Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: Bundesliga
Sutra revanš Heidenheim-Werder, da je prisustvo publike omogućeno siguran sam da bi Heidenheim nakon 0-0 u prvoj izašao kao pobjednik. Mali stadion, malo publike, ali su preblizu terenu, neka cozy opcija za domaćina. Ovako Werder i dalje ima šanse, mada biće svega u ovoj utakmici,jedna frljoka u golu protivnika mijenja smijer utakmice, a biće možda i sudijskog navlačenja za Werder.
Da hoce Heidenheim uci u Bundesligu
Ali daj Boze,35-65% za Werder

Ali daj Boze,35-65% za Werder
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Na sta spade Werder da strahuje za bundesligaski status. Kad se samo sjetim te leprsavosti i ultra napadackog fudbala iz vremena Ailtona, Borowskog, Fringsa, Micouda 

Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
- Konigsblau
- Kontakt:
Prva asocijacija na Tima

Kako su bili tada gotivni domaći dresovi Werdera, zeleno bijela

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Meni je ova njihova generacija bila najbolja.
3:0 na poluvremenu gubili.
Ova me tekma podsjeca na pregled LŠ na Bht1, to je tad bio jedini nacin da vidis golove veceri u LŠ

Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
- Konigsblau
- Kontakt:
- ASD
- Kontakt:
Werder će godinama tavoriti na dnu.
Ovo sa relegacijskim mečom je izgubilo svoj smisao onih godina kad se HSV čupao.
Godinama zreli za druge lige, ali u tom dvomeču se izvuku.
Ovo sa relegacijskim mečom je izgubilo svoj smisao onih godina kad se HSV čupao.
Godinama zreli za druge lige, ali u tom dvomeču se izvuku.
Bolje za njih bi bilo da ispadnu, možda dođe iz guzice u glavu.
Ovako opet idu samo kozmetičke promjene i odgoda patnje.
Ovako opet idu samo kozmetičke promjene i odgoda patnje.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Jbg brate mi je bar slavimo,s sta vi radite osim ovog zrelog njanja
Toliko patite za titulom da ste postali ko djeca svi i svw drugo jw krivo samo nije do vas
I na kraju umjesto da kao ljudi kažete ok bolji su čestitamo one dječijee fore prosipate lafo nebitna titula slaba liga i šta već jos.
Ja bi rekao jako bitna titula,u teškoj situaciji,loš start i sjajan kraj sezone.A vi koji god bili sljedeće godine opet ćete da kukate na druge kako su prejaki i jadni vi zato neznate lako se dize saltara,ili bilo koji drugi trofej.
Ali eto ko gubi ima pravo da se ljuti .....mada se vi već dugo dugo ljutite
heidenheim - najružniji njemački grad u kojem sam bio. ali sa sportske strane, jedna od ljepših priča.
frank schmidt je bio igrač, a sad je trener već 13 godina, doveo je klub iz pete lige do pred ulazak u najviši rang. vrlo zanimljiv i simpatičan lik, netipičan švabo, na treninge i utakmice uglavnom dolazi biciklom (kao i christian streich). stabilni su i kažu da bi, uprkos koroni i svim posljedicama, još dugo mogli bez problema funkcionisati i bez gledalaca. nadam se da će uspjeti iduće godine.
frank schmidt je bio igrač, a sad je trener već 13 godina, doveo je klub iz pete lige do pred ulazak u najviši rang. vrlo zanimljiv i simpatičan lik, netipičan švabo, na treninge i utakmice uglavnom dolazi biciklom (kao i christian streich). stabilni su i kažu da bi, uprkos koroni i svim posljedicama, još dugo mogli bez problema funkcionisati i bez gledalaca. nadam se da će uspjeti iduće godine.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
- kraljttbvb
- Kontakt:
Nurnberger ostavlja Nurnberg u cvajti 

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Greota je ovo što dobri igrači iz Bundeslige idu u, trenutno, raspale engleske velikane aka Tottenham, Chelsea i Arsenal, a neki koji nemaju reputaciju idu u još slabije klubove zbog novca. U dosta slučaja EPL im je ponudila samo raspad karijere ili ih je unazadila.
Kako recimo Dortmund nije privlačan, kako ne vide neku budućnost da sa drugog mjesta u BL napadnu prvo mjesto ili da im bude drago što će svake godine igrati u UCL, a kad se okupi prava generacija opet se može stići do finala.
Aubameyang, je zamijenio Dortmund slabijim Arsenalom i dan danas je to tako i nema nikakvih naznaka da se nešto promijeni.
Sebastian Haller prešo u West Ham, niđe veze transfer, bez ikakvih ambicija za Evropa ligu, čak su u zoni ispadanja.
Mkhitaryan bespotrebno u United, uništavanje karijere. Pogotovo tadašnji United totalno nezanimljiv.
Jannik Vestergaard nejasan transfer iz Monchengladbacha u Southampthon. Sredina tabele koja naginje prema dole.
itd. itd.
Kada govorimo o mogućim špekulacijama tu imamo
Sancha naprimjer ako ode u United, opet mjesto za Ligu prvaka mijenja za mjesto u Evropa ligi,
Havertz bi isto mogao unazaditi karijeru u Arsenalu, Unitedu ili Tottenhamu,
Wout Weghorst se također povezuje sa Arsenalom, logičnije je da odabere nekog top 4 Bundesligaša, npr Leipzig ili Dortmund ili Monchengladbach.
O Chelseau nemam neko mišljenje, osim da su ove sezone loši, kakvi će biti narednih sezona to ne znam, šteta što je Werner tako lako se uputio za London, nisu se Bundesligaški transferi do sad naigrali u Chelseau.
Kako recimo Dortmund nije privlačan, kako ne vide neku budućnost da sa drugog mjesta u BL napadnu prvo mjesto ili da im bude drago što će svake godine igrati u UCL, a kad se okupi prava generacija opet se može stići do finala.
Aubameyang, je zamijenio Dortmund slabijim Arsenalom i dan danas je to tako i nema nikakvih naznaka da se nešto promijeni.
Sebastian Haller prešo u West Ham, niđe veze transfer, bez ikakvih ambicija za Evropa ligu, čak su u zoni ispadanja.
Mkhitaryan bespotrebno u United, uništavanje karijere. Pogotovo tadašnji United totalno nezanimljiv.
Jannik Vestergaard nejasan transfer iz Monchengladbacha u Southampthon. Sredina tabele koja naginje prema dole.
itd. itd.
Sancha naprimjer ako ode u United, opet mjesto za Ligu prvaka mijenja za mjesto u Evropa ligi,
Wout Weghorst se također povezuje sa Arsenalom, logičnije je da odabere nekog top 4 Bundesligaša, npr Leipzig ili Dortmund ili Monchengladbach.
O Chelseau nemam neko mišljenje, osim da su ove sezone loši, kakvi će biti narednih sezona to ne znam, šteta što je Werner tako lako se uputio za London, nisu se Bundesligaški transferi do sad naigrali u Chelseau.
Sezona 19/20coelho41 je napisao/la: ↑08 jul 2020, 14:41Greota je ovo što dobri igrači iz Bundeslige idu u, trenutno, raspale engleske velikane aka Tottenham, Chelsea i Arsenal, a neki koji nemaju reputaciju idu u još slabije klubove zbog novca. U dosta slučaja EPL im je ponudila samo raspad karijere ili ih je unazadila.
itd. itd.
BL
Pa veca plata u Brightonu nego u Schalkeu, u Palaceu nego u Leverkusenu, u Evertonu nego u Dortmundu, u Villi nego u Leipzigu...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.