Elvir Koljić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Elvir Koljić
Ako ovako nastavi, Koljić bi mogao u neku ozbiljnu ligu. Djeluje stvarno dobro.
Meni je sve bilo jasno nakon utakmice Željo Krupa prošle godine. Po njegovim se potezima i kretnjama vidjelo da odudara od BiHPL žabokrečine.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Samo da ne ode u Tursku ili Kinu.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ja kad sam ovdje postavljao da ga Zenit traži, i to Rumunski izvor, kazu mi da je bezvezna priča.
Ja vjerujem da je na radaru dobrih ekipa. Sad je zaredao golove, nadam se da će otići iz Rumunije.
Ja vjerujem da je na radaru dobrih ekipa. Sad je zaredao golove, nadam se da će otići iz Rumunije.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Ovakve igrače treba pozvati u repku da im se bar u nekim procentima pomogne da se čuje za njih i ostvare transfere, jer momak ima dobre šanse. Šteta za prijašnje povrede
Bivši napadač reprezentacije Rumunije Gica Craioveanu: "Koljic, cum fotbalul românesc nu a mai avut de la Cămătaru"(Koljić, napadač kakvog rumunski fudbal nije imao još od Camatarua). Rodion Camataru je igrao u osamdesetim i sa 198 golova je 3. strijelac rumunske lige svih vremena a i među 10 najboljih strijelaca reprezentacije svih vremena.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Baš velika šteta, treba provjeriti da mu nije kakva Rumunska ciga sihre bacila

⚜️~⚜️~⚜️
Ma bivao je pozivan ali desi se Armenija i povreda ako se dobro sjecam.
Povreda teza u Lechu...dvije u Rumuniji...
Dobro on zna sutnuti loptu.
Povreda teza u Lechu...dvije u Rumuniji...
Dobro on zna sutnuti loptu.
+1
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Koljić među top 10 napadača, u društvu Messi-a, Mbappe-a i ostale zvijezde.
Naime, Koljić ima jedan od boljih "goal to minute ratio" i nalazi se među top 10 napadača u ovom segmentu.

Naime, Koljić ima jedan od boljih "goal to minute ratio" i nalazi se među top 10 napadača u ovom segmentu.

⚜️~⚜️~⚜️
- NeumjesanTip
- Kontakt:
Da mu Bog (iako u istog ne vjerujem, ali reprezentaciju toliko volim) samo podari zdravlje, on će sve ostalo sam odraditi.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑30 jun 2020, 23:35Koljić među top 10 napadača, u društvu Messi-a, Mbappe-a i ostale zvijezde.
![]()
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
R.I.P. Mamba
R.I.P. Mamba
Mnogo podsjeca na Dzeku, strasan IQ za igru, samo sto je Dzeko u tim godinama harao Bundes
Kako ce mu podariti neko nesto za koga smatras da ne postoji?NeumjesanTip je napisao/la: ↑01 jul 2020, 00:20Da mu Bog (iako u istog ne vjerujem, ali reprezentaciju toliko volim) samo podari zdravlje, on će sve ostalo sam odraditi.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑30 jun 2020, 23:35Koljić među top 10 napadača, u društvu Messi-a, Mbappe-a i ostale zvijezde.
![]()
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Zna on da postoji...samo se frajerise. 
Isto kao oni sto nisu pe.der.cici ali se ponasaju tako samo da bi bili drugaciji i upadljivi.
Nece meni @hank zamjeriti jer zna da sam simpatisao neke njegove prepirke, one gdje nije prelazio granicu.

Isto kao oni sto nisu pe.der.cici ali se ponasaju tako samo da bi bili drugaciji i upadljivi.
Nece meni @hank zamjeriti jer zna da sam simpatisao neke njegove prepirke, one gdje nije prelazio granicu.

- NeumjesanTip
- Kontakt:
Ako nisi skontao, ne mogu ti objasniti.DeeWa je napisao/la: ↑01 jul 2020, 13:38Kako ce mu podariti neko nesto za koga smatras da ne postoji?NeumjesanTip je napisao/la: ↑01 jul 2020, 00:20Da mu Bog (iako u istog ne vjerujem, ali reprezentaciju toliko volim) samo podari zdravlje, on će sve ostalo sam odraditi.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑30 jun 2020, 23:35Koljić među top 10 napadača, u društvu Messi-a, Mbappe-a i ostale zvijezde.
![]()
@hurem, nećeš naći operisaniju osobu od religije od mene, ustvari, to bi bilo jako teško.

R.I.P. Mamba
R.I.P. Mamba
- ArtVandelay
- Kontakt:
Ovaj je stvoren za Bundesligu.
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
Odmah ga tusnut u Bayern.Ta ce Lewandowski.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Mah onako pitam. Glup komentar da ne moze nelogicniji biti je bio pa morao pitati. A kad neko kaze tako uvijek se vadi na to da mi to ne razumijemo.
Mislim, ateisti su mi barem posteni ljudi, oni ne vjeruju u nesto i ne smatraju da postoji, i ne spominju te stvari.
A ovi sto ne vjeruju a svako malo ga spominju, to su klasicni nevjernici. Duboko u sebi znaju da postoji ali mrsko im je sve prihvatiti. Nema gorih od tih. Jer je svjestan postojanja nečega cim ga spominje, a ne vjeruje u njega.
Ja kad znam da ne postoji kip kao Bog, necu nikad reci za onog koji vjeruje u kipove nadam se da ce mu bog dati zdravlje i pomoci u tom i tom i slicno.
Ali helem, otisli smo bas daleko u offtopic. Htio sam samo odgovoriti na komentar. Ne bih da ode ovo u neku religijsku raspravu.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
- NeumjesanTip
- Kontakt:
Oj druže...DeeWa je napisao/la: ↑01 jul 2020, 15:42Mah onako pitam. Glup komentar da ne moze nelogicniji biti je bio pa morao pitati. A kad neko kaze tako uvijek se vadi na to da mi to ne razumijemo.
Mislim, ateisti su mi barem posteni ljudi, oni ne vjeruju u nesto i ne smatraju da postoji, i ne spominju te stvari.
A ovi sto ne vjeruju a svako malo ga spominju, to su klasicni nevjernici. Duboko u sebi znaju da postoji ali mrsko im je sve prihvatiti. Nema gorih od tih. Jer je svjestan postojanja nečega cim ga spominje, a ne vjeruje u njega.
Ja kad znam da ne postoji kip kao Bog, necu nikad reci za onog koji vjeruje u kipove nadam se da ce mu bog dati zdravlje i pomoci u tom i tom i slicno.
Ali helem, otisli smo bas daleko u offtopic. Htio sam samo odgovoriti na komentar. Ne bih da ode ovo u neku religijsku raspravu.
R.I.P. Mamba
R.I.P. Mamba