La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: La Liga
Realnost je da na RMB svrsavaju vise na Messija nego mi ovdje. Lako se mogu naci postovi. I tako je godinama.
27.10.2020
A ne znam evo.
Ono zavrsava se period od 10 godina,decenija okruglo.
Mozda sam trebo ic od 1902.
Ono zavrsava se period od 10 godina,decenija okruglo.
Mozda sam trebo ic od 1902.
Vi ste još luđi pa otvarate te njihove forume. Valjda je to probrano društvo, istomišljenici, žive u zabludama, lijepo im i boli te ćošak. Pusti ih, ko ih yebe.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Da poredim decenija vs decenija,stavio bi valjda i
00-10?
Vec ono sumiras prethodnih 10 godina jer je kao sto rekoh okrulo.
Kraj jedne dekade,valjda se smije zabiljezit rezultat iz jedne dekade,a ne ic pomjerat granicu unazad sve dok ne nadjes neku godinu u kojoj ti stimaju neki podaci pa onda kazes,lupam,eh idemo vidjeti kako je to izgledalo zadnjih 17 godina.
Midzu spominjem jer ga se ovdje toliko uzdize,da se ponekad cini kako on ide iz godine u godinu i uzima sve trofeje koji postoje.
A evo kao sto vidimo nije tako.
To je taj neki njegov period od 23-33 godine.
Znam da i sami mislite da niste u potpunosti,pa cak ni blizu iskoristili prajm najboljeg igraca barce ikad i najbolje generacije barce ikad.
Tako da bezze kakite

I ja isto zelim.
Al vjeruj da culesima,vecini njih,ne nedostaju uopste jer su tamo na dnevnoj bazi.
Cak je i onaj vas Curry bio jedno kratko vrijeme,ako me sjecanje dobro sluzi.
Zamisli da je bio jedan dug period lik koji navija za barcu i predstavljo se kao navijac Reala,pisao hvalospjeve,u toku tekme kad padne gol pisao:
Tooooo,goooool itd.

Ko je tu lud?
A nije bio jedini takav.

Fudbal iz 2008/09 je smiješan u odnosu na ovaj današnji. Neki dan sam baš gledao inserte sa utakmice Atletico - Barcelona sa Vicente Calderona, pa to je smiješno kakve se odbrane igraju na obje strane. Ova današnja Barcelonina odbrana je duplo bolja od te, a o Atleticu da ne govorim.
Midžo je započeo svoju eru 2008., malo je se Džoni zajebao. Ali da nije bilo Guardiole u periodu 2008-2012, tj. da je bio neki drugi trener, broj trofeja u posljednjih 12 godina bi bio otprilike isti.
Midžo je započeo svoju eru 2008., malo je se Džoni zajebao. Ali da nije bilo Guardiole u periodu 2008-2012, tj. da je bio neki drugi trener, broj trofeja u posljednjih 12 godina bi bio otprilike isti.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Ma nisam gledo na midzu,meni je barca vise od midze za rqzliku od navijaca barce 

Decenija Reala vs decenija Barce. (2010-2020). To si uporedio na papiru. I onda si dodao napola da je to Messijev prajm i da uopšte nije tolika razlika. Onda te ljudi ismiju jer si zaobišao dvije itekako bitne sezone ako ćeš već pričati o prajmu, a onda odjednom bježiš u više esktrema i projektuješ svoju manipulaciju godinama na druge.Dzoni je napisao/la: ↑06 jul 2020, 17:46Da poredim decenija vs decenija,stavio bi valjda i
00-10?
Vec ono sumiras prethodnih 10 godina jer je kao sto rekoh okrulo.
Kraj jedne dekade,valjda se smije zabiljezit rezultat iz jedne dekade,a ne ic pomjerat granicu unazad sve dok ne nadjes neku godinu u kojoj ti stimaju neki podaci pa onda kazes,lupam,eh idemo vidjeti kako je to izgledalo zadnjih 17 godina.
Midzu spominjem jer ga se ovdje toliko uzdize,da se ponekad cini kako on ide iz godine u godinu i uzima sve trofeje koji postoje.
A evo kao sto vidimo nije tako.
To je taj neki njegov period od 23-33 godine.
Znam da i sami mislite da niste u potpunosti,pa cak ni blizu iskoristili prajm najboljeg igraca barce ikad i najbolje generacije barce ikad.
Tako da bezze kakite![]()
Da ne govorim koliko to okruglo je besmisleno jer nisi odabrao dekadu u odnosu na godine igrača nego na kalendarske godine. Zato i jesi dobio da je prajm igača 23-33, što je LOL za igrača koji je do 25-te godine skupio 4 zlatne lopte.
Mada ako se dobro sjećam, Midžo je već 2007. bio pri vrhu za Balon, tako da treba uzeti u obzir i dvije sezone prije toga.
Trofeji otkako se Messi pojavio na fudbalskoj mapi:
Messi 34
Real Madrid 21
Razlika: 13
Skoro onih @Džonijevih očekivanih 15

Messi 34
Real Madrid 21
Razlika: 13
Skoro onih @Džonijevih očekivanih 15

Dzizs Krajst
Koji sektasi
Pa de dobro evo stavi ti ovdje od prvog dana midzetove karijere pa do dana danasnjeg.
Da vidimo i tu razliku.
Kolika god da je nedovoljna je jbt.
Eto ko meni treba manipulacija podatcima kad poredim Real Madrid najveci klub proslog vjeka,zvanicno,i barcu koju je na ozbiljnu fudbalsku mapu stavio Rajkard 2005 godine.
Koji sektasi

Pa de dobro evo stavi ti ovdje od prvog dana midzetove karijere pa do dana danasnjeg.
Da vidimo i tu razliku.
Eto ko meni treba manipulacija podatcima kad poredim Real Madrid najveci klub proslog vjeka,zvanicno,i barcu koju je na ozbiljnu fudbalsku mapu stavio Rajkard 2005 godine.
Pa stavio ti je gore, samo nije trebao računati prve dvije sezone, jer je Messi polovinu proveo po bolnicama zbog povreda.Dzoni je napisao/la: ↑06 jul 2020, 17:58Dzizs Krajst
Koji sektasi
Da vidimo i tu razliku.
Zadnja izmjena: Blejzer10, dana/u 06 jul 2020, 18:02, ukupno mijenjano 1 put.
De bolan ja sam te vazda dozivljavo ko regularnog lika,ako mislis da sam ja neki fanatik zbog teme kao sto je ova,il ako mislis da je meni stalo do nekog ugleda na nekom forumu ti si onda lud.
Na godisnjem sam,ima se vremena (probudio sam se prije sat vremena) pa se malo bavim ovakvim budalastinama.
Ne ,tebe.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.