A još je veća ironija da klub iz predgrađa Tuzle uđe u Premijer ligu BiH nakon onakvih lopovluka u sezoni 2017./2018.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Je li ti stvarno vjeruješ svakodnevno u te cifre?UstanikSBII je napisao/la: ↑04 jul 2020, 11:50210 zaraženih u državi, Šlagerovih 107![]()
![]()
Bože ugasi nas do kraja, ne da mi se sam sebe citirati i tražiti al već sam rekao a šta ako bude gore! I evo to se ostvaruje dovoljno da jedna županija/kanton sve ukine i to je kraj lige! A tako i treba biti!
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
- Kockoglavi
- Kontakt:
U pravu si plavka je zeljo a mi cemo da je izjebemo
Zadnja izmjena: Kockoglavi, dana/u 04 jul 2020, 15:21, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
- UstanikSBII
- Kontakt:
Evo digli su na 289Mancini je napisao/la: ↑04 jul 2020, 14:36Je li ti stvarno vjeruješ svakodnevno u te cifre?UstanikSBII je napisao/la: ↑04 jul 2020, 11:50210 zaraženih u državi, Šlagerovih 107![]()
![]()
Bože ugasi nas do kraja, ne da mi se sam sebe citirati i tražiti al već sam rekao a šta ako bude gore! I evo to se ostvaruje dovoljno da jedna županija/kanton sve ukine i to je kraj lige! A tako i treba biti!

DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Ti što zatvaraju granice i nisu prijatelji BiH. Da su prijatelji ne bi ni zatvarali iste.UstanikSBII je napisao/la: ↑04 jul 2020, 15:58Evo digli su na 289Mancini je napisao/la: ↑04 jul 2020, 14:36Je li ti stvarno vjeruješ svakodnevno u te cifre?UstanikSBII je napisao/la: ↑04 jul 2020, 11:50
210 zaraženih u državi, Šlagerovih 107![]()
![]()
nije bitno vjeruješ li ili ne na osnovu tih "cifri" su donosili odluke! Na osnovu tih cifri će svi zatvoriti grqnice prema BiH! Cifre su mi manje bitne!
Samo su oni veći dušmani od tebe za našu domovinu Bosnu i Hercegovinu.Mancini je napisao/la: ↑04 jul 2020, 18:23Ti što zatvaraju granice i nisu prijatelji BiH. Da su prijatelji ne bi ni zatvarali iste.UstanikSBII je napisao/la: ↑04 jul 2020, 15:58Evo digli su na 289nije bitno vjeruješ li ili ne na osnovu tih "cifri" su donosili odluke! Na osnovu tih cifri će svi zatvoriti grqnice prema BiH! Cifre su mi manje bitne!
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Prenosi li iko zrinju i sisavce ove prijateljske?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
I ja sam cuo istoOsmaDolazi je napisao/la: ↑04 jul 2020, 15:19Ja sam cuo od veoma finog izvora da je Arena uzela i da ce kategorisati placanje direktni klubovima a direktno savezu.
Kao najvise bi dobili Sarajevo, Zeljo, Zrinjski i Siroki.
Bumo videl.
Neki dan je to i jedan portal preniobrig je napisao/la: ↑04 jul 2020, 18:51I ja sam cuo istoOsmaDolazi je napisao/la: ↑04 jul 2020, 15:19Ja sam cuo od veoma finog izvora da je Arena uzela i da ce kategorisati placanje direktni klubovima a direktno savezu.
Kao najvise bi dobili Sarajevo, Zeljo, Zrinjski i Siroki.
Bumo videl.
-
- Kontakt:
Zelju ce prenositi history channel
Pravit ce majice "sjecate li se kad smo bili klub?"
Pa ona 3-3 sa zrinjskim ce bit mega popularna majica
Vecina faca i "3 minutes before disaster"

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Fino pojacanje Veleža
-
- Kontakt:
Mulic je bio top talenat, Srbi su bili odusevljeni kada su ga vidjeli u u21 repki.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
7 1 2 1 0
Ovo BH Telecom trenutačno malo bode oči (nisu još potvrdili sponzora za naredni period)

čak 11 igrača Mladosti je pozitivno na koronavirus, te su pripreme ovog kluba dodatno ugrožene.
Međutim, postavlja se pitanje kako su uopšte počele pripreme, a da nisu testirani svi igrači, s obzirom da je usljed takve nepažnje nastao problem ovakvog obima.
Ostaje da se vidi kakve korake će poduzeti klub kako bi se spriječilo daljnje širenje zaraze, a s obzirom da svi testovi još nisu stigli, moglo bi biti još zaraženih igrača u narednim danima.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Sad kad mladost istupi, a nas vratemiky_hz je napisao/la: ↑04 jul 2020, 23:39čak 11 igrača Mladosti je pozitivno na koronavirus, te su pripreme ovog kluba dodatno ugrožene.
Međutim, postavlja se pitanje kako su uopšte počele pripreme, a da nisu testirani svi igrači, s obzirom da je usljed takve nepažnje nastao problem ovakvog obima.
Ostaje da se vidi kakve korake će poduzeti klub kako bi se spriječilo daljnje širenje zaraze, a s obzirom da svi testovi još nisu stigli, moglo bi biti još zaraženih igrača u narednim danima.

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.