"Vrati ce se Walter pa ce vam je**at mater"

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

dobro si shvatioPasha je napisao/la:koliko sam shvatio, svi korisnici će od nove godine biti svakako prebačeni na novi "look".

A sada koliko je čovjek napravio grupa, to ne znam.. ali uglavnom masno zarađuje.
 A sada koliko je čovjek napravio grupa, to ne znam.. ali uglavnom masno zarađuje.Takodje super je....Interista di cuore je napisao/la:meni je gotivan ovaj novi look profilatreba se samo malo naviknut...

BREZVEZEOTNYS_YNWA je napisao/la:Meni je brezveze ovaj novi look. Taman sam se počeo privikavati na onaj 'stari'
Rijetko ulazim na fb pa me svaka promjena izbacuje iz takta.

Joj i ja jarane .onoffon je napisao/la:jesam se navuko na ovaj cityville, nesto ko stari sim city

ja poceo juce vec sam level 15B0SANAC je napisao/la:Joj i ja jarane .onoffon je napisao/la:jesam se navuko na ovaj cityville, nesto ko stari sim city
Poceo juce igrati, evo vec sam level 5

Faraon iz Visokog je napisao/la:ja poceo juce vec sam level 15B0SANAC je napisao/la:Joj i ja jarane .onoffon je napisao/la:jesam se navuko na ovaj cityville, nesto ko stari sim city
Poceo juce igrati, evo vec sam level 5

jes malo paglu,al bolje je tako vec da se razvijes za dva danaB0SANAC je napisao/la:Meni je glupo sto moras u opstini, policji itd. zaposliti svoje prijatelje ..
Pa realna igraB0SANAC je napisao/la:Meni je glupo sto moras u opstini, policji itd. zaposliti svoje prijatelje ..

DAlejla je napisao/la:Trebam savjet. Tema debate je Facebook - da ili ne. Moj tim ima mogucnost izabrati hoce li biti afirmacija ili negacija. Nije mi problem iznijeti dobre argumente za oba slucaja, tako da sam malo neodlucna. Sta vi predlazete ??