FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Fudbalski klub Sarajevo je prije dvije sedmice krenulo s pripremama za novu sezonu u Premijer ligi BiH u kojoj ponovo kao aktuelni prvak imaju najviše ambicije.
Kozlić će sigurno dosta dobro doći FK Sarajevu, jer pored video analize, kondicione pripreme ima i iskustva kao pomoćni trener što će sigurno klubu s Koševa dosta koristiti kako u seniorskoj ekipi, tako i Akademiji kluba
Klub s Koševa zadržao je kostur ekipe, a očekuje se i nekoliko kvalitetnih pojačanja. Osim igračkog, stručni štab FK Sarajevo je pojačan za još jedno provjereno ime.
Novi član stručnog štaba FK Sarajevo bit će 35-godišnji Admir Kozlić, koji će obavljati funkciju Team Managera te biti zadužen za rad na GPS sistemu Catapult. Ovaj Zeničanin posljednji angažman je imao kao pomoćni trener u slovačkom viceprvaku FC DAC iz Dunajske Strede u kojoj su ostavili dubok trag, osvajanjem drugog mjesta u sezoni 2019/20, što je ujedno i najbolji plasman ovog kluba u historiji. To su znali prepoznati i navijači, koji su nakon odlaska iz kluba u januara 2020., na velikom transparentu iskazali zahvalnost trenerskom štabu njemačkog trenera Petera Hyballe
Pored angažmana u Dunajskoj Stredi, Kozlić je počeo raditi kao videoanalitičar 2010. godine u austrijskom Bundesligašu Kapfenbergu, da bi potom prešao u Sturm iz Graza, a uporedo je bio I videoanalitičar mlade reprezentacije Austrije koja je tada bila u grupi s mladom reprezentacijom BiH.
U BiH je u dva navrata radio u FK Olimpiku, najprije kao kondicioni trener I videoanalitičar, a potom i kao pomoćni trener, s kojim je osvojio i Kup BiH 2015. godine, te pomoćni trener u NK Čelik.
Kozlić je magistrirao i doktorirao na polju videoanalize na univerzitetu u Austriji, a pored toga je završio i UEFA A licencu u Centru za edukaciju trenera NFSBiH.
Kozlić će sigurno dosta dobro doći FK Sarajevu, jer pored video analize, kondicione pripreme ima i iskustva kao pomoćni trener što će sigurno klubu s Koševa dosta koristiti kako u seniorskoj ekipi, tako i Akademiji kluba
Klub s Koševa zadržao je kostur ekipe, a očekuje se i nekoliko kvalitetnih pojačanja. Osim igračkog, stručni štab FK Sarajevo je pojačan za još jedno provjereno ime.
Novi član stručnog štaba FK Sarajevo bit će 35-godišnji Admir Kozlić, koji će obavljati funkciju Team Managera te biti zadužen za rad na GPS sistemu Catapult. Ovaj Zeničanin posljednji angažman je imao kao pomoćni trener u slovačkom viceprvaku FC DAC iz Dunajske Strede u kojoj su ostavili dubok trag, osvajanjem drugog mjesta u sezoni 2019/20, što je ujedno i najbolji plasman ovog kluba u historiji. To su znali prepoznati i navijači, koji su nakon odlaska iz kluba u januara 2020., na velikom transparentu iskazali zahvalnost trenerskom štabu njemačkog trenera Petera Hyballe
Pored angažmana u Dunajskoj Stredi, Kozlić je počeo raditi kao videoanalitičar 2010. godine u austrijskom Bundesligašu Kapfenbergu, da bi potom prešao u Sturm iz Graza, a uporedo je bio I videoanalitičar mlade reprezentacije Austrije koja je tada bila u grupi s mladom reprezentacijom BiH.
U BiH je u dva navrata radio u FK Olimpiku, najprije kao kondicioni trener I videoanalitičar, a potom i kao pomoćni trener, s kojim je osvojio i Kup BiH 2015. godine, te pomoćni trener u NK Čelik.
Kozlić je magistrirao i doktorirao na polju videoanalize na univerzitetu u Austriji, a pored toga je završio i UEFA A licencu u Centru za edukaciju trenera NFSBiH.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Ko ima MojaTV, TV Visoko ima i na Moja webTV 
Izgleda da im program starta tek od 16h

