Utakmice klubova iz BiH na TV-u
Re: Utakmice klubova iz BiH na TV-u
Fantasticna bi to bila stvar.
BH Telekom, M:tel i United Media poslali ponude. Znaci Moja tv, Arena Sport te Sport Klub/Nova sport su u igri
Jos kad bi Senad mogo dati kakvih para za to

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ako je dao 400.000 KM za nešto onda može i ovdje uletiti po pola vjeruj mi

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ovdje su milioni u pitanju, a posto znam dvojicu likova sto rade na fejsu, vjeruj da platu prime svako tri mjeseca neke crkavice, sve dovodi nekakvu djecu sa fakulteta da rade, i onda rade dok vide da nema para nikakvih tu pa se ispale
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Čuo sam za to, imam ja druga kamermana i ima pristojnu platu, sve redovno..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Mislim da će SK ovo uzeti..Arena već ima HNL i Ling Long,sumnjam da će i nasu ligu uzeti
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Kaže kada ti novi likovi konačno nakon mjesec-dva upitaju onog alkosa i kvazi-novinara čitača vijesti (a ni to ne zna uvijek pročitati pravilno) Hadžifejza gdje im je pošteno zarađena plata on samo odbrusi "pa šta hoćeš, plaćam te u ISKUSTVU!" a da ne pričamo o kamerama gdje nemaš apsolutno niti jedne koja nema neki problem/kvar.

-
- Kontakt:
Od čega Marijan živi 

-
- Kontakt:
Arena je sve uzela zivo, spance, nba, cuo sam i da ce bundes ligu preuzeti od eurosports, vecinu liga iz regiona, kontam da ce i plbih...
U zivotu je vazno biti BORAC!!!
- feniksptica
- Kontakt:
Ma sumjam da ce uz sve to i nas, ionako mislim da im treba jos kanala bez nas
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Areni može paket kao i dosad (2 tekme po kolu, svakako ne mogu više pokriti), možda malo 'jači'. Pristali bi oni da im daju poneku domaću utakmicu sarajevskih klubova i neke druge derbije (Hercegovački i sl)
Ostalo nek pokrije MojaTV u HD produkciji (barem 2) i BHRT (1 na BHT1 i 1 na MojaTV)

Ostalo nek pokrije MojaTV u HD produkciji (barem 2) i BHRT (1 na BHT1 i 1 na MojaTV)

MojaTV ni u šali ne želim vidjeti da ce prenositi utakmicetm01hzne je napisao/la: ↑01 jul 2020, 20:04Areni može paket kao i dosad (2 tekme po kolu, svakako ne mogu više pokriti), možda malo 'jači'. Pristali bi oni da im daju poneku domaću utakmicu sarajevskih klubova i neke druge derbije (Hercegovački i sl)![]()
Ostalo nek pokrije MojaTV u HD produkciji (barem 2) i BHRT (1 na BHT1 i 1 na MojaTV)![]()
Zašto?FoSte95 je napisao/la: ↑01 jul 2020, 21:12MojaTV ni u šali ne želim vidjeti da ce prenositi utakmicetm01hzne je napisao/la: ↑01 jul 2020, 20:04Areni može paket kao i dosad (2 tekme po kolu, svakako ne mogu više pokriti), možda malo 'jači'. Pristali bi oni da im daju poneku domaću utakmicu sarajevskih klubova i neke druge derbije (Hercegovački i sl)![]()
Ostalo nek pokrije MojaTV u HD produkciji (barem 2) i BHRT (1 na BHT1 i 1 na MojaTV)![]()
Jedino tako mogu biti pokrivene sve utakmice uz solidnu dostupnost. HD prijenosi na MojaTV su bili kvalitetniji i od onih na Areni, iako ih je manje bilo

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Brate mili jednostavno,nek sve tekme uzme SK i mirna Bosna,mislim da svi operateri imaju SK
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Kad bi SK uzeo ,Baho(ili Denis) i kolega Hadzic ako im daju zajedno derbi da rade ubit ce se mikrofonima u studiju. 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
I to je upitno koliko bi mogli pokriti vlastitom produkcijom, al je po meni bolja opcija od Arene.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑01 jul 2020, 21:57Brate mili jednostavno,nek sve tekme uzme SK i mirna Bosna,mislim da svi operateri imaju SK
Jedino je upitno šta bi bilo kad bi tekme stavljali na SK HD i Nova Sport

Tu je i Kemica, da bude 2-2

Zavrsio je to telekom davno, idu svi prenosi u HD-u
-
- Kontakt:
Da telekom sve prenose na Arena Sport BH , a taj program samo pustaju na mojoj TVHeraklitMracni je napisao/la: ↑02 jul 2020, 14:37Savez je rekao da nema vise zatvoreni prenosa , ako telekom uzme onda ne znam kako će pustiti prenose na TV da svi imaju ?

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!