Cudi me da se i Cavani ne spominje, slobodan je takve iz uprave najvise vole

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Odbili su ga još u Decembru, sam se nudio, jer neće starijeg napadača kad ima Higuain da bi onda propustili Haalanda jer isto ima Higuain.Burberry46 je napisao/la: ↑04 jul 2020, 15:07Pitanje koliko ima istine za Edina ali sam za uvijek, sigurno je i on zeljan trofeja.
Cudi me da se i Cavani ne spominje, slobodan je takve iz uprave najvise vole![]()
IlCapitano je napisao/la: ↑04 jul 2020, 15:26Odbili su ga još u Decembru, sam se nudio, jer neće starijeg napadača kad ima Higuain da bi onda propustili Haalanda jer isto ima Higuain.Burberry46 je napisao/la: ↑04 jul 2020, 15:07Pitanje koliko ima istine za Edina ali sam za uvijek, sigurno je i on zeljan trofeja.
Cudi me da se i Cavani ne spominje, slobodan je takve iz uprave najvise vole![]()
![]()
IlCapitano je napisao/la: ↑04 jul 2020, 15:26Odbili su ga još u Decembru, sam se nudio, jer neće starijeg napadača kad ima Higuain da bi onda propustili Haalanda jer isto ima Higuain.Burberry46 je napisao/la: ↑04 jul 2020, 15:07Pitanje koliko ima istine za Edina ali sam za uvijek, sigurno je i on zeljan trofeja.
![]()
Ovo sam i ja pomislio, kakav je ono snimak jos i sunce u monitortuzlak1987 je napisao/la: ↑04 jul 2020, 18:10Kakav bullshit, prikazuju mu neki rastrzani snimak na kojem nije ni mogao vidjeti da je lopta De Ligta prvi pogodila u nogu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.