FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ma lupaju gluposti, nema nikakvih ponuda
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Lijevi bek ubrzo...
U zadnji nekoliko dana raste broj clanova i raduje me to. Stalno se mijenja onaj broj clanova na zvanicnom sajtu sto je dobro, a i ljudi za to su bas olaksali sa svim ovim nacinima za uclanjivanje.

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Protivnik izabranicima Amara Osima će biti ekipa federalnog prvoligaša NK GOŠK iz Gabele, a susret će se igrati sa početkom u 18.30 sati.
Kao i prethodna dva susreta, i ovaj će navijači sarajevskog premijerligaša biti u mogućnosti pratiti u direktnom prenosu i to putem Youtube kanala **** portala.
Kao i prethodna dva susreta, i ovaj će navijači sarajevskog premijerligaša biti u mogućnosti pratiti u direktnom prenosu i to putem Youtube kanala **** portala.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Je li sada gosk najveci favorit u federalci za ulazak u pl?LjoZee je napisao/la: ↑07 jul 2020, 09:33Protivnik izabranicima Amara Osima će biti ekipa federalnog prvoligaša NK GOŠK iz Gabele, a susret će se igrati sa početkom u 18.30 sati.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Evo i zvanicno, Sanel Jahic novi trener u omladinskom pogonu.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Najave na zvaničnoj.
Čitati ovo umjesto "raskida ugovora" i pljuvanja lobotomaca, melem za oči.
Željezničar za život cijeli!

Čitati ovo umjesto "raskida ugovora" i pljuvanja lobotomaca, melem za oči.
Željezničar za život cijeli!
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
- PravacPlavo
- Kontakt:
Ne, ne mislim ja da je to razlog. Svakako da doseljavanje ima uticaja, ali mislim da je on neznatan u odnosu na neke druge stvari. Serviranje popularnog putem društvenih mreža, agresivno reklamiranje, starletizam, još kada dodaš konstantnu nepravdu i sve probleme u državi koji konstantno ubijaju taj duh naroda, dobiješ ovaj rezultat. A i naš narod nekako nije imao vremena da izgradi čvrst kolektivni identitet, pa smo pod uticajem svega sa svih strana. Žestokih momaka je uvijek bilo, možda prije i više. One raje fali, onih mahalaša, što ne moraju sjedit po metropolisima, vatrama, onih što su po raznim štekovima po gradu. Ta raja ide i na predstave i na utakmice. Ti su nekako nestali, ponajviše jer su mediji isključivi u tome šta je popularno, na šta curice padaju, kako uspješni ljudi izgledaju i kako se ponašaju.kerimatomic1921 je napisao/la: ↑06 jul 2020, 22:58Tacno tako buraz, dobro si ovo rekao - otvoreniji, kulturniji kao drustvo. Valjda narod iza rata zeljan svega bio. Mada tu mislim da ima i do mentalnog sklopa. Puno se sljama i papaka naselilo u Sarajevo, i umjesto da se uklope, oni su taj svoj papanski mentalitet ponijeli sa sobom. Da se razumijemo, ja ne vrijedjam ovdje ljude koji su dosli u Sarajevo pa se kulturno emancipovali, vec ove krkane sto su nam nametnuli svoj mentalitet. Pocetak turbo folk generacija. I ovih budala sto idu na utakmice samo radi belaja. Danas nam nije puno ostalo od te sportske i kazalisne kulture. Danas ti dodje jedna svjetska zvijezda Inna i dodje 2.000 ljudi, dok aca lukas napuni zetru. Da ne odem daleko, ****, odoh s teme. I ja sam relativno mlad, ali imam utisak da je nekada bilo bolje. Drago mi je sto je Zeljo ostao na samom vrhu, mi smo se najmanje promijenili. Odgovorno tvrdim.
Fali nama normalna drzava prije svega.
Zadnja izmjena: delinjo, dana/u 07 jul 2020, 10:44, ukupno mijenjano 1 put.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Gledaj licemjera jeo go.v.na kad se vjećalo o nastavku lige, federacija nije uopšte imala novih slučajeva tada ali jok tad se zalagao i Lale i Lukendić da su nemogući uslovi. U federaciji 0 dnevnih slučajeva, u RS 20. A sad i može liga, a i nije ni problem što se čitava ekipa Mladosti zarazila. Nije da branim gov.na.ra Mušiju ali morao sam se na ovo osvrnut.
- Lično vjerujem da nije baš sve tako crno kako u Doboju kod Kaknja žele da prikažu i još jednom ističem da se prvenstvene utakmice ne mogu odgađati kada to nekome odgovara. Istina, još uvijek od UEFA nismo dobili konkretne smjernice, očekujemo ih u što skorije vrijeme kako bismo mogli da se ravnamo prema njima, rekao je predsjednik Komiteta za takmičenje Milorad Lale.
- Čak ni međusobni dogovor klubova o odgađanju nije dovoljan. To je samo jedna olakšavajuća okolnost, ali konačnu odluku ipak donosi Komitet za takmičenje. Uostalom, svaki iole ozbiljniji klub ima u svom rosteru tridesetak igrača, računajući i licencirane mlađe igrače, tako da uvijek mogu izvesti ekipu na teren. Istina, biće oslabljeni, ali to je ipak viša sila, zaključio je Lale.
- Mislim da to ipak nije realna priča, ali sačekaćemo da čujemo šta će reći u savezu. Trenutno, mislim da je o tome suviše rano pričati. Želimo fudbalerima Mladosti da se što prije oporave i vrate na teren, a mi ćemo se, sa svoje strane, spremati za tu utakmicu kao da je situacija normalna, rekao je direktor Borca Dejan Lukendić.
Sta ce stoka ...
Gube se u svojim lazima opasno
Gube se u svojim lazima opasno
Pazi ima ovdje istine,meni djeluje da Musija uopste nema mogucnosti da sastavi ekipu trenutno pa su malo podmetnuli ovi koronu ,sjecam se prije nego nastavila liga u Engleskoj,samo klubovi koji se bore za opstanak imali kao zarazene igrace hah
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ali pazi niko vise ne spominje dva busa kad se ide na gostovanja i sve one silne uslove koje su stavili pred klubove. Evo haman svi igramo prijateljske i nikakvih odjednom mjera nema nit nekih uslova koje moras ispuniti da bi igrao osim sto nema publike, ali ima je na pojedinim stadionima. Eno kako odigrasmo protiv Veleza prijateljsku mogli smo i pravu. Nema razlike.
Ima razlike,u tom slucaju divovi ne bi dobili neku laznu titulu a Borac ne bi isao u evropuLjoZee je napisao/la: ↑07 jul 2020, 10:47Ali pazi niko vise ne spominje dva busa kad se ide na gostovanja i sve one silne uslove koje su stavili pred klubove. Evo haman svi igramo prijateljske i nikakvih odjednom mjera nema nit nekih uslova koje moras ispuniti da bi igrao osim sto nema publike, ali ima je na pojedinim stadionima. Eno kako odigrasmo protiv Veleza prijateljsku mogli smo i pravu. Nema razlike.

