Gori fakat sad ova zavrsnica 4 ekipe se bore za to drugo mjesto koje vodi u LP.A svi u 3 boda,svako kolo se mjenjaju cas peti cas drugi. Na kraju ce neko bez Evrope od njih ostat sto je najzesce, nebi me iznenadilo da to Hajduk bude,najgori raspored imaju.Najblize je da ce Mamic imati dva svoja kluba u LP.bordobijeli je napisao/la: ↑01 jul 2020, 21:45U posljednje vrijeme pratim Hrvatsku ligu i bas su podigli kvalitet lige. 10 ekipa dobri tereni, zanimljiva borba za LP, bas dobre tekme. Upravo Osijek Rijeka igraju jako dobri igraca u oba tima.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Sutra: 15:30 Shirak - Lori
18:00 Ararat Armenia - Alashkert
18:00 Ararat Armenia - Alashkert
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
-
- Kontakt:
Pročitaj pažljivije šta sam pisao,poređenje je vezano za trag u omladinskom pogonu gdje je Nedim Hadžić neuporedivo više pokazao od Rondića.A to ko je bolji i ostalo to je tvoje mišljenje.
Bedim brat najbolji igrac premijer lige bih 

RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Kompleksi su cudoHistoricar je napisao/la: ↑01 jul 2020, 21:37Osim i njihov stručni štab, nose majice "'zubandan", a ta utakmica je bila, prije 22 godine.Svega sam se nagledao i naslušao od nijh, ali ovo![]()
Nikada jace nisam bio ubijedjen u novu titulu za sezonu koja slijedi, ne znam jel se svima taj mentalitet malo promjenio, ali ja ocekujem totalnu dominaciju u naresnim godinama, a veliki evropski iskorak vec ove godine. Playoff minimalno. Zastrasujucu ekipu imamo.
NEMA NAZAD
Đe su pojacanja picici a? Nema, nam zavrnuo pipicu
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Ma ovaj Semir zna sigurno nešto vezano za stadion samo neće rec sto podržavam
12. igrač kluba iz Titove 38b
- ElCartel11
- Kontakt:
Cvijanovic je valjda blizu potpisa
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Sta mislite, postoji li mogucnost da zabrane nasim klubovima, da igraju evropu zbog korone? Ako se situacija nastavi pogorsavati.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Vidimo se tek sutra od 08:00 braco
Ugasit ce forum od 0 do 8
Ugasit ce forum od 0 do 8
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Onaj od 33 dog hehe
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
U 13h je izvlačenje parova za ligu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Znamo da je zabio vise golova u juniorima, znamo da se forsirao....michplatini je napisao/la: ↑01 jul 2020, 22:36Pročitaj pažljivije šta sam pisao,poređenje je vezano za trag u omladinskom pogonu gdje je Nedim Hadžić neuporedivo više pokazao od Rondića.A to ko je bolji i ostalo to je tvoje mišljenje.
Nije moje misljenje da Imad ima 5+ boljih karakteristika za spica, to su fakti, kompletniji igrac jednostavno....zato Rondic igra vani a ovaj je tu gdje jest....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Mali klub, prave sebe manjim svakim tim cinom....tu pobjedu slave vise nego tu titulu sto su ikad....kao i ove sad derbije....odlika malog kluba....nema trofeja pa daj nesto da se slavi...Stroj1946 je napisao/la: ↑01 jul 2020, 23:06Kompleksi su cudoHistoricar je napisao/la: ↑01 jul 2020, 21:37Osim i njihov stručni štab, nose majice "'zubandan", a ta utakmica je bila, prije 22 godine.Svega sam se nagledao i naslušao od nijh, ali ovo![]()
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
**** klub od kojeg je cevabdzinica poznatija veca, ili gdje ivan osim i amaw legenda kluba..
Nego mi se trebamo gledat sebe ispravljat nase greske prepisivat dobre stvari od drugi, gledat greske drugi i nedozvolit da se nama dese.
