cao bratojolejolemusamusa je napisao/la: ↑06 jul 2020, 07:54Svi ste vi pikini puš**urci![]()
![]()
![]()
Pozdrav za brata drakeskanga

cao bratojolejolemusamusa je napisao/la: ↑06 jul 2020, 07:54Svi ste vi pikini puš**urci![]()
![]()
![]()
Pozdrav za brata drakeskanga
Onaj sto je prevrtao kafice pod bb?
Jes, što je uletio u Iguanu i raznio sve unutra.
Peco se vraća vol. 231421Demir Peco nije otputovao sa Radnikom na Zlatibor!
Nismo odavno o tomeBazinga12345 je napisao/la: ↑09 jul 2020, 22:55Peco se vraća vol. 231421Demir Peco nije otputovao sa Radnikom na Zlatibor!![]()
Svako ima svoje misljenje po meni domet Cvijanovica je Zvijezda Gradacac bez imalo ironije.RacioEmocionalan je napisao/la: ↑10 jul 2020, 14:40Čuj Cvija za Pecu. Dobar vic. Ne bih dao ovog Cviju za dvojicu sadašnjih Peco-a.![]()
slazem se.Peci je Ibro nudio dobre uslove da se vrati i odbio je i potpiso opet za Radnik,pa majstore eto te tamo libo me racqu ,ako neces da dodjes **** pa je li.Tuci su nudili kamion para pas nije preso u zvijezdu,a kod nas ti neko ponudi 100 maraka vise igrac ode.Peco dovidjenja sve si rekoRacioEmocionalan je napisao/la: ↑10 jul 2020, 16:24Peco je izvikan dosta jer je jedan u nizu Veležove djece što je otišla iz kluba za mizerne pare ili džaba..
Što se mene tiče, sve mu najbolje želim ali tolika prizivanja mi pomalo idu na qrac.