Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Koji qrac je Maneu 

Kad vidim onog Adriana nije mi dobro, nema halala za Atletico
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Sta bi mu bilo, kapiten mi na fantaziju, logično da ga neće ići

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
U ovakvim momentima pozelis da ti je Tim Krul na golu 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Užas u odbrani, a u napadu ko da se ne znaju.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Gomez ocajan
Pozelio sam kukanje
Pozelio sam kukanje
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Klopp out
Vidi se da samo Salah i Mane nisu konzumirali alkoholna pića
Treba kukati
Realno, nisam očekivao ovaj sastav, još kad.pogledas snimke sa proslave, dobro je da stoje na nogama ikako.
Ox Gomez i TAA ko 3 brata.
DAJ ORIGIA KROZ SREDINU NE NA KRILO
DAJ ORIGIA KROZ SREDINU NE NA KRILO
Vala su mogli ovo ozbiljnije odraditi, al haj...
Treba ovako s vremena na vrijeme neko prizemljenje, da ne polete kojim slucajem kontajuci prvaci Engleske, evrope, svemira i sl.
Treba ovako s vremena na vrijeme neko prizemljenje, da ne polete kojim slucajem kontajuci prvaci Engleske, evrope, svemira i sl.
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Ma boli nas uvo realno, titulu nakon toliko godina mi ne može pokvariti ništa. Utakmica koja je ove sezone bila bitna između Liverpula i Sitija je ona na Enfildu, ta je dobijena. Ovaj poraz može biti samo lekcija, ali nikako nešto za čim treba žaliti. Champ19ns!
jeb.at ce im Klopp milu majku za ovo. I treba. Da smo izgubili maximalno 2-0 ne bi riječi igrao, ali ovo veceras je bilo totalno neprofesionalno. Zato mi je krivo sto se titula odlucila prije ove utakmice. Da nije, ubjedjen sam da bi ih uzeli veceras, al ajde.
Zao mi najvise Aston Ville u svemu ovome
Zao mi najvise Aston Ville u svemu ovome
Kakva ludost je ovo sinoć bila, ko da sedam dana nisu izašli iz kafane i pili uz pjesme Ipčeta Ahmedovskog, pa onda morali nešto da odrade, želeći da se samo vrate u kafanu.
Evidentno je da Lovren ima veliki utjecaj u kafanisanju, samo je sad to umjesto na Vidu prenio na cijeli tim.
Evidentno je da Lovren ima veliki utjecaj u kafanisanju, samo je sad to umjesto na Vidu prenio na cijeli tim.
Iz vedra neba. Podsjeti me na transfer Fabinha par ljeta ranije.SPORT on Thiago to Liverpool:
"The agreement between the player and Liverpool is done. Bayern want 35m euros for him.
Liverpool don't want to pay that in one go. If they can't reduce the price they will look for more imaginative formulas to make the payment."
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.