FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Ne vjerujem da ce skrsit 100 miliona na Lautara.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
zavisi od taktike, ako bi se npr zadrzala ova formacija u kojoj mozes uklopiti messija, suareza i griezmanna (a to moze i u 4-2-3-1), dembele bi bio visak, jer niti je napadac, niti moze igrat iza napadaca kao messi ili griezmann
no, ako bi se vratila 4-3-3, griezmann bi bio visak jer je pokazao da se nije uklopio na lijevom krilu (iako mu je statistika okej), dok se dembele kao krilni igrac uklapa u tu formaciju, no "malo" ga beju povrede, a i kad je bio zdrav, nije u potpunosti pokazao igre iz borussije dortmund
zamjena za suareza je potrebna vec za sljedecu sezonu, nemam povjerenje u njega jer on tek povremeno podsjeti na stare dana, tako da se mora kupiti novi napadac za sadasnjost i buducnost, a na trzistu se izdvaja lautaro kao najlogicnija opcija, jer je werner potpisao za chelsea
skupice para prodajom dembelea/griezmanna + nekih drugih igraca
Zadnja izmjena: Chinaglia, dana/u 05 jul 2020, 23:20, ukupno mijenjano 1 put.
Evo prebaci Setien sad na 3-5-2, hajd nek probava.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Šteta što će već sljedeća utakmica biti patnja.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- Tesnjak1991
- Kontakt:
Ma da. VAR u punom sjaju
Šprdancija od lige.

Šprdancija od lige.

Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- Donnie Darko
- Kontakt:
I tako ce Griezmann haman doci tiho do skoro 20 golova, u sezoni gdje su treneri probali sve samo ne da ga integrisu u ekipu u ulozi koja mu odgovara, uz gomilu dobrog prljavog posla obavljenog, a ispast ce kao da je karinas koji se nije znao sa loptom sastavit.
Sreca samo sto ga nece moc prodat zbog ogromne plate, a probat ce siguran sam da finansiraju svoje novo veliko precjenjeno pojacanje, koje ce igrati u pogresnoj ulozi, **** Lautara.
Sreca samo sto ga nece moc prodat zbog ogromne plate, a probat ce siguran sam da finansiraju svoje novo veliko precjenjeno pojacanje, koje ce igrati u pogresnoj ulozi, **** Lautara.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Jel moguće da su ono poništili? 

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- FCBLAUGRANA1987
- Kontakt:
Glup mi je ovo offside gdje Vidalu nije bio upucen pas nego se on vratio i pokupio loptu
- ElCartel11
- Kontakt:
Ova djecurlija imaju veca muda i energije od starosjedilaca.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Ansu 7 golova i 1 asist
Dembele 1 gol
Dembele 1 gol

2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Ali kako Riqui s lakocom cuva loptu.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Vise zabio golova nego Neymar prvu sezonu. A nije 3 tekme igrao na svojoj poziciji.Donnie Darko je napisao/la: ↑05 jul 2020, 23:30I tako ce Griezmann haman doci tiho do skoro 20 golova, u sezoni gdje su treneri probali sve samo ne da ga integrisu u ekipu u ulozi koja mu odgovara, uz gomilu dobrog prljavog posla obavljenog, a ispast ce kao da je karinas koji se nije znao sa loptom sastavit.
27.10.2020
-
- Kontakt:
Ako Lautaro vrijedi 100, Griezmann vrijedi 800 miliona, ali ne bi me cudilo da se dovede taj polovnjak.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Vrhunska utakmica,na bas teskom gostovanju,ocekivao sam patnju ali ove rokade u formaciji su toliko j.ebacki izgledale da bi ovo jos tri dana mogao gledati da mi ne dosadi.Perfect
Nadam se da nece ovo mjenjati ni pod razno.

Nadam se da nece ovo mjenjati ni pod razno.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Konacno zanimljivih svih 90 minuta.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Tipicni seljakluk i bezobrazluk,, ispuse titulu i tek onda kao nesto proigraju
A u ligi prvaka kad dodje brza i agresivna neka ekipa, opet cemo biti torpedovani
A u ligi prvaka kad dodje brza i agresivna neka ekipa, opet cemo biti torpedovani
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Utakmice poput ove dadnu nadu da se LP zapravo može osvojit, iako je liga izgubljena. Ali onda će opet bit patnja i mrtvilo, nezainteresovanost i toksičnost vjerovatno već u sljedećoj utakmici, i to će opet bit povratak u realnost.
Užasno nekonzistentna ekipa.
Užasno nekonzistentna ekipa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.