To ti je ono kad dobijes neke Ruse,lupam Rostov,nema picke da ih izbacis da sae igra mjesec dana,a nisu nesto atraktivni da kazes da ces se naloziti
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ma ko to zna,ne zna se ni kad se igra sto je najgore

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
i onda dodje bosnjo joj tko nas izbaci ha hu a taj rus ima kesa da kupi citav grad strah me konobara sa malte i cvile hahaha da nam dodju a ne sta vise
Al Medunjanin bio drżavni neprijatelj birvaktile 

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
A hocemo i sasatrat Moskovski CSKA
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Tacno tako buraz, dobro si ovo rekao - otvoreniji, kulturniji kao drustvo. Valjda narod iza rata zeljan svega bio. Mada tu mislim da ima i do mentalnog sklopa. Puno se sljama i papaka naselilo u Sarajevo, i umjesto da se uklope, oni su taj svoj papanski mentalitet ponijeli sa sobom. Da se razumijemo, ja ne vrijedjam ovdje ljude koji su dosli u Sarajevo pa se kulturno emancipovali, vec ove krkane sto su nam nametnuli svoj mentalitet. Pocetak turbo folk generacija. I ovih budala sto idu na utakmice samo radi belaja. Danas nam nije puno ostalo od te sportske i kazalisne kulture. Danas ti dodje jedna svjetska zvijezda Inna i dodje 2.000 ljudi, dok aca lukas napuni zetru. Da ne odem daleko, ****, odoh s teme. I ja sam relativno mlad, ali imam utisak da je nekada bilo bolje. Drago mi je sto je Zeljo ostao na samom vrhu, mi smo se najmanje promijenili. Odgovorno tvrdim.PravacPlavo je napisao/la: ↑06 jul 2020, 20:43Ro su neka vremena bila kada smo bili otvoreniji kao društvo. Naklonjeni sportskim, kulturnim manifestacijama. Odziv je bio velik na sve, a naročito kad je u pitanju plava armija. Sada neka letargična vremena, nema duha, nema pokreta. Nema naroda, samo skup invalida skopčan na šnjure one il koju drugu vrstu klošarenja, prvenstveno pričam o mladima. Čast izuzecima. Čast plavima.![]()
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
ma samo treba biti pozitivan mirisem da je ovo nasa godina sto se tice evrope mora i nas kad posrati po tom pitanju nazad kengurski zid a naprijed sijamija kud ces bolje
-
- Kontakt:
Kako saznajemo, proteklih dana u klub sa Grbavice je stigla zvanična ponuda od 300 hiljada eura za jednog od standardnih prvotimaca.
Tim Amara Osima iza sebe ima odličnu sezonu, u novu ulaze sa nekoliko promjena u igračkom kadru, a lista odlazaka bi mogla biti proširena ukoliko pomenuta ponuda zadovolji čelnike višestrukog šampiona BiH.
Ko bi ovo mogao biti?
Tim Amara Osima iza sebe ima odličnu sezonu, u novu ulaze sa nekoliko promjena u igračkom kadru, a lista odlazaka bi mogla biti proširena ukoliko pomenuta ponuda zadovolji čelnike višestrukog šampiona BiH.
Ko bi ovo mogao biti?
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Nemoj samo da je Dado.Manijakdolopate je napisao/la: ↑07 jul 2020, 00:01Kako saznajemo, proteklih dana u klub sa Grbavice je stigla zvanična ponuda od 300 hiljada eura za jednog od standardnih prvotimaca.
Ko bi ovo mogao biti?

A ne vidim ko bi drugi mogao biti, Dadara ili Bojo.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Ko saznaje?Manijakdolopate je napisao/la: ↑07 jul 2020, 00:01Kako saznajemo, proteklih dana u klub sa Grbavice je stigla zvanična ponuda od 300 hiljada eura za jednog od standardnih prvotimaca.
Ko bi ovo mogao biti?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Znamo da nije sigurno za Veselog
E cuj novinara, culi tacno koliko iznosi ponuda, a ne znaju za koga je
nemaju o cemu pisat

E cuj novinara, culi tacno koliko iznosi ponuda, a ne znaju za koga je

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Da nije Sinan saznao da mu fali cvaja u novčaniku
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ako je Dado ja bih prihvatio ponudu ne mislim da je loš igrač ali takva ponuda se ne odbija pogotovo u ovoj "korona" situaciji
600 000 km nije mala cifra
Ako je istina naravno
600 000 km nije mala cifra
Ako je istina naravno
Rodjeni su pitarske picke!
Jel to opet Sinan? Poslije onih Kuvajcana nista me ne moze zacuditi od ovih novinara.
-
- Kontakt:
Ovo je bila stranica PL BiH na FB, sad gledam, ima li komentara i je li izvijesno ko je, kad nema ni objave niti bilo šta slično, uklonjeno u roku 10ak minuta.
Stvarno treba ove novinare malo ograničiti kada su te stvari u pitanju.
Stvarno treba ove novinare malo ograničiti kada su te stvari u pitanju.
Od ranije se zna da ce ili Dado ili Bojo biti prodani.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], NazorUso, Paromlinac i 17 gostiju.