?
Svaka liga ima dobre i lose timove to je valjda jasno svima
@osim13
Ova transfer politika je losa
Kupuju klince od 60+miliona,a Mariano zamjena benzemi

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
?
Ma brate navedi mi dobru ekipu u Spaniji,evo samo jednu ?
LlullSergio je napisao/la: ↑05 jul 2020, 18:23Pa nije njima posao samo utakmica. Imaju treninge, pripreme za utakmicu itd. Uostalom džaba spinujes, 120 je 2*60. Koliko kmečanja danas,a na ovaj podatak puko filozofiranje.
Gdje šmugnu @SergioLlull nakon ovog ?Petardaa je napisao/la: ↑05 jul 2020, 19:14Real je igrao danas utakmicu, a sljedeću igraju tek u petak. Barselona igra večeras utakmicu, a sljedeću već igraju u srijedu protiv Espanyola.LlullSergio je napisao/la: ↑05 jul 2020, 18:13Da, naspram 120 sati to 60 ispadne samo. Da ne pricamo da je lakse igrati u nocnom terminu vec u pola bijela dana usred ljeta.![]()
Atalanta bi bolan uvaljala Sevilli 5 komada bez problema,mislim nije da nismo to gledali (Valencia)
Prvih 10 timova u ligi su sve vrlo dobri timovidelinjo je napisao/la: ↑06 jul 2020, 14:07Ma brate navedi mi dobru ekipu u Spaniji,evo samo jednu ?![]()
Šta se ima diskutovat s tim likom ?
Kako je glupo doci na pdf te lige i ismijavati citavu ligu zbog jedne utakmice.
Quid je napisao/la: ↑05 jul 2020, 19:39Mesijev prajm.
Ovom ligom se zavrsava dekada.
Mocna barca,najjaci tim svih vremena,GOAT,svemirci-vanzemaljci protiv Madridske nejaci.
Onako da sumiramo dekadu iza nas,i to razdoblje tog vanzemaljca i istorijske i sad je vec jasno neponovljive generacije patuljaka.
Barca
LaLiga: 6
CdR: 5
Liga Prvaka: 2
Spanski supekup: 5
Uefa Superkup: 2
Fifa World Cup: 2
Ukupno: 22 trofeja
Madridska nejač:
LaLiga: 3?
CdR: 2
Liga Prvaka: 4
Spanski superkup: 3
Uefa superkup: 3
Fifa World Cup: 4
Ukupno: 19 trofeja
Eto tako je messi u svom prajmu donio 4 trofeja vise.
Koliko su se hvalili tacno sam ostao frapiran ovim podatkom kad sam pobrojo,i koliko su ih svi hvalili ocekivao sam da rqzlika bude 35:6
Eto tako prodje Midzetov prajm,
Prajm lika teskog 100 miliona po sezoni
Lika kojem su dovodjeni
Ibrahimovic,Henry,Villa,Grizman,Neymar...
Lik oko kojeg je postalo nemoguce gradit ekipu jer mu niko ne pase pa tako sad imaju 3 igraca koja su platili 400 milki od kojih nema nikakve koristi.
Lik kojem je nemoguce pronaci trenera jer ako se ovaj,valjda,jednom ne slozi s njim prestane postojat.
Neka midze bar do cetrdesete.
Da ne zaboravim spomenuti da mi u tom razdoblju evo prolazimo drugu tranziciju dok je midzo ladio muda u svom savrsenom eko sistemu.
A razlika samo s tom jednom sezonom koju je ''zaboravio'' nije 15, ali jeste 10Dzoni je napisao/la: ↑05 jul 2020, 19:13Post u kojem pise da je u protekloj dekadi (a ona zavrsava s ovom ligom) mocna,prejaka,prejebena,vanzemaljska barca sve na celu sa "goatom" uzele 4 trofeja vise od truhlog Reala.
Tacnije 23 naspram 19.
Ono toliko hvalospjeva a kad pogledas...
Ja sam ocekivo razliku od bar 15 razlike.
leorey je napisao/la: ↑05 jul 2020, 23:49Vise zabio golova nego Neymar prvu sezonu. A nije 3 tekme igrao na svojoj poziciji.Donnie Darko je napisao/la: ↑05 jul 2020, 23:30I tako ce Griezmann haman doci tiho do skoro 20 golova, u sezoni
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.