Treba stoper bek desni i spic od igraca
Akademija tu se ima naj vise posla
A) bolji treneri
B) bolji skauti
C) bolji uslovi gdje djeca spavaju jedu skoluju se itd
D) Dovodit djecu iz svih krajeva bosne, srbije hrvaske placat ostetu davat platu od 3000€ akademcima iz srbije hrvaske
Stadion sredit da se moze igrat play off na njemu
Natekit istok
Slat trenere akademijeu cardif vjetnam belgiju na seminare
DOVEST TRENERA GOLANA TO POD MAST U SENIORSKI TIM
Nego mi se trebamo gledat sebe ispravljat nase greske prepisivat dobre stvari od drugi, gledat greske drugi i nedozvolit da se nama dese.
Treba stoper bek desni i spic od igraca
Akademija tu se ima naj vise posla
A) bolji treneri
B) bolji skauti
C) bolji uslovi gdje djeca spavaju jedu skoluju se itd
D) Dovodit djecu iz svih krajeva bosne, srbije hrvaske placat ostetu davat platu od 3000€ akademcima iz srbije hrvaske
Stadion sredit da se moze igrat play off na njemu
Natekit istok
Slat trenere akademijeu cardif vjetnam belgiju na seminare
DOVEST TRENERA GOLANA TO POD MAST U SENIORSKI TIM
Na jučerašnjem treningu šampiona Bosne i Hercegovine bila su tri nova lica. Polaznici Akademije FK Sarajevo koji su u prethodnoj sezoni nastupali u kadetskim kategorijama priključili su se pripremama prvog tima. U pitanju su Faruk Hodžić, Dženit Hajdarević i Tarik Ramić.
Ramić je bio na nedavnom okupljanju U-17 reprezentacije BiH održanom u Zenici, dok su Hodžić i Hajdarević bili na okupljanju sa U-18 reprezentacijom. Riječ je o igračima koji su nastupali za kadetsku selekciju FK Sarajevo koja je u minuloj sezoni osvojila titulu Premijer lige na dominantan način, odigravši 20 utakmica u kojima nisu poraženi nijednom, a ostvarili su 17 pobjeda i 3 remija. Hajdarević je bio i najbolji strijelac lige sa 21 postignutim pogotkom, dok je Ramić postigao 11 golova.
Faruk Hodžić igra na poziciji defanzivnog veznog, a nije mu strano pokrivati ni ostale pozicije u defanzivi. Tarik Ramić igra na poziciji ofanzivnog veznog, a Dženit Hajdarević na poziciji napadača. Svi igrači su 2003. godište, baš i kao mladi golman Muhamed Šahinović koji je prije par dana potpisao profesionalni ugovor sa Bordo klubom.
Ovim mladim igračima preostaje da se nametnu šefu stručnog štaba Vinku Marinoviću tokom ovih priprema.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- AngelDiMaria
- Kontakt:
poceli i kadete. samozdravlje sad casti kafanumiky_hz je napisao/la: ↑02 jul 2020, 09:06Na jučerašnjem treningu šampiona Bosne i Hercegovine bila su tri nova lica. Polaznici Akademije FK Sarajevo koji su u prethodnoj sezoni nastupali u kadetskim kategorijama priključili su se pripremama prvog tima. U pitanju su Faruk Hodžić, Dženit Hajdarević i Tarik Ramić.
Ramić je bio na nedavnom okupljanju U-17 reprezentacije BiH održanom u Zenici, dok su Hodžić i Hajdarević bili na okupljanju sa U-18 reprezentacijom. Riječ je o igračima koji su nastupali za kadetsku selekciju FK Sarajevo koja je u minuloj sezoni osvojila titulu Premijer lige na dominantan način, odigravši 20 utakmica u kojima nisu poraženi nijednom, a ostvarili su 17 pobjeda i 3 remija. Hajdarević je bio i najbolji strijelac lige sa 21 postignutim pogotkom, dok je Ramić postigao 11 golova.
Faruk Hodžić igra na poziciji defanzivnog veznog, a nije mu strano pokrivati ni ostale pozicije u defanzivi. Tarik Ramić igra na poziciji ofanzivnog veznog, a Dženit Hajdarević na poziciji napadača. Svi igrači su 2003. godište, baš i kao mladi golman Muhamed Šahinović koji je prije par dana potpisao profesionalni ugovor sa Bordo klubom.
Ovim mladim igračima preostaje da se nametnu šefu stručnog štaba Vinku Marinoviću tokom ovih priprema.
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Kontam da bi @samozdravlje mogao ovdje prvo vidjeti,necu li kakvog mustuluka uzet 

Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987, skoJaa, vedinjo98 i 49 gostiju.