Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Prođe i Rio Ave sljedeci gol iz penala koji nije bio jer je igrao protivnik ramenom i sudija nije ni išao da gleda VAR.
Kad hoce, hoce.
Koliko imaš na racunu aki?
Kad hoce, hoce.
Koliko imaš na racunu aki?

za promjenu dobra noć

I nabijem Atletico, da su zabili još jedan bilo bi range tange
-
Sreća uveli su sve online, nije loša klada, a i ne moram više gledati one bingo glavuše

mozel ga zabit ovaj Betis
Ne sjecam se kad sam se više iznervirao uplatio oko 70te 120 na Viljareal Betis crveni ima umrli jedva hodaju po terenu, a ovi moji ne žele da im daju gol bukvalno neki fair play ganjaju dodaju se u nedogled.
I pored toga su imali jedno 5 stopostotnih i ništa.
Pogodim Derby u 6 - padnem na Valensiji i pogodim Veronu sve singlovi po 100+ uplate
I bukvalno pogodio Gil Vicente ovaj na 40..
Ovaj " oikamid " lažira tikete nema dragog allaha da je ovo pogodio sve.
Moguce da je ovo onaj lik iz Austrije što je pisao po tenis temama davno ga nekad otkrili da mu tiketi uopšte ne postoje u sistemu.
90minut je napisao/la: ↑02 jul 2020, 01:11Ne sjecam se kad sam se više iznervirao uplatio oko 70te 120 na Viljareal Betis crveni ima umrli jedva hodaju po terenu, a ovi moji ne žele da im daju gol bukvalno neki fair play ganjaju dodaju se u nedogled.
Pogodim Derby u 6 - padnem na Valensiji i pogodim Veronu sve singlovi po 100+ uplate
Moguce da je ovo onaj lik iz Austrije što je pisao po tenis temama davno ga nekad otkrili da mu tiketi uopšte ne postoje u sistemu.
ne znam jel lazira, al siguran sam da padne 10 tiketa dok mu ne prodje ovaj jedan, tamo u kuci razbija stvari, a vamo se kur.ci a ustvari u minusu pet, sest stoja...
Nije bio direktni crveni prvo je Fekir ironicno aplaudirao sudiji dobio žuti, i onda onaj drugi žuti čist k'o suza..Geerroo je napisao/la: ↑02 jul 2020, 01:1690minut je napisao/la: ↑02 jul 2020, 01:11Ne sjecam se kad sam se više iznervirao uplatio oko 70te 120 na Viljareal Betis crveni ima umrli jedva hodaju po terenu, a ovi moji ne žele da im daju gol bukvalno neki fair play ganjaju dodaju se u nedogled.
Moguce da je ovo onaj lik iz Austrije što je pisao po tenis temama davno ga nekad otkrili da mu tiketi uopšte ne postoje u sistemu.evo na čem sam ja pao, ne bi se ni kladio, al danas mi trebalo rasitniti pare i reko odoh u kladaru, tu cu najlakse. Nisam se cak ni iznervirao jer nisam ni pratio dok mi nije ostao Betis i ovaj Sporting. Vidio sam sto se ne kladim vise ko prije. Betis uvijek kuci haman da gol, a danas dobiju najofirniji crveni karton ikad.
ne znam jel lazira, al siguran sam da padne 10 tiketa dok mu ne prodje ovaj jedan, tamo u kuci razbija stvari, a vamo se kur.ci a ustvari u minusu pet, sest stoja...
Znam jer sam pogodio sljedeci gol za 0-2..
Uglavnom potrosio danas 250 što sam dobio zadnjih par dana s 200 kockao trenutno na racunu 150 i imam 140 maraka vec uplaceno na Sociedad i Romu.
A sto se ovog tice tako nekako daj nam padove da vidimo na cemu si, al' ko bi to uplatio 100 kermi na Gil Vicente protiv Sportinga?
Zadnja izmjena: 90minut, dana/u 02 jul 2020, 01:22, ukupno mijenjano 1 put.
po meni se to ne svira pogotovo kad imam oba daju na tiketu...
ma nisam nikako gledao

Pa logično da padnem, zato sam i napisao hail mary... Ovaj mi je iščupao gubitke 

Ovu Fiorentinu sam pao tri sekunde nakon uplate, **** se sve redom

Ovu Fiorentinu sam pao tri sekunde nakon uplate, **** se sve redom

E to je to brate tako se postavlja i ja pišem konstantno šta padam.
Da ne bi ljudi koji citaju pomislili da se može živjeti od ovoga jer kao što dobro znamo toplo-hladno je.
Meni je recimo Fuenlabrada bila hail mary veceras ostao bi na samo toj uplati za sutra da nisu dali ovaj gol u 88 minuti za 0-3.
Da ne bi ljudi koji citaju pomislili da se može živjeti od ovoga jer kao što dobro znamo toplo-hladno je.
Meni je recimo Fuenlabrada bila hail mary veceras ostao bi na samo toj uplati za sutra da nisu dali ovaj gol u 88 minuti za 0-3.

lik postavio 3 tiketa koja je pao, boga pitaj koliko se dole crveni ispod. na kraju ulozio 500-600 KM i dobio 400... dakle minus od 200
Ma ovaj Žil je bio nakon što sam pao ovo sve, izgubio živce i all-ino.
Ali ovo sa Fiorentinom, bukvalno pad tri sekunde nakon uplate i normalno da je prošao tiket, obrnuto nema teorije.

Zbog ovog mi se plače, bio bih 2000 u plusu jučer i danas da je uletio.

Uglavnom, ja mislim da je ovo jedini način da se konstantno bude u nekom plusu, 3-4 kvota na lajvu i molba svim hare krišnama da prođe. Od svakog dobitka odvajati dio.
Ali ovo sa Fiorentinom, bukvalno pad tri sekunde nakon uplate i normalno da je prošao tiket, obrnuto nema teorije.

Uglavnom, ja mislim da je ovo jedini način da se konstantno bude u nekom plusu, 3-4 kvota na lajvu i molba svim hare krišnama da prođe. Od svakog dobitka odvajati dio.
Da mi je Viljareal dao 3 gol imao bi isto koliko sam imao jucer opet bi odvojio 250 za hranu racune ostalo..Ostatak u promet kao i obicno, al' mi se Cazorla naje.bao mrtvih i to dobro..
druze, zayebavam se, svaka cast samo nastavi takoOikamid je napisao/la: ↑02 jul 2020, 01:32Ma ovaj Žil je bio nakon što sam pao ovo sve, izgubio živce i all-ino.

Lik je kvalitetan jer zna o cemu se prica zato i postavlja ono što trehne sad, ovaj debil ne razumije te stvari.
Ja sam prvenstveno " napao " njega je dođu ljudi citaju i ispalo bi da je u plusu bruku, a u suštini je na istom što je imao pa i u minusu.
Ja sam prvenstveno " napao " njega je dođu ljudi citaju i ispalo bi da je u plusu bruku, a u suštini je na istom što je imao pa i u minusu.
-
- Kontakt:
De mi te teme pokaži90minut je napisao/la: ↑02 jul 2020, 01:32Evo još jednog debila kojeg šamaram po šugavim ustima na drugoj temi bukvalno me debilčina prati iz teme u temu.
Vidiš da momak nema prigovora na ono što sam napisao jer samo kladionicari znaju kakva patnja kladara zna biti.
Al' eto docices ti debilcicu jer si takav debil da ne znaš da se može ovo sve lažirati.

1921
E'o za 10 minuta Ismo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.