La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: La Liga
Jel to onaj autisticni sto si rekao da je najbolji ikada. Aha, taj je.
Messi je osvojio boga oca. I lider je, odlican. Odveo Barcelonu na novi nivo. To sto je kao osoba povucen ne znaci da nije lider. Lider je na terenu.
Ramosov glavbi kompliment KAO IGRACA su da je lider, kapetan i zabija kad je najvaznije. Frajer je stoper. I ako takav treutno nije najbolji na svijtu, bolji mu je partner, pa nadalje. I dalje je jako dobar, ali previse ste optereceni s glupostima poput liderstva.
Messi je osvojio boga oca. I lider je, odlican. Odveo Barcelonu na novi nivo. To sto je kao osoba povucen ne znaci da nije lider. Lider je na terenu.
Ramosov glavbi kompliment KAO IGRACA su da je lider, kapetan i zabija kad je najvaznije. Frajer je stoper. I ako takav treutno nije najbolji na svijtu, bolji mu je partner, pa nadalje. I dalje je jako dobar, ali previse ste optereceni s glupostima poput liderstva.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Lillard je napisao/la: ↑05 jul 2020, 18:18Jel to onaj autisticni sto si rekao da je najbolji ikada. Aha, taj je.

Lik kao stoper nije ni u top 10, bilda statistiku preko penala.
- LlullSergio
- Kontakt:
Pa nije njima posao samo utakmica. Imaju treninge, pripreme za utakmicu itd. Uostalom džaba spinujes, 120 je 2*60. Koliko kmečanja danas,a na ovaj podatak puko filozofiranje.
Idemo dalje:

Ovo im je sastav kada igraju protiv Barce.

A ovo kada igraju protiv Reala
Idemo dalje:
Ovo im je sastav kada igraju protiv Barce.
A ovo kada igraju protiv Reala

Najbolji fudbaler ikad svakako al je go ku.rac od lidera. To ko ne vidi jbg, zao mi je.
Ramos ko stoper nije ni top 10 hahahahhahahahahahahaha
Varane bolji stoper od Ramos hahahhahahahahhahahahahah
Ramos ko stoper nije ni top 10 hahahahhahahahahahahaha
Varane bolji stoper od Ramos hahahhahahahahhahahahahah
Koliko je qrac od lidera osvojio trofeja? Nabroji mi te silne igrace koji su osvojili vise od njega?
E cuj igra dobra ,vise ideje ima Rubin u napadu haha
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Osvojio jer je vjerovatno daleko najbolji fudbaler ikad, a ne jer je neki vrhunski lider. Lideri ne zabijaju glavu u pod u trenucima kad mu se tim raspada po savovima i dopustaju epske remontade.
- Nail for Real
- Kontakt:
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Treba kopirati zadnji @Džonijev post s RMB ovdje

Ne, lideri zabijaju kad je potrebno, lideri u 15 godina uzmu 10 liga.Epidaurus je napisao/la: ↑05 jul 2020, 18:49Osvojio jer je vjerovatno daleko najbolji fudbaler ikad, a ne jer je neki vrhunski lider. Lideri ne zabijaju glavu u pod u trenucima kad mu se tim raspada po savovima i dopustaju epske remontade.
Covjek uzeo 40 trofeja, 6 lopti i koliko kopacki vec i nije lider hahaha
Jel to znaci da ne moze nista bez Neymara, Xavija, Inieste? Yebemu zar nije izlizala vise ta prica
Jel to znaci da ne moze nista bez Neymara, Xavija, Inieste? Yebemu zar nije izlizala vise ta prica
27.10.2020
Post u kojem pise da je u protekloj dekadi (a ona zavrsava s ovom ligom) mocna,prejaka,prejebena,vanzemaljska barca sve na celu sa "goatom" uzele 4 trofeja vise od truhlog Reala.
Tacnije 23 naspram 19.
Ono toliko hvalospjeva a kad pogledas...
Ja sam ocekivo razliku od bar 15 razlike.
Real je igrao danas utakmicu, a sljedeću igraju tek u petak. Barselona igra večeras utakmicu, a sljedeću već igraju u srijedu protiv Espanyola.LlullSergio je napisao/la: ↑05 jul 2020, 18:13Da, naspram 120 sati to 60 ispadne samo. Da ne pricamo da je lakse igrati u nocnom terminu vec u pola bijela dana usred ljeta.Rajaz je napisao/la: ↑05 jul 2020, 18:10Samo 60 sati odmoraLlullSergio je napisao/la: ↑05 jul 2020, 18:09Herojska pobjeda Zidanovih trupa nakon sto su morali ici igrati utakmicu na vrelom Baskijskom suncu samo 60 sati nakon utakmica protiv Getafea u Madridu.
Da vas podsjetim FC Barcelona je svoju utakmicu protiv Atletica igrala u utorak,a naredna im je zakazana tek veceras u 22 h.![]()
![]()

Zadnja izmjena: Petardaa, dana/u 05 jul 2020, 19:16, ukupno mijenjano 1 put.
Yebo 40 klupskih trofeja, ali nije uzeo SP sa Argentinom i zato je qrac od lidera. Logika SS.ba foruma.
Narkoman Maradona je bio lider, bolji igrac, bolji covjek, bolji otac, bolji suprug itd.
- NeumjesanTip
- Kontakt:
Je li i dalje bališ za onom djevojkom koja te ne doživljava ni 1%, kretenčiću?
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
R.I.P. Mamba
R.I.P. Mamba
- anonymousHD
- Kontakt:
Da je Realu sviran ovakav penal ti bi napisao 200 postova kako nam se stima, jer znas i ti i tvoja veoma inteligentna grupa da ovo nije penal. Lopta nije bila uopste upucena prema njemu, Ramos se u ovoj situaciji oklizno, nikakve namjere niti ista.
Ova sezona je trebala biti odlucena na Camp Nou.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Seljacina Ramos bi bez sudija uzela 1 La Ligu i 1-2 LP za 15 godina i on se spominje kao lider 

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ma i to mu je puno 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.