FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Otiso po jednog igraca Ermin
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
To Stila imao neke obaveze pa nije mogao ili?

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Stila po drugog

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
nećemo tako momci najbolja pojacanja nam je donio veseli svojim umiljatim glasovnim pregovarackim sposobnostima

“Nije nemoguće da se odgodi kompletan početak sezone za desetak dana. Vidjet ćemo kakva će situacija biti. Idemo dan za dan. Ne isključujemo ni mogućnost da se umjesto 19 u jesenjem dijelu igra manje kola. Sve će to zavisiti od stanja na terenu i kako će se razvijati situacija. U svakom slučaju nadamo se najboljem.”
Onaj iz Takmicarske komisije
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
zato ulazimo u grupnu fazu el i nema zime za nas ne mora liga nikako pocinjatiLjoZee je napisao/la: ↑06 jul 2020, 21:50“Nije nemoguće da se odgodi kompletan početak sezone za desetak dana. Vidjet ćemo kakva će situacija biti. Idemo dan za dan. Ne isključujemo ni mogućnost da se umjesto 19 u jesenjem dijelu igra manje kola. Sve će to zavisiti od stanja na terenu i kako će se razvijati situacija. U svakom slučaju nadamo se najboljem.”

Posto si tako mlad moram ti halalitiOsim13 je napisao/la: ↑06 jul 2020, 19:35i meni je to jedna od prvih koje onako pamtim, upravo vjerovatno zbog te raje i atmosfere, ureže ti se. mene stari nije držao na ramenima al me zato ubio ko konja kući kad smo došli, taj dan sam neki belaj napravio al je bilo "vićeš poslije utakmice", i bogam vidio ja, mislim nisam od suza al eto...

EBOTE TEK SAM SKONTAO AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
KANA VOLI TE BRAT MA I VIŠE OD HANE <5
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
auuuuu
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Uhvatile me emocije sad kad sam gledao Newcastle razmisliti ću još malo

taće remdđžers, to ćemo za poluvrijeme završiti
jedino ako nema kakav iz Izraela, onda je pušiona
jedino ako nema kakav iz Izraela, onda je pušiona
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ali pred praznim tribinamabraco je napisao/la: ↑06 jul 2020, 22:37Ne prizivaj djavla KANA, izvuci cemo zbog tebe Rangers u prvom pretkolu

Ma radije Real daj,samo nemoj neke cifure da mi zgade loptu
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
il neke tamo iz pripizdina kavkaza polomis jezik dok kazes ime kluba a sanse za ispadanje ti velike od njih
Trenutno korisnika/ca: MoSaZeLjo1921 i 13 gostiju.