Tako je. Nevjernici se samo zavaravaju, a istina im je pred očima.DeeWa je napisao/la: ↑01 jul 2020, 15:42Mah onako pitam. Glup komentar da ne moze nelogicniji biti je bio pa morao pitati. A kad neko kaze tako uvijek se vadi na to da mi to ne razumijemo.
Mislim, ateisti su mi barem posteni ljudi, oni ne vjeruju u nesto i ne smatraju da postoji, i ne spominju te stvari.
A ovi sto ne vjeruju a svako malo ga spominju, to su klasicni nevjernici. Duboko u sebi znaju da postoji ali mrsko im je sve prihvatiti. Nema gorih od tih. Jer je svjestan postojanja nečega cim ga spominje, a ne vjeruje u njega.
Ja kad znam da ne postoji kip kao Bog, necu nikad reci za onog koji vjeruje u kipove nadam se da ce mu bog dati zdravlje i pomoci u tom i tom i slicno.
Ali helem, otisli smo bas daleko u offtopic. Htio sam samo odgovoriti na komentar. Ne bih da ode ovo u neku religijsku raspravu.

OT
Ima Kolja još vremena napravit odličnu karijeru. Uz ovakav arsenal sposobnosti brzo će on u neki dobar klub. Historijski gledano naši igrači trebaju bježat od Turske i sličnih divljih liga. Njemačka je mama, pa makar bila cvajta.