Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

harry_90
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la harry_90 » 06 dec 2010, 19:39

Znal ko sta je sa Nacionalom,imam njega 1,Napoli 1 i Deportivo X/1 za 15 km , holandjani izgleda odgodjeni,pa nisam htjeo nista vise ubacivat..nisam ovdje bio citavu sedmicu,samo u subotu dobio 42 km i nista vise.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 06 dec 2010, 19:43

harry_90 je napisao/la:Znal ko sta je sa Nacionalom,imam njega 1,Napoli 1 i Deportivo X/1 za 15 km , holandjani izgleda odgodjeni,pa nisam htjeo nista vise ubacivat..nisam ovdje bio citavu sedmicu,samo u subotu dobio 42 km i nista vise.
Ma i bolje što te nije bilo,odmorio sam se malo od tog klempe na slici :mrgreen: .

Nacional prekinuto :roll: .Mijenjaj avatar,iBogati. :| :mrgreen:
You'll never walk alone.

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 06 dec 2010, 19:45

Oće se Nacional sutra nastavljati ili je kvota 1?
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 06 dec 2010, 19:47

harry_90 je napisao/la:Znal ko sta je sa Nacionalom,imam njega 1,Napoli 1 i Deportivo X/1 za 15 km , holandjani izgleda odgodjeni,pa nisam htjeo nista vise ubacivat..nisam ovdje bio citavu sedmicu,samo u subotu dobio 42 km i nista vise.
Prekid u 50 i nekoj.. Sad ne znam jel' zbog vremena ili nečeg drugog. :? U Portugalu nije hladno, ali je kiša. Mada ja mislim da je zbog nečeg drugog bio prekid, ili možda oluje... :?
Edit: Koliko sam skontao prekinuto je zbog magle i kiše, timovi žele nastaviti sutra ali moraju čekati odobrenje saveza.. Evo ako neko zna bolje portugalski :mrgreen:

Os dois clubes procuram, agora, chegar a acordo para uma nova data. Tanto o Nacional como a Naval preferiam jogar os minutos que faltam, pouco mais de meia-hora, já esta terça-feira, mas a liga não parece disposta a arriscar novo adiamento, até porque as previsões meteorológicas não apontam para uma melhoria do tempo.
Zadnja izmjena: spielführer_21, dana/u 06 dec 2010, 20:00, ukupno mijenjano 1 put.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 06 dec 2010, 19:47

Monolog je napisao/la:Ne znam da li dolazu @Rule hz na ovu temu(nešto ga nisam viđao u posljednje vrijeme), pa bi me zanimalo njegovo mišljenje što se tiče Boguta. Iskreno, ja mislim da će večeras sigurno probiti barijeru(u Williamsu ga nema u ponudi) od 19 poena. :D

tu sam ja :D , ima drama veceras kosarkasa ja sinoc ceko samo dankana preko 14 da uzmem 230km ali iznenadio me onaj HOH i et vise nije ulazio jbg... ima i veceras ekstra ponude za kosarkase sto se tice toga odigro sam 1 na orlando, 2 na miami, i utah 1 i la cilpersi 1x... mislim sto se tice boguta sumnjam da ce lik otic preko a uz to miami je bas protivnik po mjeri za njega dokazivanje a imat ce tezak put do obruca jer ce biti bosh james i onaj ruzni iguikas sto se derona tice ja odigro preko 21 poen i rosea preko 23... vince carter bi mogo otici preko 18 andrea banjani preko 20 u bet liveu stavili amare stoudimare 29 to ce otic ispod a sto se tice Miamija tj nije miami vec JWB tu se bojim i niasm stavio nikog od njih...

mislim da ce bogut dati maximalno 17 18 poena preko 20 nece sigurno igrat ce ljudi na vanjsku i ulaz jeningsa jedino ce on dati preko 18 bar mislim...
Zadnja izmjena: Rule_hz, dana/u 06 dec 2010, 19:59, ukupno mijenjano 1 put.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

xxl basket
Kontakt:

Post Postao/la xxl basket » 06 dec 2010, 19:52

sta mislite o paru savehof montpellier ponudili su 63.5 gola ja mislim da to ide manje igrao sam ispod 1.90 kvota ...