Izgleda da im program starta tek od 16h

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Bravo za dovodjenje ovog doktora magistra

Jao znam da mi je poznat lik odnekud, uf kad bi poslije Vinka Hyballu premuntali preko ovog Kozlica aaaaaaaaa
Jbt dan lik magistriro, doktoriro analizu performansi, djesi skaute bem li ti skembe

Jbt dan lik magistriro, doktoriro analizu performansi, djesi skaute bem li ti skembe

Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 04 jul 2020, 14:50, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ne. Moja webTV je korisnicima BHT dostupna za 1KM/mj. Za ostale ima mogućnost plaćanja 10KM za mjesec dana webTV usluge.
Vjerujem da je ovaj kanal dostupan i na EON platformi za korisnike Telemacha.
-
- Kontakt:
Ma gdje si Deduka ? Jesi li kupio bordo benkicu ?

Za ovog cemo vidjeti za godinu-dvije je li pojacanje ili prinova

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- ElCartel11
- Kontakt:
Ermin Avdic na haparatima
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Evo me ahbabu odmaram.Samozdravlje je napisao/la: ↑04 jul 2020, 15:00
Ma gdje si Deduka ? Jesi li kupio bordo benkicu ?![]()
Za ovog cemo vidjeti za godinu-dvije je li pojacanje ili prinovaNadati se dobrom i napretku mladih igraca , a samim tim i € i $ .
![]()
Mali kuronja je sav u bordo.
Treba samo ulagati u akademiju. To je nasa buducnost i vaznije je od stadiona.
Jes klinac ,dobio posao u Svicarskoj kod Mehe Kodre.Jos za repku radi

Gotovim ga ja samo zbog
Predstavnik FK Sarajeva Ermin Avdić fizički nasrnuo na Azmira Husića

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
TheIvicnjak je napisao/la: ↑04 jul 2020, 15:18Evo me ahbabu odmaram.Samozdravlje je napisao/la: ↑04 jul 2020, 15:00
Ma gdje si Deduka ? Jesi li kupio bordo benkicu ?![]()
Za ovog cemo vidjeti za godinu-dvije je li pojacanje ili prinovaNadati se dobrom i napretku mladih igraca , a samim tim i € i $ .
![]()
Mali kuronja je sav u bordo.
Treba samo ulagati u akademiju. To je nasa buducnost i vaznije je od stadiona.
Lajk (4 kom)

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Idemo jos Jasna Bajraktarevic i dosta od ovih pojacanja
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
-
- Kontakt:
Ja sam jednom to aktivirao od mjesec dana i pola kanala nece da otvori.
-
- Kontakt:
Moja tv prijenos iz Visokog 

- AlfredNobel
- Kontakt:
Zna li se Kozlić tući kao Avdić? 
Znači dobijamo čovjeka eksperta za analizu performansi (Catapult) i za skauting odnosno video analizu? Svaka čast, pozdravljam potez.

Znači dobijamo čovjeka eksperta za analizu performansi (Catapult) i za skauting odnosno video analizu? Svaka čast, pozdravljam potez.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- ElCartel11
- Kontakt:
Inace bi covjek mogao biti vrhuhsko pojacanje koje ce dati strucnom stabu prave info o protivnicima. Radio u slovackoj ligi, za mladu repku Austrije, onda Sturm.
Defitivno plujemo u pravom smjeru
Defitivno plujemo u pravom smjeru

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- feniksptica
- Kontakt:
Dobar je Merso, rijesili smo njegov problem kad dodje proljece. Jednostavno prekines pocetkom marta prvenstvo i to je to.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)