PREFERENCESnevjernik je napisao/la:ne moze, kakobRATE STAVI SAMO DA TI JE REZOLUCIJA TJ.SLIKA U WINDOWED MODU I RIJESENO....!!!u preferences mi je nemoguce izabrati opciju windowed

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
PREFERENCESnevjernik je napisao/la:ne moze, kakobRATE STAVI SAMO DA TI JE REZOLUCIJA TJ.SLIKA U WINDOWED MODU I RIJESENO....!!!u preferences mi je nemoguce izabrati opciju windowed
Kako to jbt...I meni je tako sve nakon nekih 1h igre samo izadje i pise ono error report itd...i kazu mi da to stavim i evo zavrsio sezonu a nijednom nije izashlo...nevjernik je napisao/la:pa o tome i govorim, ali opcija "Windowed" se ne moze izabrati, postavit cu SS ako hoces
Sto se kur.ciDevil je napisao/la:Za Ruse ide poseban patch ima na sajtu Fm-a,a oko ostalog ti ne mogu pomoci jer je kod mene orginalni CD.
Samo skini engleski fajl sa torrenta i ubaci u folder...almin9 je napisao/la:Ovako, mrsko mi je čitat unazad a možda je i neko postavio ovo. Imam problem, ruski mi je jezik što me **** pravoKako da stavim na engleski? U opcijama nema nigdje. I još gdje ima kakav patch za našu ligu?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.