@Denchi tad sam ja samo posmatrao forum

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Nema to veze, ako se dogovorimo onda će i doćiGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑01 jul 2020, 11:18Austrija preporučuje da se ne ide u BiH..Ovo ce usporitii transfer Anela definitivno
Samo nek pokaze bh papire i kaze "is bin auslenda" deportovace ga isti sat....GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑01 jul 2020, 11:18Austrija preporučuje da se ne ide u BiH..Ovo ce usporitii transfer Anela definitivno
@skoroalen has left the chat
Evo citam,kazu da ne preporucuju dolazak u BiH,ali nigdje ne pise da ne mozes uciMortemHz je napisao/la: ↑01 jul 2020, 11:19Nema to veze, ako se dogovorimo onda će i doćiGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑01 jul 2020, 11:18Austrija preporučuje da se ne ide u BiH..Ovo ce usporitii transfer Anela definitivno
Mislim da mu i ne mogu zabraniti jer je drzavljanin BiH. Mozda i grijesim.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑01 jul 2020, 11:49Evo citam,kazu da ne preporucuju dolazak u BiH,ali nigdje ne pise da ne mozes uciMortemHz je napisao/la: ↑01 jul 2020, 11:19Nema to veze, ako se dogovorimo onda će i doćiGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑01 jul 2020, 11:18Austrija preporučuje da se ne ide u BiH..Ovo ce usporitii transfer Anela definitivno![]()
I ja mislim da ne moguskoJaa je napisao/la: ↑01 jul 2020, 12:15Mislim da mu i ne mogu zabraniti jer je drzavljanin BiH. Mozda i grijesim.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑01 jul 2020, 11:49Evo citam,kazu da ne preporucuju dolazak u BiH,ali nigdje ne pise da ne mozes uci![]()
Ne znam sta mu je cilj toga uopste..ElCartel11 je napisao/la: ↑01 jul 2020, 12:27I taj lik mi ide vise na zivce samo hajca nesto bezveze, zapocne temu pa se posle umiri i kaze nema nista od toga.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 12 gostiju.