Kad Bekriji Hajra spusti ovako

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Kad Bekriji Hajra spusti ovako
irfo je napisao/la: ↑05 jul 2020, 12:21![]()
![]()
Trebali bi svi pogledati ovaj sazetak da se podsjetimo, meni licno najdraza nasa utakmica. Prvo ne daju uci nasim navijacima, pa kaze Amar nece se igrat dok ne udju nasii onda slijedi Lazarova dominacija nad stoperima Celika, Saviceva bomba, Zebina dva majstorska slobodnjaka, jedan precka sa 30 metara, drugi u raslje, Amarovo slavlje nakon drugog gola, Sehine panterske odbrane, Sukino kmecanje citav mec, kad krene kod penala reci 1:1 i fuli Adilovic
![]()
I na kraju Stanic za 0:3 usutkava navijace i ulijece papan zenicki![]()
![]()
Dobro je bilo tu noc biti navijac Zeljeznicara![]()
A aktivirao se i famozni glas razuma. On mi je jos i najjaci. Sve on uzvicnike stavlja, prijeti prstom
U saradnji sa ** tj. oni rade potrebnu grafiku ono za sastave i to. Meni se svidja sto ovako bude nekih reklama za neke firme i sta znam i vjerovatno preko toga klub uzme neku lovu. Najbolje se izvuklo iz ove situacije.avalPacidoroP je napisao/la: ↑05 jul 2020, 12:37Jesam li ja ovo dobro skonto da naši strimaju utakmicu?
Bez ikakvih portala da poguraju?
Sta ti se svidja, pola terena ne vidim od reklama. Joj ko nam sjedi u upravi da bog sacuvaLjoZee je napisao/la: ↑05 jul 2020, 12:46U saradnji sa ** tj. oni rade potrebnu grafiku ono za sastave i to. Meni se svidja sto ovako bude nekih reklama za neke firme i sta znam i vjerovatno preko toga klub uzme neku lovu. Najbolje se izvuklo iz ove situacije.avalPacidoroP je napisao/la: ↑05 jul 2020, 12:37Jesam li ja ovo dobro skonto da naši strimaju utakmicu?
Bez ikakvih portala da poguraju?
Kakvi su ono SDA bjednici, fuj
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], perodeformero i 66 gostiju.