FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Makedonac, nekad igrao za sampiona Njemacke, sad trenutno u skandinaviji.
Ako se bude dobro pokazo, da moze preci kod nas....
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Bem ti zivot cuj 203 cm 
Jadni svi klubovi kad Velež bude imao prekid

Jadni svi klubovi kad Velež bude imao prekid

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Dobro pojačanje Veleža bio u mnogo liga vrijedi 150k po TM lijepo pojačanje. Nasam se da će se boriti za rop 4 pozicije ove sezone
FKS
Koga li ciljaju Hadzija i Vinko kad cekaju lige da se zavrse
Mi smo jedni od rijetkih koji promovisu velik broj mladih igraca,nije realno da promovisemo 4-5 igraca svake godine jer ganjamo i titule tako da je ovo sve perfektnomichplatini je napisao/la: ↑04 jul 2020, 21:33Moje mišljenje je u manjini al tebi ću ga uvijek rado iznjeti jer dijelimo isti stav vezano za akademiju i klub.Samozdravlje je napisao/la: ↑04 jul 2020, 18:39Mustafic i Catakovic starteri .
Moze li neko evidentirati , gdje sve igraju Akademci, dakle u zadnjih 4-5 god. Bio bih zahvalan i obecavam da cu manje tipkati , anjih vise pratiti .
Mozda @platini , @miky i drugi . Hvala .
Za sve dobro ja sam zasluzan , a za lose zasluzan je ahbab @Vanja![]()
Ja sam uvijek za davanje šanse tim momcima ali u kontinuitetu da se vidi od kog su materijala nego dovođenje na razne posudbe i ugovore 1+1 igrača koji jednostavno svojim kvalitetom nisu u inostranstvu mogli da nađu svoju poziciju.Dijeca odrasla u akademiji su gladnija uspjeha i napredka nego igrači koji se vraćaju ovdje da ožive karijere ako su ih i imali.Ne može po meni se odreći jednog Alena Mustafića momka od 20 godina što je odigrao neke loše utakmice (sve je sticanje iskustva)po meni ne na poziciji na kojoj on može najviše pružiti(on je centralni il čak ofanzivni vezi a zadnji nikako po meni).Lako se odustalo i od Sadikua(prerano otišao,greška)ali taj momak u ovoj ligi bi sigurno napredovao i donjeo klubu više nego polovni igrači i povratnici.Ova strategija je ok ako imaš mnogo novca da samo ulažeš ali klub bez promocija i ozbiljnog kontinuiteta za mlade igrače ne može postati stabilan.
Svi ti mladi igrači od 97 -01 godišta koji su prošli sve reprezentativne selekcije i odrasli kroz akademiju u ovoj ligi mogli su se promovisati i dugoročno donjeti klubu dosta a što nisu ima ko zna.
U ibissu Hadzija i Fatos Beciraj.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:

**** napadac,samo steta sto ima 32 godine,ali Merso i Benko su nam pokazali da su godine samo broj
Ne znam kako da sliku postavim bez tapatalka
Samo Velez pravi finu pricu. Volio sa njima borbu za titulu, zasluzili su. Borba im je tri puta veca nego nasa. Imaju kapacitet za Evrope mozda i vise..
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Po meni treba nam razbijac tj dm kao Stanojevic,Rahmanovic i Susic to nisu posebno Oremus koji je tehnicar i kojem to nije pozicija. Imano tu Djokanovica al treba jos rutine.
-
- Kontakt:
Ahmetović, koji je 10 godina stariji, u proteklih godinu i po dana, dao golova, više nego taj Mulić, od početka karijere.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑04 jul 2020, 21:41Bem ti zivot cuj 203 cm
Jadni svi klubovi kad Velež bude imao prekid![]()
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ma dobro to,ali jebote grob znas li koliko je 203cmHistoricar je napisao/la: ↑04 jul 2020, 22:42Ahmetović, koji je 10 godina stariji, u proteklih godinu i po dana, dao golova, više nego taj Mulić, od početka karijere.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑04 jul 2020, 21:41Bem ti zivot cuj 203 cm
Jadni svi klubovi kad Velež bude imao prekid![]()

U skok igri mislim da mu ne bi trebalo biti ravnoga ako iskoristi svoju mega visinu
Ma da hoce Beciraj potpisati pa nek sve gori
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Sigurno bi bio, najbolji napadač u ligi.Ima dosta iskustva, puno evropskih i reprezentativnih utakmica.Bio je najbolji strijelac, prvenstva Crne Gore 2008/2009 i prvenstva Hrvatske 2011/2012.
Zadnja izmjena: Historicar, dana/u 04 jul 2020, 22:55, ukupno mijenjano 1 put.
Ma ne vjerujem ja nista dok to ne potvrde @Pantelija i @Vanja8
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO