FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Danas neko šara 

Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Čim se spominje kao pojačanje nema od njega ništa. Biće kao obično neko ime koje nama na forumu nije bili ni u malom mozgu.
Nakon 124 dana naše Sarajevo ponovo igra utakmicu, pa bila to i prijateljska 

Bordo bijeli za život cijeli!!
- feniksptica
- Kontakt:
Igra l Hebib danas, nesto sam nervozan. Moram se na nekog istrest
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Joj jesam poželio Sarajevo
Hoće li biti ikakav link, imam Moju TV ali nisam u mogućnosti da gledam
Hoće li biti ikakav link, imam Moju TV ali nisam u mogućnosti da gledam
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
PiazzaGrande je napisao/la: ↑05 jul 2020, 07:1219.07. pripremna utakmica HŠKZ-FKS najvjerojatnije u
Mostaru
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
MortemHz je napisao/la: ↑05 jul 2020, 11:15PiazzaGrande je napisao/la: ↑05 jul 2020, 07:1219.07. pripremna utakmica HŠKZ-FKS najvjerojatnije u
Mostaru

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Ne znam kako je u Visokom, u Sarajevu tradicionalno pada kisa, bas kao uvijek kad mi igramo 

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Joj braco koliko ti nora dosadno biti d ana portalu vec trecu godinu za redom ti pises o tome gdje su i sta rade brazilci koje je dovodio bordo klub. **** vam amaw sve
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Veliki spektakl u najavi

-
- Kontakt:
Moraju oni o nečemu lupati, pošto više niko ne piše, da se Premijer liga, trebala nastaviti.Ni jedan portal, nije ni spomenuo, kakav bi cirkus bio, da se liga nastavila, a desili se, ovi slučajevi zaraze, u Mladosti, Zrinjskom i Veležu.AngelDiMaria je napisao/la: ↑05 jul 2020, 12:26Joj braco koliko ti nora dosadno biti d ana portalu vec trecu godinu za redom ti pises o tome gdje su i sta rade brazilci koje je dovodio bordo klub. **** vam amaw sve
Čitam za Mladost gotovo cijela ekipa zaražena. Niti su radili testove, niti znaju koje sve zaražen. Da stvar bude gora neki igrači im dolazili na probu. Znam da svi jedva čekamo utakmicu iz Visokom,al ja bi odložio. Kad premijerligasi ne rade testove na koronu, onda tek kakav je amaterizam u Bosni V.
Trebaju nam utakmice, ali bolje i ne igrati do prvenstva, nego da korona povelja cijelu ekipu.
Trebaju nam utakmice, ali bolje i ne igrati do prvenstva, nego da korona povelja cijelu ekipu.
-
- Kontakt:
Treba biti oprezan al nije moguce sve izbjegavati, mora se trenirati igrati pripremne itd. Svi nasi igraci su u kontaktu s svojim porodicama, prijateljima, izlaze u restorane, kafice i druge aktivnosti. Jednostavno nije moguce pobjeci od svega, odbili smo kaćune radi publike i to je ok. Kao sto reko mora se zivjeti, trenirati, igrati to im je posao kao i teti na šalteru.amypitar je napisao/la: ↑05 jul 2020, 13:22Čitam za Mladost gotovo cijela ekipa zaražena. Niti su radili testove, niti znaju koje sve zaražen. Da stvar bude gora neki igrači im dolazili na probu. Znam da svi jedva čekamo utakmicu iz Visokom,al ja bi odložio. Kad premijerligasi ne rade testove na koronu, onda tek kakav je amaterizam u Bosni V.
Teško ćemo nadoknaditi Gavrićev odlazak!
Fakat naseg najstarijeg forumasa treba zastiti od pojedinaca iz Uprave koji su sa zadatkom na forumu...
Meni je covjeka juce bilo žao kako se izdiru na njega ...
Zamolio bih Moderatora da stane u kraj ovakvom ponasanju...
@Samozdravlje...

Meni je covjeka juce bilo žao kako se izdiru na njega ...
Zamolio bih Moderatora da stane u kraj ovakvom ponasanju...
@Samozdravlje...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.