Ima ,bit ce da si ga omasio.I kod mene je Telemach ali sam odustao od gledanja
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Na 52 telemach al bolje ti je na pali ovu patnju od prenosa
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ne znam za Logosoft,ali na telemachu ti je na 52 RTV Visoko
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Gledam na City tv Gošk Velez predobar prijenos, komentator, sve.
Nadam se samo da Tinina povreda nije uvod u dug niz povreda kao što je lani bila Mirkova
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Najjači su ovi na fb što Upravu kritiziraju zbog ovakvog prijenosa 

- AlfredNobel
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Djokanovic usao umjesto TSS koji izasao drzeci se za zadnju ložu. Beze je utakmica i nema mjesta nit prevelikom hvalom nit kritikom al Rahmanovic se ne ponasa kao ozbiljan fudbaler profesionalac (reprezentativac) 4-5 ne ozbiljno odigrao izgubi loptu i stane kazem bezveze je utakmica al nebi to trebao raditi. Izgleda da su to te mušice koje je Zahovic spominjao za njeg da je dobar igrac al da ima neki stvari koje ga koce da bude vrhunski.
A i svakakve sorte tamo ima sto komentarise...
Prva ljubavi, najveća radosti, pobjedu daj nam ti!
Pa krivi su! Sto ne prenose prijateljske u svojoj reziji svojim navijacima?! Znaci da mrtva rtv visoko nije prenosila prijenose ne bi ni bilo..
KO DA MI OTME IZ MOJE DUŠE KOŠEVO!?
Halali @skoroalen ali Kurdić danas melje
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Fakat Rahman igra ko da je na terminu sa rajom pa malo proteže noge.bordobijeli je napisao/la: ↑05 jul 2020, 19:22Djokanovic usao umjesto TSS koji izasao drzeci se za zadnju ložu. Beze je utakmica i nema mjesta nit prevelikom hvalom nit kritikom al Rahmanovic se ne ponasa kao ozbiljan fudbaler profesionalac (reprezentativac) 4-5 ne ozbiljno odigrao izgubi loptu i stane kazem bezveze je utakmica al nebi to trebao raditi. Izgleda da su to te mušice koje je Zahovic spominjao za njeg da je dobar igrac al da ima neki stvari koje ga koce da bude vrhunski.
Pa sta treba, da zijani povredu nakon 3mj neigranja? Ili da slomi igracu Bosne nogu da bi ti bio zadovoljan njegovom borbenoscu?
Prijateljska je i to prva nakon dugo vremena. Opustite se. Svu negativnu energiju usmjerite ka ovom glupom prijenosu....
UPRAVO FKS-NABAVITE **** KAMERE I STREAMAJTE PRIJATELJSKE UTAKMICE NA YT KANALU FK SARAJEVO!!!!!
KO DA MI OTME IZ MOJE DUŠE KOŠEVO!?
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ne treba lomit noge, al pokusava bezveze stvari drzi loptu predugo i kad je izgubi stane. Treba da igra normalno i jednostavnodrinagold je napisao/la: ↑05 jul 2020, 19:30Pa sta treba, da zijani povredu nakon 3mj neigranja? Ili da slomi igracu Bosne nogu da bi ti bio zadovoljan njegovom borbenoscu?
Prijateljska je i to prva nakon dugo vremena. Opustite se. Svu negativnu energiju usmjerite ka ovom glupom prijenosu....
UPRAVO FKS-NABAVITE **** KAMERE I STREAMAJTE PRIJATELJSKE UTAKMICE NA YT KANALU FK SARAJEVO!!!!!
Pa i jesu na terminu hrkljusi jedni 

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
- feniksptica
- Kontakt:
Da se mene pita ja bih na klupu. Ako on nece ginut protiv Viskoog nece ni protiv Sirokog
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Nisam spomenuo Rahmanovica da ga treba tjerati, da je loš ili da treba donositi neki zaključak nakon poluvremena utakmice u Visokom. Samo kazem za njeg nije dobro sto tako igra i tako se ponasa a reprezentativac je i zeli ino transfer.
BAS TAKO !!!!!!!!!!!!!!!!!!1drinagold je napisao/la: ↑05 jul 2020, 19:30Pa sta treba, da zijani povredu nakon 3mj neigranja? Ili da slomi igracu Bosne nogu da bi ti bio zadovoljan njegovom borbenoscu?
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Trenutno korisnika/ca: DzemoSmjecanin, Paromlinac i 24 gosta.