A ko kaze da ce ovaj

Mislis da nemam jos jednog u rukavu

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
A ko kaze da ce ovaj
PravacPlavo je napisao/la: ↑07 jul 2020, 17:05Tačno je fan shop na najvišem nivo kako ga ima. Nadam se da ima i zarade, jer ovo sve izgleda vrhunski. Izgleda da ce mi od odjece ostat jedna košulja za bajrama, a ovo ostalo sve iz fan shopa![]()
Ma nek ubace i neke kosulje za Bajram i svecane prilike. Da sve bude potpuno.PravacPlavo je napisao/la: ↑07 jul 2020, 17:05Tačno je fan shop na najvišem nivo kako ga ima. Nadam se da ima i zarade, jer ovo sve izgleda vrhunski. Izgleda da ce mi od odjece ostat jedna košulja za bajrama, a ovo ostalo sve iz fan shopa![]()
Ima velike cipele da popuni, sve sami kvalitet je popunjavao poziciju lijevog beka zadnjih godinaPlavac87 je napisao/la: ↑07 jul 2020, 17:06PravacPlavo je napisao/la: ↑07 jul 2020, 17:05Tačno je fan shop na najvišem nivo kako ga ima. Nadam se da ima i zarade, jer ovo sve izgleda vrhunski. Izgleda da ce mi od odjece ostat jedna košulja za bajrama, a ovo ostalo sve iz fan shopa![]()
Dolazi ovaj da se bori za back up poziciju backa sa Sehom
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Antikloc, CCMuHa87, maho_sa, MrAmarOsim, Rauber33, Samba71 i 85 gostiju.