FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Žao mi Čalije, yebem mu mezar kad umre. Odoše pitarima dva iskusna kadra, pitanje je jesu li obučili nove kako da sudije šilje na svakoj domaćoj utakmici.
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Ma mi smo amateri,mene zato iznervira kad moj drug Ljoze dize ove nase polovnjake i slicno.Ovo je najjadnija liga na dunjaluku i tako se treba ponasati,naravno zaluta tu i tamo neki odlican igrac kao Stilke ali to je sve.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
"Mogla bi uskoro i desetogodišnja u kantu za smeće." zavrsen citat, autor nepoznat

Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.
Nastavice se...
Nastavice se...
ako i ijedan od tih pokemona i ima clansku i desetogodisnju od dns moj pulen je veseli

- lijevapolutka
- Kontakt:
Moze je bacit samo ako je dobio, boli ga. Al je nema to je realnije. Bjednici
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Fkt vise, treba smanjiti na minimum ovo kopiranje tekstova sa drugih foruma. Opraste nas u 3 vode s tim. Znamo svi kako, zasto, i nemojte da se vise vracamo na to.
@KANA fakat jarane, treba se fokusirati na kvalitet naseg foruma, ne vidim poentu da se s nekim obracunavas s jednog foruma na drugi. Moramo krenuti naprijed.
@KANA fakat jarane, treba se fokusirati na kvalitet naseg foruma, ne vidim poentu da se s nekim obracunavas s jednog foruma na drugi. Moramo krenuti naprijed.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Kako je to mene nerviralo dok su bile "ustaljene" procedure. Boom, janje, hajcaj, pitari na aparatima, skinuli im igrača, top, beton, imao ponude vani, krši, lomi, deri, aplaudiraj, najbolja uprava, zainatio se mega.... tup Senad Husić&Co.
Kažeš fino nemojte ljudi dizati igrače tako, dobiješ; jel' te to Violina poslao da pišeš, neprijatelju kluba.
Sa druge strane, popišali uzduž i poprijeko skoro sve i jednog bivšeg igrača, legendu, uspjeh, titulu. I dan danas nedaju na Kostića, kažu gospodin.
Zato, možemo se šegačiti, puleni, ovo ono, ali dok ne naprave nešto konkretno, manje priče više rada. Čast izizetcima i uz opasku, ova klapa trenutna, fakat kapa dole zbog drugih stvari, posebno za vrijeme pandemije. Izašli su klubu u susret pofino i to treba poštovat!
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
A normalno brate,haj ono kad ti napravis zajebanciju sa ovim avatarima,pa ono sve osim Stile da se malo zezamo i to,ali dizati ove poluigrace a klub na amaterskom nivou i u amaterskoj ligi je smijesno fkt...Naravno ne mislim da treba hrakati nekoga ,igra u nasem klubu ali praviti od njih neke zvijezde a mi ne mozemo do 3 kola u kvalifikacijama dobacitiPlavac87 je napisao/la: ↑07 jul 2020, 14:15
Kako je to mene nerviralo dok su bile "ustaljene" procedure. Boom, janje, hajcaj, pitari na aparatima, skinuli im igrača, top, beton, imao ponude vani, krši, lomi, deri, aplaudiraj, najbolja uprava, zainatio se mega.... tup Senad Husić&Co.
Kažeš fino nemojte ljudi dizati igrače tako, dobiješ; jel' te to Violina poslao da pišeš, neprijatelju kluba.
Sa druge strane, popišali uzduž i poprijeko skoro sve i jednog bivšeg igrača, legendu, uspjeh, titulu. I dan danas nedaju na Kostića, kažu gospodin.
Zato, možemo se šegačiti, puleni, ovo ono, ali dok ne naprave nešto konkretno, manje priče više rada. Čast izizetcima i uz opasku, ova klapa trenutna, fakat kapa dole zbog drugih stvari, posebno za vrijeme pandemije. Izašli su klubu u susret pofino i to treba poštovat!

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Treba poštovati po zaslugama i to je to. Ništa više, ništa manje. 

Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Kako je nas narod debilan. Pa to je nasa, da je od gov.ana nasa je. Treba podrzati, postovati. Stvarno ova nasa omladina degenericne generacije do bola.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Samo po zaslugama,tacno tako

Majmune necemo citirati vala.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- kerimatomic1921
- Kontakt:

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
To svakako.
Nego, lijepo je vidjeti naše bivše igrače kao Jahu kako uplovljavaju u trenerske vode. Pismen momak, vidio svijeta, ex reprezentativac, još radan dečko. Tako se gradi budućnost, korak po korak.
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene