052 kanaljohntravolta123 je napisao/la: ↑04 jul 2020, 14:05Da li ima na telemachu ?
Vidim da pise RTV Visoko da li je to to ?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Maloprije prolazim pored Zeke na Cwili, kad u basti sjede Zeka Turkovic i Biscevic. Nekakva me nostalgija opalila..
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
-
- Kontakt:
I mene, suze mi krenu kad se sjetim kako je on znao protestovati i blatiti voljeni nam klub po tv i radio stanicama... Nenadyebivo !
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Samozdravlje je napisao/la: ↑04 jul 2020, 14:25Pa jaa, sve Vanja kriv, garant Vanja pisao one postove...![]()
-
- Kontakt:
Vanja8 je napisao/la: ↑04 jul 2020, 18:10Samozdravlje je napisao/la: ↑04 jul 2020, 14:25Pa jaa, sve Vanja kriv, garant Vanja pisao one postove...![]()
![]()
Vjezbam sarkazam , citao sabrana djela @AN . Znas da sam za tebe glasaoKako namje Mujakic ? Pusti @Sz , omatorio
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
- Kontakt:

Moze li neko evidentirati , gdje sve igraju Akademci, dakle u zadnjih 4-5 god. Bio bih zahvalan i obecavam da cu manje tipkati , anjih vise pratiti .
Mozda @platini , @miky i drugi . Hvala .
Za sve dobro ja sam zasluzan , a za lose zasluzan je ahbab @Vanja

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne daj boze neko mu zajebe zglob u ovoj nasoj paprati od timova, sta cemo u evropi, velkoskog u spic a
NEMA NAZAD
Ako neko želi gledati Zrinjski- Krupa ima prenos na RTVHB
Ima li najava o nekom zvucnijem pojacanju za kvalifikacije?
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Vanja ti je insajder
Ali nece nista da kaze,gnjida je to

A slag na tortu je da se zna sjebat pa mi na pp odgovori sa @Zip profila a ne @Vanja8

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Jeste li znali? 
Travnjak stadiona Koševo posljednji put je zamijenjen u septembru 1996. godine.
Od tada do danas, na terenu stadiona Koševo je:
FK Sarajevo odigrao 456 zvaničnih i više od 30 prijateljskih utakmica
A reprezentacija BiH odigrala 31 utakmicu
Odigrano preko 100 utakmica u organizaciji drugih sportskih kolektiva (omladinski pogon FK Sarajevo, NSBiH, FK Željezničar, FK Olimpik, SFK 2000 Sarajevo, FK Bosna Sema...)
Održano 14 muzičkih koncerata
Održane 2 Svete mise
Neadekvatan i neuslovan teren koševskog stadiona, jedan je od dvije najveće prepreke da Koševo postane stadion treće ili četvrte kategorije, kako bi se na njemu mogle igrati utakmice međunarodnog karaktera.
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Prava adresa obracanja za pojacanja je @Pantelija, a ne ja ...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑04 jul 2020, 19:33Vanja ti je insajder
Ali nece nista da kaze,gnjida je to![]()
A slag na tortu je da se zna sjebat pa mi na pp odgovori sa @Zip profila a ne @Vanja8![]()

Zabi hamza fin gol.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
- Kontakt:
Velez doveo napadaca 203 visok

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Crouch!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Moje mišljenje je u manjini al tebi ću ga uvijek rado iznjeti jer dijelimo isti stav vezano za akademiju i klub.Samozdravlje je napisao/la: ↑04 jul 2020, 18:39Mustafic i Catakovic starteri .
Moze li neko evidentirati , gdje sve igraju Akademci, dakle u zadnjih 4-5 god. Bio bih zahvalan i obecavam da cu manje tipkati , anjih vise pratiti .
Mozda @platini , @miky i drugi . Hvala .
Za sve dobro ja sam zasluzan , a za lose zasluzan je ahbab @Vanja![]()
Ja sam uvijek za davanje šanse tim momcima ali u kontinuitetu da se vidi od kog su materijala nego dovođenje na razne posudbe i ugovore 1+1 igrača koji jednostavno svojim kvalitetom nisu u inostranstvu mogli da nađu svoju poziciju.Dijeca odrasla u akademiji su gladnija uspjeha i napredka nego igrači koji se vraćaju ovdje da ožive karijere ako su ih i imali.Ne može po meni se odreći jednog Alena Mustafića momka od 20 godina što je odigrao neke loše utakmice (sve je sticanje iskustva)po meni ne na poziciji na kojoj on može najviše pružiti(on je centralni il čak ofanzivni vezi a zadnji nikako po meni).Lako se odustalo i od Sadikua(prerano otišao,greška)ali taj momak u ovoj ligi bi sigurno napredovao i donjeo klubu više nego polovni igrači i povratnici.Ova strategija je ok ako imaš mnogo novca da samo ulažeš ali klub bez promocija i ozbiljnog kontinuiteta za mlade igrače ne može postati stabilan.
Svi ti mladi igrači od 97 -01 godišta koji su prošli sve reprezentativne selekcije i odrasli kroz akademiju u ovoj ligi mogli su se promovisati i dugoročno donjeti klubu dosta a što nisu ima ko zna.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Sretan rođendan Husrefu!
Koliko god smo se loše rastali zadnji put,ipak je to čovjek koji je imao veliki uticaj i kao igrač,i kao trener!
Koliko god smo se loše rastali zadnji put,ipak je to čovjek koji je imao veliki uticaj i kao igrač,i kao trener!
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], delko, DzemoSmjecanin, N3R3D i 47 gostiju.