Ti si neko ko ima viziju kuda treba ici FKS

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Bravo. Ako mu mozes pomoci, pomozi ako ne, zaobidji gaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 jun 2020, 21:13Sretan rođendan @jurisicduska
Nek je najsretniji!
Ma znam ja ko je Vlada iz vidjenja,samo cu reci da ne vrijedjate momka jer ima psihickih problema
Koliko znam Zinedin je od sutra slobodan igrač, ne treba otkup, eventualno neka naknada za treniranje i dobar ugovor...Samozdravlje je napisao/la: ↑30 jun 2020, 21:18ElCartel11 je napisao/la: ↑30 jun 2020, 21:00Eh sta smo dozivjeli da nam Anel Hadzic nije bomba, kapitalac...![]()
Sta mislis o ovom : Pare date Hadzicu + ova trojka sto ode + Mustafic (120K€) , da za te pare otkupimo Zinedina. Eventualnom prodajom Rahmanovica i dodati nesto od Evrope i potpisati Serbecica i Zinedina na 3 god. Kvalitetni i perspektivni, potencijalni dobitak. Hadzic je ok , ali bezperspektivan.
Imali bi za sredinu:Susica,Zinedina,Oremusa,Djokanovica,Salcina i kao osigurac sredine terena Milicevica,Kurdica+Mustafic(?). Potencijal za sve varijante i postavke.
Ja kako znam on ima jos ugovora sa Spartom (ako nije 2022)...sampras je napisao/la: ↑30 jun 2020, 22:01Koliko znam Zinedin je od sutra slobodan igrač, ne treba otkup, eventualno neka naknada za treniranje i dobar ugovor...Samozdravlje je napisao/la: ↑30 jun 2020, 21:18ElCartel11 je napisao/la: ↑30 jun 2020, 21:00Eh sta smo dozivjeli da nam Anel Hadzic nije bomba, kapitalac...![]()
Sta mislis o ovom : Pare date Hadzicu + ova trojka sto ode + Mustafic (120K€) , da za te pare otkupimo Zinedina. Eventualnom prodajom Rahmanovica i dodati nesto od Evrope i potpisati Serbecica i Zinedina na 3 god. Kvalitetni i perspektivni, potencijalni dobitak. Hadzic je ok , ali bezperspektivan.
Imali bi za sredinu:Susica,Zinedina,Oremusa,Djokanovica,Salcina i kao osigurac sredine terena Milicevica,Kurdica+Mustafic(?). Potencijal za sve varijante i postavke.
Njega vezati ugovorom bi bio top potez!
Imao je muda uci u duel brate i skrhat se sav. Nije se stedio nimalo, a ja sam uvijek takve igrace gotivio. Bas sam imao zelju da ga vidim full spremnog na sto ce liciti ali eto... Svakako sretno mu, bio je jako korektan.forgempp je napisao/la: ↑01 jul 2020, 00:18Meni je nekako žao Gavre, ali izgleda kao čudak. BIo je intervju kad je tek došao, sam u Sarajevu uz psa svog, žao mi ga malo bilo tad.
Uvijek je bio borben i imao je muda kad je u pitanju poslati dugu loptu, nerijetko i rizičnu.
Sve u svemu, sretno mu u nastavku karijere.
Ado76 je napisao/la: ↑30 jun 2020, 17:23Ne ide to tako.Imao je i Vladan slabih dana, pa Andrej, Pidro,Sabanovic, moraju se mladi igraci i istrpiti.Historicar je napisao/la: ↑30 jun 2020, 17:20
Trebalo ga je otjerati, dan nakon katastrofe na Grbavici.Ne pamtim gore poluvrijeme, nekog našeg igrača.
Iako ja u Mustaficu ne vidim nesto, nisam za takve poteze.
ajdohordas je napisao/la: ↑01 jul 2020, 00:47Imao je muda uci u duel brate i skrhat se sav. Nije se stedio nimalo, a ja sam uvijek takve igrace gotivio. Bas sam imao zelju da ga vidim full spremnog na sto ce liciti ali eto... Svakako sretno mu, bio je jako korektan.forgempp je napisao/la: ↑01 jul 2020, 00:18Meni je nekako žao Gavre, ali izgleda kao čudak. BIo je intervju kad je tek došao, sam u Sarajevu uz psa svog, žao mi ga malo bilo tad.
Uvijek je bio borben i imao je muda kad je u pitanju poslati dugu loptu, nerijetko i rizičnu.
Sve u svemu, sretno mu u nastavku karijere.