Xavi
Snaijder
Iniesta
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Vakat je i da arapske zemlje dobiju SP...-Paja je napisao/la:Ovaj izbor je neobjektivan i nelegitiman i kao takav ga niko normalan nece priznati, korumpiranoj fifi treba neko stati u kraj, fudbal su pretvorili u farsu kome daju nagrade i organizacije prvenstava cista sramota, englezi trebaju da odstupe i da naprave svoju ligu po uzoru na NBA a naravno moraju i zakonski da patentiraju igru kao izumitelji kako bi ostale inferiorne nacije placale da igraju igru koju su englezi izumili.
dečko , ako navijaš za barcelonu , makar možeš biti realan jer snajder je definitivno zaslužio top3 , a ja sam lično očekivao da će osvojitenobarca je napisao/la:...Iniesta,xavi i messi u potpunosti zasluzuju biti medju top 3...nemojte se prosipati...A ti paja nemas pojma o nogometu...pa to su najbolji igraci na svojim pozicijama na svijetu,boljih u ovom trenutku nema...
ko tacno od ove trojice nije nista osvojio?vuvu_zzz je napisao/la:.
samo cu reci SRAMOTA !!!!!!!! takmicenje za najboljeg se pretvorilo u cirkus, pa sad je najvaznije da izabrani trojac igra i mozemo sa sigurnoscu reci da ce i sljedece sezone biti u izboru za top 3, to je glavni preduslov, nema veze mogu biti i povredjeni po 2-3 mjeseca i nemoraju nista osvojiti, ako treba mogu i na klupi vecinu vremena da provedu, ali to ih nece omesti da budu kriminalno najbolji
ilidžanski dijamant je napisao/la:ko tacno od ove trojice nije nista osvojio?vuvu_zzz je napisao/la:.
samo cu reci SRAMOTA !!!!!!!! takmicenje za najboljeg se pretvorilo u cirkus, pa sad je najvaznije da izabrani trojac igra i mozemo sa sigurnoscu reci da ce i sljedece sezone biti u izboru za top 3, to je glavni preduslov, nema veze mogu biti i povredjeni po 2-3 mjeseca i nemoraju nista osvojiti, ako treba mogu i na klupi vecinu vremena da provedu, ali to ih nece omesti da budu kriminalno najbolji

Uz Xavija, ravnopravno u utrku može ući i Iniesta (koji je po meni najviše zaslužio Zlatnu loptu).Mandrak je napisao/la:
Maestro je jedini zaslužio tu Zlatnu loptu, sve ostalo bi bila nepravda.
Može obrazloženje?AulleTa je napisao/la:Uz Xavija, ravnopravno u utrku može ući i Iniesta (koji je po meni najviše zaslužio Zlatnu loptu).
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.