FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
a dok je babuke ba klupi da dodje pofalicki i nabusi nas tri nula bio bi covjek miran sve je ovo dobro i ganola spremanje za start
Ali kako Subasic otrese u prvom onog nekog njihovog, odbaci ga dva metra od sebe

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Istina!
Kako uspije svaki put skočnim zglobom loptu udarit!?
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar.
Al jes jedan njihov otreso ili Mujezinovica ili Boju, ne sjecam se

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Mujezinovic se sam otresa ne mora ga niko otresti

Ali hajd bio je ok danas.
Mujezina bi i moj Ljoze otresao ko slinu
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Yes
Dje mi nesta drug Raonffa? Dodji sa rajom!
Dje mi nesta drug Raonffa? Dodji sa rajom!
“Amar Osim je bio zadovoljan igrom svojih pulena, pogotovo s obzirom da sutra imaju slobodan dan.“
Spijuni sa SC su medju nama
Spijuni sa SC su medju nama
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Sto se tice 442, treba i to nekada odigrati cisto da imas opciju B kada/ako stvari ne idu zeljenim tokom. Pogotovo imas taj luksuz u situacijama gdje imas 2 ili cak 3 dobra napadaca.
Jamak i dalje ima jedan od najboljih pasova u ligi. Milina je gledati njegova dodavanja fakat. Tuce mi djeluje kao usporen film, ali dobro necemo to uzimati za zlo jer on kao legenda naseg kluba ima drugi zadatak u ekipi.
Subasic dobar.
Juricic dobar.
Jos jedan dobar, bas dobar krilni igrac i to bi bilo to.
Jamak i dalje ima jedan od najboljih pasova u ligi. Milina je gledati njegova dodavanja fakat. Tuce mi djeluje kao usporen film, ali dobro necemo to uzimati za zlo jer on kao legenda naseg kluba ima drugi zadatak u ekipi.
Subasic dobar.
Juricic dobar.
Jos jedan dobar, bas dobar krilni igrac i to bi bilo to.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Ma ja se nadam da ce Amar poceti sa uigravanjem ekipe za prvenstvo,jer evo malo vise od 20 dana je do pocetka prvenstva,ovo do sad sto smo gledali je mix svega i svacega pa i ne mogu imati neki uvid u pravo stanje.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Citam da Mladost trazi dva prva kola da ne igraju sto je i logicno jer gube dvije hefte priprema. Mozda zbog toga ispomjeraju pocetak lige. Pisao sam o tome sinoc da su javili na Dnevniku na FTV da ce se u Savezu sastati ove sedmice da vide sta i kako.
Sad vraćam film i kontam šta smo sve ove godine pokušavali bez Brke da uzmemo Titulu (Iskren da budem i ja sam imao toliku želju da i to prokletstvo skinemo) pa kad se sjetim onog transparenta No Osim no party gledam u njih kao u neke budale
i tako prođoše godine
na kraju ispali klasični luzeri ,podijelili se ,od svakog napravili neprijatelje
Jahic,Stanić,Bekric,Bogicevic .... nove šlagere da i ne spominjem Zuban , Dogan ,Amar ma svi nam dušmani. Ukratko ono sto sam htio reci Brko da ti Bog dragi da zdravlja i da budeš još tu dugo i da nas činiš sretnima

Ti se brini za pravo stanje picki po kafićima

Kaze Brko jos jedan igrac. Nadam se da je to krilo.
Ovo za Jovanovica mi nije jasno sta znaci pocetak sezone. Mozda bi i tu trebalo dovesti stopera ako nece on ostati bar do oktobra-novembra ako bi se igralo normalno. Ako ce ostati do tih mjeseci onda za prvi dio ne treba niko jer ovo bi se negdje meni se cini do pocetka decembra trebalo igrati.
Ovo za Jovanovica mi nije jasno sta znaci pocetak sezone. Mozda bi i tu trebalo dovesti stopera ako nece on ostati bar do oktobra-novembra ako bi se igralo normalno. Ako ce ostati do tih mjeseci onda za prvi dio ne treba niko jer ovo bi se negdje meni se cini do pocetka decembra trebalo igrati.
Ma pubertet ga drma, najgore godine 14-15
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Bit ce jos dvojica, Amar opet bombe bacaLjoZee je napisao/la: ↑05 jul 2020, 22:06Kaze Brko jos jedan igrac. Nadam se da je to krilo.

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Lijevi bek 100 % ali niko neće da kaže ko je on?LjoZee je napisao/la: ↑05 jul 2020, 22:06Kaze Brko jos jedan igrac. Nadam se da je to krilo.
Molim te da se kontrolišeš, djeca (ljoze i co) čitaju temu!
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA