eee pa kad tebe šebanova ?Urban Se Vratio je napisao/la:Dugo se nismo videli ajde da nazdravimo....
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
- Urban Se Vratio
- Kontakt:
Davno prijatelju davno.brazzo je napisao/la:eee pa kad tebe šebanova ?Urban Se Vratio je napisao/la:Dugo se nismo videli ajde da nazdravimo....
Sranja se desavaju.

Hasanović, Zrnanović, Jahić i Ješe na meti Slobode!
Vezni igrač mostarskog Veleža Eldar Hasanović koji prije početka sezone nije našao zajednički jezik sa rukovodstvom Slobode moga bi u zimskom prijelaznom roku pojačati klub iz Rudarske 2. Pored njega na spisku potencijalnih pojačanja su Dilaver Zrnanović i Adnan Jahić dvojac Budućnosti iz Banovića, dok će menadžer kluba pregovarati i sa štoperom Olimpica Vedranom Ješeom.
Vezni igrač mostarskog Veleža Eldar Hasanović koji prije početka sezone nije našao zajednički jezik sa rukovodstvom Slobode moga bi u zimskom prijelaznom roku pojačati klub iz Rudarske 2. Pored njega na spisku potencijalnih pojačanja su Dilaver Zrnanović i Adnan Jahić dvojac Budućnosti iz Banovića, dok će menadžer kluba pregovarati i sa štoperom Olimpica Vedranom Ješeom.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Vidi Urbana,rekao doce za sedmicu dana,njega nema mjesec
evo Jahe opet na korak do Slobode,ostaje da vidimo dal ce se prikljuciti,znal ko sta je sa Dajicem,jel nasao klub ??

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
- Kontakt:
nezz nisam dugo bila a ni prolazila tak da nezznam stvarno...cula sam da je gradnja stala ali et nezz vidjet cemo ha ja...Probisvjet je napisao/la:Tako je Ajla.FKR_ajla_TZ je napisao/la:dobro dosao ili nije dobro dosao mi o tome ne odlucujemo...tako da ako je dobar neka dodje a ako nije nek ne dolazi tolikooo....djabe se mi izjasnjavamo kad Sloboda odlucuje ha ja...deset je napisao/la:Čuj ovaj spominje Salihovića.Za njega smo se izjasnili da nije dobro došo.Ovaj Omerkić mi se sviđa,a o Borogovcu suvišno je bilo šta reći ,da nam ga samo ko drugi ne ukrade.Ima li koga na stadionu od radnika da radi na izgradnji?

Evo, pošto ja živim blizu stadiona i svakodnevno prolazim i mogu nadgledati šta se radi, povremeno ću izvještavati mada se nema šta puno za reći:Probisvjet je napisao/la:Tako je Ajla.FKR_ajla_TZ je napisao/la:dobro dosao ili nije dobro dosao mi o tome ne odlucujemo...tako da ako je dobar neka dodje a ako nije nek ne dolazi tolikooo....djabe se mi izjasnjavamo kad Sloboda odlucuje ha ja...deset je napisao/la:Čuj ovaj spominje Salihovića.Za njega smo se izjasnili da nije dobro došo.Ovaj Omerkić mi se sviđa,a o Borogovcu suvišno je bilo šta reći ,da nam ga samo ko drugi ne ukrade.Ima li koga na stadionu od radnika da radi na izgradnji?
Jedino su čuvari na stadionu, nema gradnje do proljeća.
Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
- Probisvjet
- Kontakt:
Hvala na izvjestaju o stadionu. Ako bude bilo kakvih promjena javi ili slikaj pa posalji. 

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Budi bez brige, redovn ću vas obavještavat.Probisvjet je napisao/la:Hvala na izvjestaju o stadionu. Ako bude bilo kakvih promjena javi ili slikaj pa posalji.

Spammer
- Urban Se Vratio
- Kontakt:
Hebe se vama.Vi tu blizu a ja iz Simin Hana (ako uopste znate gdje je to) moram na mec.Svaki put zakasnim. 