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 06 dec 2010, 19:55

xxl basket je napisao/la:sta mislite o paru savehof montpellier ponudili su 63.5 gola ja mislim da to ide manje igrao sam ispod 1.90 kvota ...
I ja mislim da će biti ispod.
You'll never walk alone.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 06 dec 2010, 20:10

Ja mislim da bi ovo trebalo proći sutra.

Twente - Tottenham 2 @ 2.2
Werder - Inter ZX2 @ 1.7
Benfica - Schalke ZX2 @ 1.8
Lyon - Hapoel 1 @ 1.35
Manchester Utd - Valencia PIKX @ 1.65
Barcelona - Rubin Z 1-3 @ 1.4
Kopenhagen - Panatha 1 @ 1.4

Kvota 28. :roll:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 06 dec 2010, 20:29

OTNYS_YNWA je napisao/la:Ja mislim da bi ovo trebalo proći sutra.

Werder - Inter ZX2 @ 1.7
Lyon - Hapoel 1 @ 1.35

moglo bi ovo komotno ovako doći ,vidjeću hoću li te poslušati ,ali teško će se proći za jedan dan ,ja ću najvjerovatnije vezati listić utorak-srijeda
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

ADIS_22
Kontakt:

Post Postao/la ADIS_22 » 06 dec 2010, 20:37

:D
Zadnja izmjena: ADIS_22, dana/u 06 dec 2010, 22:12, ukupno mijenjano 1 put.
Dozivotni clan sportsport.ba :))))

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 06 dec 2010, 20:40

@Rule,

Prvo da ti se zahvalim što si bio tako pedantan kada je NBA u pitanju, te bih te zamolio da češće ovako podijeliš s nama svoje viđenje poena. Ja često igram sisteme sa poenima pojedinih igrača, a kako ti u većini slučajeve promašiš jednu ili maksimalno dvije, i tebi bih isto preporučio. Što se tiče Boguta, ne znam kolika je granica(prije su stavljali 16.5), pa ja ugrubo rekoh da će dati 20. Uostalom, vidio si šta je počinio Orlandu prije 2 večeri, dakle, nakon oporavka je izgleda još više zagrijan za basket. Večeras će se puno laktati sa Boshom(ipak ovdje ima prednost) i Ilaguskasom(koji i nije sinonim za odbranu), pa bih mu samo zbog toga dao prednost. Ali, u pravu si, valja mu se čampati i sa Lebronom koji često ide na te blokade iz drugog plana kada su visoki protivnički igrači u pitanju. Za Jenningsa se slažem s tobom. On bi trebao ići preko, sve dokle u ekipi nema Delfina i dok je Maggete na povuci-potegni. Btw, još nijednom nisam igr'o magični trio na koševe(James, Wade i Bosh), jer svaku drugu utakmicu neko drugi od njih uzme više šuteva, tako da...

D Williams i D. Rose bi sigurno trebali ići preko, to su također neki, recimo, ziceri. Stoudamire je u odličnoj formi, ali mora i on nekad pasti, a dobra je brojka za odigrati keca na koševe(jbg, nije ni 29 poena za baciti, ha ya).

Btw, još jednom ti se zahvaljujem na ovom javljanu i opet bih te zamolio da nas češće počastiš svojim mišljenjem kada su poeni u pitanju.

Pozdrav.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 06 dec 2010, 20:41

Werder - Inter ZX2 @ 1.7

Lyon - Hapoel 1 @ 1.35

OTNYS_YNWA je napisao/la:Ne sve, izmješam 4-5 listića. :P
To je to odprilike što je prošlo na jednom listiću. Je*em ti Lyon mrtvi. 8-)
Zadnja izmjena: OTNYS_YNWA, dana/u 07 dec 2010, 22:41, ukupno mijenjano 1 put.

ILoveLFC
Kontakt:

Post Postao/la ILoveLFC » 06 dec 2010, 20:43

Werder - Inter ZX2 @ 1.7
Lyon - Hapoel 1 @ 1.35

Ma prolazi 100% ;)
Uplaticu oko 5-10 8-)
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !

