FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Treba Ibisevica dovesti 
nemoj slauf zaboravitGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑03 jul 2020, 19:14Narednih 14 dana vam je Panto glavni izvor za pojacanja
Ode GiS na more![]()
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Necuextazy je napisao/la: ↑03 jul 2020, 19:41nemoj slauf zaboravitGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑03 jul 2020, 19:14Narednih 14 dana vam je Panto glavni izvor za pojacanja
Ode GiS na more![]()

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Ti si ikona foruma, svega miPitar6785 je napisao/la: ↑03 jul 2020, 18:23Jel ona O’Rayle jos kuha hranu nasim igracima?
Ja sam misljenja da nasi nece dovodit jos nikog dok se nebude vidjelo sta ce bit sa pl bh. Imam osjecaj da se prvenstvo nece igrat ako se nastavi zarazavat ovijem tempom. ( nekoji dan sam citao da imamo 57 respiratora na klinickom u SARAJEVU a da je 21 prikljuceno vec pod hrastovima)
Mladost sve kategorije poslala u karantin
Zrunjski velez zarazeni znaci 30 %ekipa bolesne i to bolje ekipe plus mladost koja je pod vlasnistvu farmaceuta

Yebo obitelj, farmaceut, a tako se ljudi zarazili

Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Sretno buraz valjda će biti neki pićič ili da ti ganjam one MoldavkeGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑03 jul 2020, 19:14Narednih 14 dana vam je Panto glavni izvor za pojacanja
Ode GiS na more![]()
FKS
Daj ba j.ebo vas više te privatne stvari cijeli dan pišete samo neke gluposti. Uđem ovdje da pročitam nešto o klubu ono samo neke poruke podrške i sve u krug. Razmjenite brojeve pa se dopisujte i hvalite jedni druge poštedite nas koji ne želimo to da čitamo. DOSADNI STE!
ISTINA ZA VEDRANA!
- AlfredNobel
- Kontakt:
Tako je brate, Leclera za moderatora. Hajmo anketa!Lecler je napisao/la: ↑03 jul 2020, 20:05Daj ba j.ebo vas više te privatne stvari cijeli dan pišete samo neke gluposti. Uđem ovdje da pročitam nešto o klubu ono samo neke poruke podrške i sve u krug. Razmjenite brojeve pa se dopisujte i hvalite jedni druge poštedite nas koji ne želimo to da čitamo. DOSADNI STE!
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- feniksptica
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Pošto me neće biti na ovom forumu do Septembra/Oktobra (Poreč zove) vama i vašim porodicama želim svu sreću ovog svijeta i mnogo radosti sa našim FKS i da što dalje dogura u LP. Ostajte mi zdravi i veseli! Rajvosa do bagro!
P.S. Nema više dovodženja indijanci!!!
A realno brate oprašeAlfredNobel je napisao/la: ↑03 jul 2020, 20:13Tako je brate, Leclera za moderatora. Hajmo anketa!Lecler je napisao/la: ↑03 jul 2020, 20:05Daj ba j.ebo vas više te privatne stvari cijeli dan pišete samo neke gluposti. Uđem ovdje da pročitam nešto o klubu ono samo neke poruke podrške i sve u krug. Razmjenite brojeve pa se dopisujte i hvalite jedni druge poštedite nas koji ne želimo to da čitamo. DOSADNI STE!
ISTINA ZA VEDRANA!
Sretno na poslu i da finu paru uzmesbordopoeta je napisao/la: ↑03 jul 2020, 20:19Pošto me neće biti na ovom forumu do Septembra/Oktobra (Poreč zove) vama i vašim porodicama želim svu sreću ovog svijeta i mnogo radosti sa našim FKS i da što dalje dogura u LP. Ostajte mi zdravi i veseli! Rajvosa do bagro!

Ovo koda je kuca za vjencavanje ****.
Izjavljuju ljubav osjecaje, privatne poruke pa tamo pisite o seksu emicijama i tim ****..
Hz pitari su protiv **** geica
...... kovacevic
Pidraga serba milicevic oremus
Tatar safet susic zinedin zidan jukic
,,,,,,,,,,,,,,,rahmanovic
...,,,,,,,,,,,,,otac ostalim
Saban
Limeni
Dusan
Dzokanovic
Btw: nesto razmisljam kako ovi igraci sto igraju sad u FK SARAJEVU se nestide da covjek sa 40 godina igra bolje vise se zalaze cak brzi od svih njih osim anela.
Za ostale klubove haj i nekako igraju amaterski i to je to al bas ovi nasi posebno tatar rahmanovic jukic naci ovi malo bolji..
NERAZUMIJEM,
Jer nemoguce da je on od njih bolji samo sto je genetski kod mu jaci bolji, drugo on nije igrac kao sto je bio Said benko jajalo Da je igrao negdje vani dugo godina (igra u ruskoj ligi i to ne dugo)
Zar ne mogu bar da gledaju sta radi na treningu sta jede pije, kako se odmara..itd
Razumijem ja da dusan anel saban i takvi igraci ispod prosjeka kkji nemaju ambicije osim da je rezerva u FK SARAJEVU da ima tu platu i da tu ostane sto duze i to je to
Izjavljuju ljubav osjecaje, privatne poruke pa tamo pisite o seksu emicijama i tim ****..
...... kovacevic
Saban
Limeni
Dusan
Dzokanovic
Btw: nesto razmisljam kako ovi igraci sto igraju sad u FK SARAJEVU se nestide da covjek sa 40 godina igra bolje vise se zalaze cak brzi od svih njih osim anela.
Za ostale klubove haj i nekako igraju amaterski i to je to al bas ovi nasi posebno tatar rahmanovic jukic naci ovi malo bolji..
NERAZUMIJEM,
Jer nemoguce da je on od njih bolji samo sto je genetski kod mu jaci bolji, drugo on nije igrac kao sto je bio Said benko jajalo Da je igrao negdje vani dugo godina (igra u ruskoj ligi i to ne dugo)
Zar ne mogu bar da gledaju sta radi na treningu sta jede pije, kako se odmara..itd
Razumijem ja da dusan anel saban i takvi igraci ispod prosjeka kkji nemaju ambicije osim da je rezerva u FK SARAJEVU da ima tu platu i da tu ostane sto duze i to je to
- ThrillerHz
- Kontakt:
Sretnobordopoeta je napisao/la: ↑03 jul 2020, 20:19Pošto me neće biti na ovom forumu do Septembra/Oktobra (Poreč zove) vama i vašim porodicama želim svu sreću ovog svijeta i mnogo radosti sa našim FKS i da što dalje dogura u LP. Ostajte mi zdravi i veseli! Rajvosa do bagro!

FKS
- feniksptica
- Kontakt:
Ajde insajderi pomozite, da se ne zale ljudi vise
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Jel stigao Anel H do granice... Jesu li ga pustili ?
Poseban je rezim za ove iz Austrije.
Situacija se mjenja iz sata u sat

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- RajaBa1983
- Kontakt:
Treba brat ado-hz zvati da malo avione prati

"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ici ce autom
Mora i njih pratiti

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Samo sto je zalosno sto je Dusan ipak u prvoj postavi,nije rezerva...Pitar6785 je napisao/la: ↑03 jul 2020, 21:24Ovo koda je kuca za vjencavanje ****.
...... kovacevic
Saban
Limeni
Dusan
Dzokanovic
NERAZUMIJEM,