Znam gdje je, imam vikendicu blizu. Ali, s druge strane, živim u Batvi pa mogu s prozora vidjeti stadion xDUrban Se Vratio je napisao/la:Hebe se vama.Vi tu blizu a ja iz Simin Hana (ako uopste znate gdje je to) moram na mec.Svaki put zakasnim.
Spammer
- Urban Se Vratio
- Kontakt:
Gdje ti je vikendica? Mislim jel u SH ili u okolnim mjestima.AulleTa je napisao/la:Znam gdje je, imam vikendicu blizu. Ali, s druge strane, živim u Batvi pa mogu s prozora vidjeti stadion xDUrban Se Vratio je napisao/la:Hebe se vama.Vi tu blizu a ja iz Simin Hana (ako uopste znate gdje je to) moram na mec.Svaki put zakasnim.
-
- Kontakt:
cuj da nezznamo gdje je SH pa dobro jesi malo podaleko al hajj i napomena ne pricate gdje zivite nahpast ce vas koUrban Se Vratio je napisao/la:Gdje ti je vikendica? Mislim jel u SH ili u okolnim mjestima.AulleTa je napisao/la:Znam gdje je, imam vikendicu blizu. Ali, s druge strane, živim u Batvi pa mogu s prozora vidjeti stadion xDUrban Se Vratio je napisao/la:Hebe se vama.Vi tu blizu a ja iz Simin Hana (ako uopste znate gdje je to) moram na mec.Svaki put zakasnim.

U okolnom mjestu Kovačevo selo - Bare.Urban Se Vratio je napisao/la:Gdje ti je vikendica? Mislim jel u SH ili u okolnim mjestima.AulleTa je napisao/la:Znam gdje je, imam vikendicu blizu. Ali, s druge strane, živim u Batvi pa mogu s prozora vidjeti stadion xDUrban Se Vratio je napisao/la:Hebe se vama.Vi tu blizu a ja iz Simin Hana (ako uopste znate gdje je to) moram na mec.Svaki put zakasnim.
Spammer
- Slatinash_7
- Kontakt:
ek naHpadnu slobodno ako smiju dole gdje sam ja 

Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
-
- Kontakt:
eh posto ti pise na nicku slatinas garant tu i zivis hahha ehh tu je kriticnoo...tesko podrucija za nahpastii...Slatinash_7 je napisao/la:ek naHpadnu slobodno ako smiju dole gdje sam ja

- Slatinash_7
- Kontakt:
ne samo da je kriticno ovdje je nemoguce naHpastFKR_ajla_TZ je napisao/la:eh posto ti pise na nicku slatinas garant tu i zivis hahha ehh tu je kriticnoo...tesko podrucija za nahpastii...Slatinash_7 je napisao/la:ek naHpadnu slobodno ako smiju dole gdje sam ja

Nego jel ima sta za ove igrace sto su ko fol pojacanja ovo ono ili ipak ostajemo sa "samo" 3 pojacanja u 2 dijelu sezone
Slatina Bog i batina
- Probisvjet
- Kontakt:
Da se prisjetimo
Cakic, Milicic, Jovicic, Jasarevic, Alibegovic, Verlasevic, Ibric (Mujezinovic), Mulahasanovic, Kovacevic, Hukic (Geca), Secerbegovic.
Cakic, Milicic, Jovicic, Jasarevic, Alibegovic, Verlasevic, Ibric (Mujezinovic), Mulahasanovic, Kovacevic, Hukic (Geca), Secerbegovic.

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Imal sta od ovih pojacanja ??
I ja se pitam imal sta od pojacanja, cuo sam da Adem Sabovic pregovara sa nekim stoperima i veznim igracima...pa sad vidjet cemo sta ce bit..harry_90 je napisao/la:Imal sta od ovih pojacanja ??
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Valjda se dovede kvalitetno pojacanje.Kad Adem pritisne nema cile mile,on je ja mislim vecini igraca Slobode menadzer ili se varam ? Ne znam sta ce biti sa Salihom,dal ostaje predsjednik ili nas napusta,posto je izborio mjesti u skupstini TK.fukara87 je napisao/la:I ja se pitam imal sta od pojacanja, cuo sam da Adem Sabovic pregovara sa nekim stoperima i veznim igracima...pa sad vidjet cemo sta ce bit..harry_90 je napisao/la:Imal sta od ovih pojacanja ??
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.