"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 06 dec 2010, 20:56

Monolog je napisao/la:@Rule,

Prvo da ti se zahvalim što si bio tako pedantan kada je NBA u pitanju, te bih te zamolio da češće ovako podijeliš s nama svoje viđenje poena. Ja često igram sisteme sa poenima pojedinih igrača, a kako ti u većini slučajeve promašiš jednu ili maksimalno dvije, i tebi bih isto preporučio. Što se tiče Boguta, ne znam kolika je granica(prije su stavljali 16.5), pa ja ugrubo rekoh da će dati 20. Uostalom, vidio si šta je počinio Orlandu prije 2 večeri, dakle, nakon oporavka je izgleda još više zagrijan za basket. Večeras će se puno laktati sa Boshom(ipak ovdje ima prednost) i Ilaguskasom(koji i nije sinonim za odbranu), pa bih mu samo zbog toga dao prednost. Ali, u pravu si, valja mu se čampati i sa Lebronom koji često ide na te blokade iz drugog plana kada su visoki protivnički igrači u pitanju. Za Jenningsa se slažem s tobom. On bi trebao ići preko, sve dokle u ekipi nema Delfina i dok je Maggete na povuci-potegni. Btw, još nijednom nisam igr'o magični trio na koševe(James, Wade i Bosh), jer svaku drugu utakmicu neko drugi od njih uzme više šuteva, tako da...

D Williams i D. Rose bi sigurno trebali ići preko, to su također neki, recimo, ziceri. Stoudamire je u odličnoj formi, ali mora i on nekad pasti, a dobra je brojka za odigrati keca na koševe(jbg, nije ni 29 poena za baciti, ha ya).

Btw, još jednom ti se zahvaljujem na ovom javljanu i opet bih te zamolio da nas češće počastiš svojim mišljenjem kada su poeni u pitanju.

Pozdrav.

hvala tebi... da stavljali su ga 15... svako poslije povratka od povrede ubija redovni nema tu dvojedbe.... ev primjer jonshon par puta otiso ispod 15 17 sinoc se vrati i 20+ tako dalje i bogut zazelio se igrat kosarke ali tu noc orlandu je falio Horward... onaj gorat blage veze nema a sve ostalo im je vanjska pozicija tako da su ih ubili sa njim pod kosem.. a sto se tice veceras ne znam bojim se da ce ih miami preko 10 razlike uzet iako igraju na strani a uzimajuci i licne vrlo brzo moguce da ih zaradi i on ili bosh ali vidjet cemo... ja vec dugo pratim i volim kosarkase i hendikepe na utakmici...:)
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 06 dec 2010, 21:07

Werder - Inter ZX2 @ 1.7
Lyon - Hapoel 1 @ 1.35

šta ovo dođe
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

xxl basket
Kontakt:

Post Postao/la xxl basket » 06 dec 2010, 21:35

xxl basket je napisao/la:sta mislite o paru savehof montpellier ponudili su 63.5 gola ja mislim da to ide manje igrao sam ispod 1.90 kvota ...
21 : 34 lagano proslo 55 golova ;)

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 06 dec 2010, 21:37

Jao, pa Napoli - Palermo nije bilo šuta po golu. :lol: Dobro je, imam oba daju gol. :lol:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 06 dec 2010, 21:41

Monolog je napisao/la:Jao, pa Napoli - Palermo nije bilo šuta po golu. :lol: Dobro je, imam oba daju gol. :lol:
Nisam stigao uplatiti Devilov tiket jer je makabi već bio počeo, pa sam prepisao od tebe, :mrgreen: a kako u betathome nema oba daju, ja stavim 3+, zasad miljama daleko. 2:1 u šutevima prema golu...
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 06 dec 2010, 21:44

nisam imo vremena da napisem svoja dva listica za danas mislim sigurice:
1. vaduz-winterthur-1---(2:0 za vaduz trenutno)
steaua-u.cluj-1 3:0
macabi haifa-hap. akko-1 3:1
taranto-fogia-1x (trenutno 1:0 fogia ima crveni)
liverpol-aston villa--1 (trenutno 2:0)
fero carli oeste-Atletico tucaman--x2
lynby-midtjylland--2--(odgodjeno)
kvota:13 ulog 1km nadam se da cu proc ovo...

2. orlando-atlanta-1
milvoki-miami-2
utah- memphis-1
la cilpers-sacramento-1x
Wiliams D(21,5)-2
Rose D(23,5)-2
kvota 12,50 ulog 1km
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 06 dec 2010, 21:45

moze li ko napisati sta znaci ZX, ili PIK??

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.