FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Kod nas samo neko izmisljanje tople vode,uzas ..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- PravacPlavo
- Kontakt:
Moramo shvatiti, mislim znamo to svi već, da nijedna državna institucija ne služi svrsi. Već su kao neki luksuzni azili za stranačke kerove, gdje se oni tove i obezbjeđuju sebe i svoje. Usput kao nešto se i radi, ali ovo je osnovna definicija svakog državnog, entitetskog, kantonalnog tijela. I zaista ništa ne možemo očekivati, jer oni niti hoće niti znaju. Uzdati se u sebe, boriti se na terenu kakav jeste u državi kakva jeste. Ima dosta kvalitetnih u našim redovima, kako čujem i kuha se nešto, a savez nek se je**. Bilo ih je i prije Želje, bit će ih još.
Što se tiče reflektora, u ligi ih nemaju Krupa, Mladost i Olimpik. Danas je potpisan sporazum da Mladost dobije reflektore, a iz Krupe rekli da im je savez izašao u susret što se tiče reflektora za nadolazeću sezonu. Eh sad ne znam jel' to definitvno da se može bez reflektora ili će Krupa npr. morat u BL kao što se pisalo. Za Olimpik i reflektore nisam ništa čuo.
PravacPlavo je napisao/la: ↑06 jul 2020, 14:00Moramo shvatiti, mislim znamo to svi već, da nijedna državna institucija ne služi svrsi. Već su kao neki luksuzni azili za stranačke kerove, gdje se oni tove i obezbjeđuju sebe i svoje. Usput kao nešto se i radi, ali ovo je osnovna definicija svakog državnog, entitetskog, kantonalnog tijela. I zaista ništa ne možemo očekivati, jer oni niti hoće niti znaju. Uzdati se u sebe, boriti se na terenu kakav jeste u državi kakva jeste. Ima dosta kvalitetnih u našim redovima, kako čujem i kuha se nešto, a savez nek se je**. Bilo ih je i prije Želje, bit će ih još.

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Treba nam jedan vakav

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
braco je napisao/la: ↑06 jul 2020, 14:15Što se tiče reflektora, u ligi ih nemaju Krupa, Mladost i Olimpik. Danas je potpisan sporazum da Mladost dobije reflektore, a iz Krupe rekli da im je savez izašao u susret što se tiče reflektora za nadolazeću sezonu. Eh sad ne znam jel' to definitvno da se može bez reflektora ili će Krupa npr. morat u BL kao što se pisalo. Za Olimpik i reflektore nisam ništa čuo.
@Braco, je li teško da se zaroviš u vezi pomoći fife i uefe, savezima i klubovima? Bazične info, koliko, za šta, uslovi i tako to. Ako usput naletiš na susjede, šta su oni dobili, uradili, još bolje, moći ćemo uporediti.
Unaprijed hvala.
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
- Nastrojeni
- Kontakt:

Rodjeni su pitarske picke!
jeste zagonetni dajte malo detalja koliko je crn , hoce li bit prva ki.ta svlacionice , ima li tetovaze , jel brz kao gazela itd

Joj Irfo i 1921boy mute nesto...
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
GK : Erić,Fejzić,Muftić
LB : Šehić,Stanić
RB : Stevanović,Blažević
CB : Miletić,Jovanović,Kosorić,Ikić,Drina
DM : Bojo,Hajdarević,Jamak,Beća
CM : Sadiković,Alispahić,Osmanović,Duraković
AMF : Štilić,Bekrić,Mehić
LWF : Veselinović,Gašal,Mujić
RWF : Zec,Subašić,Juričić
CF : Lendrić,Hajrić,Nargalić
Na ovaj sastav bi trebao da dođe lijevo krilo i lijevi bek i to bi bilo to koliko ja znam
U21 (Muftić,Šehić,Drina,Hajdarević,Osmanović,Gašal,Mehić,Duraković,Beća,Mujić,Nargalić)
U Igman bi trebala 3 ili 4 omladinca na posudbu
LB : Šehić,Stanić
RB : Stevanović,Blažević
CB : Miletić,Jovanović,Kosorić,Ikić,Drina
DM : Bojo,Hajdarević,Jamak,Beća
CM : Sadiković,Alispahić,Osmanović,Duraković
AMF : Štilić,Bekrić,Mehić
LWF : Veselinović,Gašal,Mujić
RWF : Zec,Subašić,Juričić
CF : Lendrić,Hajrić,Nargalić
Na ovaj sastav bi trebao da dođe lijevo krilo i lijevi bek i to bi bilo to koliko ja znam
U21 (Muftić,Šehić,Drina,Hajdarević,Osmanović,Gašal,Mehić,Duraković,Beća,Mujić,Nargalić)
U Igman bi trebala 3 ili 4 omladinca na posudbu
Rodjeni su pitarske picke!
Nargalic nek produzi negdje drugo na probu.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987, Ramirez i 50 gostiju.