Ehh da je meni gdje pobjec na koji danDevil je napisao/la:Ovoj dvojici redovnih srecan rodjendan sve najbolje,a i ovim neredovnim sto slave srecan rodjendan.![]()
p.s.Monoloze gde si to planirala ici?![]()
Meni cale trebao ici 20.za Bern,pa i ja sa njim,al' Sv.Nikola,moram ostati paketic uzeti.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
ja skoro svaki dan uzmem paketicDevil je napisao/la:Ovoj dvojici redovnih srecan rodjendan sve najbolje,a i ovim neredovnim sto slave srecan rodjendan.![]()
Meni cale trebao ici 20.za Bern,pa i ja sa njim,al' Sv.Nikola,moram ostati paketic uzeti.
You are someone else I am still right here
fera je napisao/la:ja skoro svaki dan uzmem paketicDevil je napisao/la:Ovoj dvojici redovnih srecan rodjendan sve najbolje,a i ovim neredovnim sto slave srecan rodjendan.![]()
Jbmt budalasta.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Popović Lazar
- Kontakt:
Majestic brate sretan rođendan,puno sreće i zdravlja u nastavku života..
Hajde lazare,hajde Lazare..
heheheheDevil je napisao/la:fera je napisao/la:ja skoro svaki dan uzmem paketicDevil je napisao/la:Ovoj dvojici redovnih srecan rodjendan sve najbolje,a i ovim neredovnim sto slave srecan rodjendan.![]()
Jbmt budalasta.
@majestic i od mene sretan rođendan i sve najbolje
You are someone else I am still right here
- spielführer_21
- Kontakt:
Fulio temu majstore.. Da nije onaj snajperista Fazlić ili tako nekako, kad je šesti bioFrutek je napisao/la:Evo od mene koji je BH Sportista bio najbolje pozicioniran na olimpijskim igrama
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Nije Fazlic njegov anjbolji rezultat je 33 mjestospielführer_21 je napisao/la:Fulio temu majstore.. Da nije onaj snajperista Fazlić ili tako nekako, kad je šesti bioFrutek je napisao/la:Evo od mene koji je BH Sportista bio najbolje pozicioniran na olimpijskim igrama![]()
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
- Urban Se Vratio
- Kontakt:
Nema ba.Sve je isto samo mene nema...tralalalalala....
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ista država je u pitanju. Samo, moje odredište je Zurich.Devil je napisao/la:Ovoj dvojici redovnih srecan rodjendan sve najbolje,a i ovim neredovnim sto slave srecan rodjendan.![]()
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Mozel mi neko reci, odnosno podsjetiti me kako se podesavaju slusalice za komp ?
znam da moram nesto u control panel, al sam zaboravio
znam da moram nesto u control panel, al sam zaboravio
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
na jednoj drugoj temi se dotakosmo "zakrzljalih" ili "zgoljavih" fudbalera. sjeca li ko jovice nikolica iz zvezde, igrao je 80-tih u crveno-belim. bio visok a mrsav, ali imao sut iz koljena, cudo jedno. lopta zvizdala k'o granatla. znam da smo se zezali kako me pukne, onako zgoljava nogica, kada raspali po lopti.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
Pa ljudi moji ima li ista gore od brkate djevojcice,cure,zene ?
Our religion is not for business !
Contro il calcio moderno !
Contro il calcio moderno !
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
SRETNA NOVA HIDŽRETSKA 1432. SVIM MUSLIMANIMA I MUSLIMANKAMA NA FORUMU !!!
To su ribe, doslovnozer0 je napisao/la:Pa ljudi moji ima li ista gore od brkate djevojcice,cure,zene ?

Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
- alfarouqaminu
- Kontakt:
STA IMA NOVO NA OVOM CHATU???????????????????? 
I'm back
Jbt trebalo je izdrzati 3 dana bez neta
Jbt trebalo je izdrzati 3 dana bez neta
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.