FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sjeb je kad vidiš razliku izmedju nas i Hrvata, a zemlja do zemlje.Plavac87 je napisao/la: ↑06 jul 2020, 16:37
Nisu feninga dali, pa razglasili bi oni na sva zvona da je suprotno.
Žalosno da smo sa ovim idiotima zaglavili. Pare od klubova će hladno spiskati na plate, komisije i nepotrebne tunele da se pokriju.
Jučer Traore, danas Saint-Maximin, sutra Sterling, prekosutra Bolasie i tako redom do 15. i onda Ajayi.
Nisu oni bezveze viceprvaci svijeta. Njihov drugoligas bi se u nasoj Premijer ligi borio za prvo mjesto. Iako kada citam njihove portale i forume, imaju i oni nekih milion zamjerki na svoj Savez, Mamica itd. ali ti problemi su tako smijesni kada se usporedi sa nasim nazovi Savezom. Mi jednostavno ne mozemo nize, kreteni su srozali i ono malo napretka sto je bilo nakon UEFA-ine suspenzije.braco je napisao/la: ↑06 jul 2020, 16:49Sjeb je kad vidiš razliku izmedju nas i Hrvata, a zemlja do zemlje.
Jesu puleni jedva docekali slobodan dan. Pola na Jahorini, neko u Neumu, neko u onom Tarcin Forest-u. Satro ih Osim jedva docekali da dahnu dusom. 

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Jos kad vidis one terene kod njih ,ljepota od zivota.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Sredit ce nam Celo da uletimo umjesto Sibenika
Na izvjestaju se tek vidi koliko su jucer bili sebicni
Vidjet cete zasto sam spomeno ovu dvojicu

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
mojne irfo samo da budu nahvatani pakiji i marokanci sa raskrsnica i da ih ti predstavis kao crnce hahaha i da sebi razliku uzmes

Uzyebo se Irfoni odavno. Hoce nekog svog da nam uvali.
U 8 večeras na BHT1 snimak tekme s Newcastleom na Koševu
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Moja prva tekma u zivotu. 90.minuta babi na ledjima...
3 dana su ga bolila ramena, kaze da u zivotu nije prisustvovao vecoj guzvi. Jednostavno nije me smio spustiti na stolicu, nije imao gdje.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Isto, bio na zapadu ka jugu vise. Sjecam se tad je bila furka ofarbat kosu u plavo sa onim jednokratnim sprejem, svi u dresovima, plave majice i salovi...prelijepa atmosfera bila.kerimatomic1921 je napisao/la: ↑06 jul 2020, 19:07Moja prva tekma u zivotu. 90.minuta babi na ledjima...
3 dana su ga bolila ramena, kaze da u zivotu nije prisustvovao vecoj guzvi. Jednostavno nije me smio spustiti na stolicu, nije imao gdje.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
i meni je to jedna od prvih koje onako pamtim, upravo vjerovatno zbog te raje i atmosfere, ureže ti se. mene stari nije držao na ramenima al me zato ubio ko konja kući kad smo došli, taj dan sam neki belaj napravio al je bilo "vićeš poslije utakmice", i bogam vidio ja, mislim nisam od suza al eto...
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Osim13 je napisao/la: ↑06 jul 2020, 19:35i meni je to jedna od prvih koje onako pamtim, upravo vjerovatno zbog te raje i atmosfere, ureže ti se. mene stari nije držao na ramenima al me zato ubio ko konja kući kad smo došli, taj dan sam neki belaj napravio al je bilo "vićeš poslije utakmice", i bogam vidio ja, mislim nisam od suza al eto...

"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.