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Debilizam 
U junu nema uslova, a vec pred kraj i sad na pocetku priprema pola klubova otislo negdje na pripreme, igraju se prijateljske jedna za drugom i svi izmedju sebe igraju. Od Prve lige FBiH do Premijer lige. Razlika je otprilike 20-ak dana od ovog stanja do onog kad su rekli nema uslova. Đećeko sa nama.

U junu nema uslova, a vec pred kraj i sad na pocetku priprema pola klubova otislo negdje na pripreme, igraju se prijateljske jedna za drugom i svi izmedju sebe igraju. Od Prve lige FBiH do Premijer lige. Razlika je otprilike 20-ak dana od ovog stanja do onog kad su rekli nema uslova. Đećeko sa nama.
Prvo Mušija kad se nije ni znalo hoce li se liga nastaviti raspustio ekipu i nisu trenirali, sto nisu postovali mjere.
Nego ih pustio da lunjaju i onda sad kad treba da se napokon pocne oni glume budala. Izbacit ih iz lige i nek' **** kevu
Nego ih pustio da lunjaju i onda sad kad treba da se napokon pocne oni glume budala. Izbacit ih iz lige i nek' **** kevu
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Mislim da je ovo unikatan slucaj u evropi da su klubovi za vrijeme korone od svog saveza dobili jednu veliku debelu kurcinu
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
joj kad dodju tuneli od saveza ono ramo neki sklepao u nekoj šupi korisni kao salteruse u opstini al neka dodje vico da unisti i ugasi zadnju iskru u savezu tj a repku nek umjesto adidasa uzme kelme i sehadet opremu nek repka rs igra sa srbijom sve po zaslugama kad balije su se nazigu jedino sto mi moramo trpiti ovaj cirkus i ucestvovanje u njemu 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.