Ti i ne znas ko je Lautaro. A na kraju krajeva sta fali igrat i u Parmi. Bolje neg sjedit u kuci i drkat ko ti...
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Zato što si popišan svaki put pa ne znaš odgovoriti osim vrijeđanjem.U tvom selu se vjerovatno još potpisuju sa prstom.Nema potrebe da me više citiraš da ti ne zamaram i to malo možadnih ćelija.
Buahahahaha. Ti kad me popišaš ja se odjavljujem od života, a ne od foruma. Precijenio sam te, ipak je debilnost 50-70. To je to.Saurman je napisao/la: ↑05 jul 2020, 20:32Zato što si popišan svaki put pa ne znaš odgovoriti osim vrijeđanjem.U tvom selu se vjerovatno još potpisuju sa prstom.
Lautaro ne može da dominira u ovom Interu pored Lukakua a navodno bi trebao vrijediti 100 mil.Kao i onaj Belloti što je Torino za njega tražio oko 100 mil.
To je taj rang. Cak je Belloti uspio dati vise golova i sigurno bolji igrac tada nego Lautaro sad. Immobile isto. Hrpa takvih.
Hahaha ja rekao da ja igram.
Vidim da si salty. Ajde valjda naredne sezone prodjete grupu u kojoj je Slavia Prag
Ne znam jesil gledao utakmicu danas? Kod gola njegov sut, da je milimetar preciznije on bi dao gol. Osim promasenog penala je fino odigrao, al jbg.
Brate nema opustanja, jos ste vi u igri Lotito je odradio polovican posao nije uspio skinuti 3 boda, ali je odradio suspenzije za Dybalu i De Ligta. Jos 24 boda su u igri, a Lotito je stari lopov.
Kasno sam se danas ukljucio pred prvi gol Bologne, nije bio nesto ovo sto sam gledao. Ali drugi dio sezone je to mnogo tanje, a to je i kako sve vise povezivao sa Barcom.Mago je napisao/la: ↑05 jul 2020, 21:01Ne znam jesil gledao utakmicu danas? Kod gola njegov sut, da je milimetar preciznije on bi dao gol. Osim promasenog penala je fino odigrao, al jbg.
A da su glasine uticale na njega, jesu sigurno. Kako Beppe kaze ako izrazi zelju da ide naci ce se nacin. Nije Ronaldo...
Otisli na Istok, umjesto na Zapad. Jbg. Ima iduca sezona.J1897 je napisao/la: ↑05 jul 2020, 21:21Mago..
Sta se desava olujom ..
DAZN - Antonio Conte is still not available to reporters after the game. The reason is that he is in the dressing room (for over an hour now) to confront the players after the brutal loss today. Giuseppe Marotta, Inter CEO, is also present.
rope11 je napisao/la: ↑05 jul 2020, 21:32Ako iduće sezone ne bude najmanje u utrci za skudeto do zadnjeg kola (da ne kažem i sam skudeto), treba ga nabiti nogom. Ovo što igrači prikazuju ne vrijedi onih para koje zarađuje Conte, to je isto mogao i Spaleti za troduplo manje.
Uprava ga maksimalno ispoštovala sa pojačanjima, jedina boljka koja je ostala su bekovi, a i tu je dobio fantastičnog igrača za narednu sezonu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.