FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
ma bolji Dzeko od Suareza prema Rexu i onom TEsnjaku 

- Tesnjak1991
- Kontakt:
Koliko je strašno gledati kontranapade, a u veznom redu najpokretniji Sergi Roberto
Suarez
et sad može bit štetočina narednih 5 utakmica 

Suarez

Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Strasna akcija, Messiev prodor i gol Suareza. Mozda najbolje sto smo vidjeli od Barcelone ove sezone.
je.bem ga bipolarna po ko zna koji put
- Tesnjak1991
- Kontakt:
Kad naučiš čitat i budeš sposoban razumjeti pročitano onda me spominji. Dotad me zaobiđi

Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- FCBLAUGRANA1987
- Kontakt:
Zato sto ga resetaju sa svih strana ove sezone,
Skine on i 5 zicera ali nasa obrana se potrudi dobro da protivnik ima 10 suteva po utakmici
Napisao si tacno ovim rijecima. ''Nije sto je nas ali Dzeko bi se usetao u postavu Barcelone pored Suareza''Tesnjak1991 je napisao/la: ↑05 jul 2020, 22:22Kad naučiš čitat i budeš sposoban razumjeti pročitano onda me spominji. Dotad me zaobiđiglupko.
![]()
Prove me wrong
kompletan suarezov učinak kod ovog gola je kao i ter stegenov, nekih 10%, messi je provukao loptu 40m kroz sredinu viljareala, navukao na sebe 5 igrača i dodao suarezu, kad suarez uspije to i doda npr messiju onda ću mu priznat da je bolji od krištofa pjonteka
- Tesnjak1991
- Kontakt:
Teško da je tim riječima, niđe interpunkcijskog znaka, niđe afrikata.Geerroo je napisao/la: ↑05 jul 2020, 22:25Napisao si tacno ovim rijecima. ''Nije sto je nas ali Dzeko bi se usetao u postavu Barcelone pored Suareza''Tesnjak1991 je napisao/la: ↑05 jul 2020, 22:22Kad naučiš čitat i budeš sposoban razumjeti pročitano onda me spominji. Dotad me zaobiđiglupko.
![]()
Prove me wrong

Prvo savladaj osnove našeg jezika, pa onda piši na stranom.

Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Ovim golom Suarez se izjednacio sa Kubalom, 194 gola za Barcelonu.
Najbolja devetka Barcelone ikad

Najbolja devetka Barcelone ikad

ako ne dovedu DŽeka hoće
**** Vidal vise. Goni ga u khurac.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Kakav šut Vidala je.bem ti sunce
Yebote život Vidal igra u Barci. 

Pique katastrofalan, u svakom duelu i na svaku loptu kasni, jos ga Paco popisa sa onim driblingom.
Stvarno moras biti konj da ti ovaj Vidal igra redovno u prvih 11.
Stvarno moras biti konj da ti ovaj Vidal igra redovno u prvih 11.
⚽FK Garaže⚽
Iskreno, sumnjam da ce zabiti jos 38 golova.
Ove sezone zabit ce jos 3, 4 i ocekujem da ce igrati jos slijedecu godinu, to je dvadesetak golova.
Falit ce mu desetak.
Mislim da je njemu slijedeca sezona zadnja u klubu.
Nece Barcelona imati ovakvu devetku narednih 20 godina.
Majke mi isto pomislim svaki put kad ga vidim u dresu Barcelone, još uvijek to nisam procesirao

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA