FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Hvala bogu,napokon,bravo za TV Visoko 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Imat ćeš sutra jedan zadatak

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
O kakvim pojacanjima pricate. Svjetski fudbal na respiratoru, a mi bi pojacanja. Dovoditi Hadzica,Duljevica,Suljica da za velike pare sjede po "kucama" i setaju se gradom sa maskama. Zar se nismo pojacali Oremus,Jukic,Milicevic i produzili posudbu Serbecicu i Mustedanagicu(?).
Nisam optimista da ce se odigrati vise od 5 kola PL BiH,koliko smo disciplinovani i profesionalni (uglavnom mislim na ostale klubove ,mi i mozemo proci).
Pa boni ne bili ne moze se zavrsiti normalno LP, a tu su Juve i ostala elita i kao takvi moraju u Portugal(?).
Dovoditi pojacanja i da ti neko od ovih bude na klupi:Oremus,Rahman,TSS,Zinedin,Djokanovic ili cak dvojica/trojica, ako bi dosao Hadzic. Ne razumijem.
Najjace pojacanje bi bilo Salcina i Dizdarevica produziti na 5 god. Ako ima jos potencijala u Akademiji(nisam informisan), tu poraditi i cekati normalne uslove za fudbal i zivot uopste. Sama pomisao da ce se igrati bez publike,pa i sponzora(o svom jadu se zabrinuli), da ne govorim o TV pravima
je pogubna. Zdravi da ste

Nisam optimista da ce se odigrati vise od 5 kola PL BiH,koliko smo disciplinovani i profesionalni (uglavnom mislim na ostale klubove ,mi i mozemo proci).
Pa boni ne bili ne moze se zavrsiti normalno LP, a tu su Juve i ostala elita i kao takvi moraju u Portugal(?).
Dovoditi pojacanja i da ti neko od ovih bude na klupi:Oremus,Rahman,TSS,Zinedin,Djokanovic ili cak dvojica/trojica, ako bi dosao Hadzic. Ne razumijem.
Najjace pojacanje bi bilo Salcina i Dizdarevica produziti na 5 god. Ako ima jos potencijala u Akademiji(nisam informisan), tu poraditi i cekati normalne uslove za fudbal i zivot uopste. Sama pomisao da ce se igrati bez publike,pa i sponzora(o svom jadu se zabrinuli), da ne govorim o TV pravima

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Kakve veze ima korona sa tim da imas stabilan budzet? Da imss tacno odredjeno koliko mozes potrositi, sta tacno znaci fudbal na respiratorima i mi kao trebamo?
Ne kontam sto izvlacite zakljucke tek tako, lijepo je receno da se ceka zavrsetak liga jer igraci koje ciljamo IGRAJU prvenstva. Kada prvenstva zavrse mi cemo dovesti ono sto nam treba. U ekipi imamo dovoljno mladih igraca, pidro, kova, besim, djani, tu se vrti i sabanovic.... Prikljuceni su mladi igraci da osjete igrati sa prvim timom. Posto smo nosioci prolaskom prvog kola automatski imas samo od uefa 2.5 mil maraka. Dakle da samo pobjedis prvo pretkolo. Nista vise.
Ne kontam sto izvlacite zakljucke tek tako, lijepo je receno da se ceka zavrsetak liga jer igraci koje ciljamo IGRAJU prvenstva. Kada prvenstva zavrse mi cemo dovesti ono sto nam treba. U ekipi imamo dovoljno mladih igraca, pidro, kova, besim, djani, tu se vrti i sabanovic.... Prikljuceni su mladi igraci da osjete igrati sa prvim timom. Posto smo nosioci prolaskom prvog kola automatski imas samo od uefa 2.5 mil maraka. Dakle da samo pobjedis prvo pretkolo. Nista vise.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Jaa, jaa moj @Samozdravlje, hajde zucni sad, kad Uprava zavodi red...Pantelija je napisao/la: ↑04 jul 2020, 12:44Kakve veze ima korona sa tim da imas stabilan budzet? Da imss tacno odredjeno koliko mozes potrositi, sta tacno znaci fudbal na respiratorima i mi kao trebamo?

-
- Kontakt:
ShofaII je napisao/la: ↑03 jul 2020, 15:19Fakat sta god Pantelija ovdje pise uprava se tako ponasa. Lagano nas priprema na zvanice vijesti. Znaci do kraja mjeseca Nema pojacanja.
@pantelija izvini za neke rijeci od Prosle godine u ova doba. Jbg bio sam na strani Husrefa u to vrijeme i pogriješio. Imam neku licnu obavezu da ti se izvinem
Cini mi se da sam tada tebe, jokera i jos nekoga optuzio da ste jedna osoba.
Jbg tako sam tada mislio i drzao se toga dok nije zaplakao al jbg mislim da je to kasno bilo, morao sam ranije to shvatiti.
I ja imam potrebu da se izvinem raji sto sam mislio da ce Mujakic,Pidro,Kovacevic,Salcin,Mustafic,Sabanovic,Kurdic i dr. biti dobri za FKS.
Jesi li ozbiljan da se izvinjavas ? Covjek da li imas clansku , da li si kupio 5-6 ulaznica i bio na utakmicama? Kao navijac imas pravo na svoje misljenje, ne zivis od FKS , nego FKS zivi od tebe i tebe slicnih zivi vec 75 godina.
Samo ne diraj u Akademiju , a ostalo nam je sve oprosteno

-
- Kontakt:
Ne smijem dobri moj @VanjaVanja8 je napisao/la: ↑04 jul 2020, 12:47Jaa, jaa moj @Samozdravlje, hajde zucni sad, kad Uprava zavodi red...Pantelija je napisao/la: ↑04 jul 2020, 12:44Kakve veze ima korona sa tim da imas stabilan budzet? Da imss tacno odredjeno koliko mozes potrositi, sta tacno znaci fudbal na respiratorima i mi kao trebamo?
Ne kontam sto izvlacite zakljucke tek tako, lijepo je receno da se ceka zavrsetak liga jer igraci koje ciljamo IGRAJU prvenstva. Kada prvenstva zavrse mi cemo dovesti ono sto nam treba. U ekipi imamo dovoljno mladih igraca, pidro, kova, besim, djani, tu se vrti i sabanovic.... Prikljuceni su mladi igraci da osjete igrati sa prvim timom. Posto smo nosioci prolaskom prvog kola automatski imas samo od uefa 2.5 mil maraka. Dakle da samo pobjedis prvo pretkolo. Nista vise.![]()

A moram od muke moj ahbabu, vidis koja je tiranija zavladala temom, moramo se izvinjavati i voditi racuna sta cemo napisati inace se na nas obrusise svi gromovi...Samozdravlje je napisao/la: ↑04 jul 2020, 12:58Ne smijem dobri moj @VanjaVanja8 je napisao/la: ↑04 jul 2020, 12:47Jaa, jaa moj @Samozdravlje, hajde zucni sad, kad Uprava zavodi red...Pantelija je napisao/la: ↑04 jul 2020, 12:44Kakve veze ima korona sa tim da imas stabilan budzet? Da imss tacno odredjeno koliko mozes potrositi, sta tacno znaci fudbal na respiratorima i mi kao trebamo?
Ne kontam sto izvlacite zakljucke tek tako, lijepo je receno da se ceka zavrsetak liga jer igraci koje ciljamo IGRAJU prvenstva. Kada prvenstva zavrse mi cemo dovesti ono sto nam treba. U ekipi imamo dovoljno mladih igraca, pidro, kova, besim, djani, tu se vrti i sabanovic.... Prikljuceni su mladi igraci da osjete igrati sa prvim timom. Posto smo nosioci prolaskom prvog kola automatski imas samo od uefa 2.5 mil maraka. Dakle da samo pobjedis prvo pretkolo. Nista vise.![]()
![]()
Izvini @Pantelija nisam tako mislio...

-
- Kontakt:
Pantelija je napisao/la: ↑04 jul 2020, 12:44Kakve veze ima korona sa tim da imas stabilan budzet? Da imss tacno odredjeno koliko mozes potrositi, sta tacno znaci fudbal na respiratorima i mi kao trebamo?
Gospodine predstavite se . Da li govorite ispred Hz,Sjevera,UNFKS ili ste zaista toliko blizu rukovodstvu kluba, pa ono sto nam Ti saopstis da je tapija.
Znam ja da si Ti davao kao navijac veliku podrsku FKS , isto tako znam da si sjedio sa Dinom Selimovicem i da je tebe i dobru raju izdao.
Ali bih te molio da me ne ruzis ako iznosim svoje misljenje ,ja kao neko sto ode u klub i kupi godisnju i clansku i tu se moja veza sa klubom zavrsava.
- Mnogi evropski velikani su u jednom trenutku imali stabilan budzet pa grohnuli i igraju po drugim/trecim ligama Eng.,Njem.,Španije
- Mladicu zar je tebi normalno da se zavrsnica LP igra u ovom sistemu , zar je normalno da na terenima najvecih klubova svijeta se postavljaju zvucni efekti , po meni je to horor .
- Moze se desiti i da sa ovim rosterom igraca dohvatimo grupe EL , ali se isto moze desiti da ispadnemo od Shiraka i sa Hadzicem,Duljom ili Suljicem.
Znalo se desiti da izbacimo Levski,Genk,Atromitos , ali smo "pusili Zetu".
Po meni nisi me trebao tako arogantno napasti, kao raja ce uzeti za ozbiljno sto jedan starohan @Samozdravlje tipka ovdje. Ako sam nanjeo stetu
Klubu ja cu izbrisati post. Halali za moju neinformisanost , ja samo nako ...
Prvi put da iskoristim blagodati moje tv koja je uvrstila tih 50 lokalnih stanica u programsku šemu.
Nekad kad sam listao na tv visoko su snimali neku ulicu po par sati..
-
- Kontakt:
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Da,to je taj programjohntravolta123 je napisao/la: ↑04 jul 2020, 14:05Da li ima na telemachu ?
Vidim da pise RTV Visoko da li je to to ?
Hoce li iko prenositi na youtube jer necu biti u mogucnosti od kuce gledati?
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Sve si objasnio @samozdravljeSamozdravlje je napisao/la: ↑04 jul 2020, 12:53ShofaII je napisao/la: ↑03 jul 2020, 15:19Fakat sta god Pantelija ovdje pise uprava se tako ponasa. Lagano nas priprema na zvanice vijesti. Znaci do kraja mjeseca Nema pojacanja.
@pantelija izvini za neke rijeci od Prosle godine u ova doba. Jbg bio sam na strani Husrefa u to vrijeme i pogriješio. Imam neku licnu obavezu da ti se izvinem
Cini mi se da sam tada tebe, jokera i jos nekoga optuzio da ste jedna osoba.
Jbg tako sam tada mislio i drzao se toga dok nije zaplakao al jbg mislim da je to kasno bilo, morao sam ranije to shvatiti.
I ja imam potrebu da se izvinem raji sto sam mislio da ce Mujakic,Pidro,Kovacevic,Salcin,Mustafic,Sabanovic,Kurdic i dr. biti dobri za FKS.
Jesi li ozbiljan da se izvinjavas ? Covjek da li imas clansku , da li si kupio 5-6 ulaznica i bio na utakmicama? Kao navijac imas pravo na svoje misljenje, ne zivis od FKS , nego FKS zivi od tebe i tebe slicnih zivi vec 75 godina.
Samo ne diraj u Akademiju , a ostalo nam je sve oprosteno![]()

FKS
Sto se ljurisSamozdravlje je napisao/la: ↑04 jul 2020, 13:48Pantelija je napisao/la: ↑04 jul 2020, 12:44Kakve veze ima korona sa tim da imas stabilan budzet? Da imss tacno odredjeno koliko mozes potrositi, sta tacno znaci fudbal na respiratorima i mi kao trebamo?
Gospodine predstavite se . Da li govorite ispred Hz,Sjevera,UNFKS ili ste zaista toliko blizu rukovodstvu kluba, pa ono sto nam Ti saopstis da je tapija.
Znam ja da si Ti davao kao navijac veliku podrsku FKS , isto tako znam da si sjedio sa Dinom Selimovicem i da je tebe i dobru raju izdao.
Ali bih te molio da me ne ruzis ako iznosim svoje misljenje ,ja kao neko sto ode u klub i kupi godisnju i clansku i tu se moja veza sa klubom zavrsava.
- Mnogi evropski velikani su u jednom trenutku imali stabilan budzet pa grohnuli i igraju po drugim/trecim ligama Eng.,Njem.,Španije
- Mladicu zar je tebi normalno da se zavrsnica LP igra u ovom sistemu , zar je normalno da na terenima najvecih klubova svijeta se postavljaju zvucni efekti , po meni je to horor .
- Moze se desiti i da sa ovim rosterom igraca dohvatimo grupe EL , ali se isto moze desiti da ispadnemo od Shiraka i sa Hadzicem,Duljom ili Suljicem.
Znalo se desiti da izbacimo Levski,Genk,Atromitos , ali smo "pusili Zetu".
Po meni nisi me trebao tako arogantno napasti, kao raja ce uzeti za ozbiljno sto jedan starohan @Samozdravlje tipka ovdje. Ako sam nanjeo stetu
Klubu ja cu izbrisati post. Halali za moju neinformisanost , ja samo nako ...

Ja nemam info ja samo citam sta pise.
Lijepo je receno da ce biti pojacanja. Jeste.
Lijepo receno da igracimma nece smanjivati plate, dakle nije nas pogodilo.
Lijepo receno da ce pojacanja biti kad zavrse prvenstva, sto logicno znaci da ganjamo igrace iz jacih liga, skuplje sto samo po sebi opet znaci da nemamo ginansijskih problema.
Ispadali smo jer nismo imali dobru ekipu, trenera i upravu. Kad se sve to poslozi onda cemo i doci do grupne faze. Ne garantuje pojacanje nista, ali ti povecava sanse uveliko. To jr bar jasno.
Sto se tice pogodjenosti klubova, nas klub izvor finansija ima u evropskim tekmama dva tri jaka sponzora TA, te nasem gazdi i prodaji igraca. Nista od navedenih nema ogroman problem.
Za razliku od toga svi veliki klubovi imaju iz razloga sto im npr posjete fan shopovima, ulaznice, tv prava donose vecinu prihoda. Sve to je nestalo i zato i jesu u problemu. To je mala prdnost kada imas vlasnika koji tek podize kljb na svoje noge. Ostali klubovi vecinom zavise od ovih stvari i njih je naravno pogodilo jer kada ostanes bez 10 domacih tekmi a svaka ti je 1.5 mil eura od ulaznica.... Gdje su stvari kkje se prodaju na stadionu, odmah i rrklama je manje.....
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
-
- Kontakt:
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Taman prenos se obezbijedi, daj yt e jbg
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Dobar je Admir Kozlic 

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt: