Hocemo i mi sa Novogodisnjeg turnira '99.svrakino1921 je napisao/la: ↑30 jun 2020, 16:54Dajte nam titulu '46
Casno i posteno smo je osvojii prije 74 godine

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Hocemo i mi sa Novogodisnjeg turnira '99.svrakino1921 je napisao/la: ↑30 jun 2020, 16:54Dajte nam titulu '46
Casno i posteno smo je osvojii prije 74 godine
Ado76 je napisao/la: ↑30 jun 2020, 16:55Hocemo i mi sa Novogodisnjeg turnira '99.svrakino1921 je napisao/la: ↑30 jun 2020, 16:54Dajte nam titulu '46
Casno i posteno smo je osvojii prije 74 godine![]()
Ma nije ni to problem.Ja sam da vam je odmah dodijele kada mi osvojimo duplu krunu sljedece sezone
Popisaj po šugavici kada opet bude u plamenu.
A kako mislis ici u Kantonalnu, samo tako reci ne zelimo igrati 2. Ligu Federacije i zelimo u jos nizi rang? I onda oni kazu "OK, ako vi tako zelite, onda cemo iz svih nizih rangova promovisati po 1 klub za stepenicu vise zbog vas".OdmutNicaze1988 je napisao/la: ↑30 jun 2020, 14:22
Kantonalna liga je jedini i realni put kluba za oporavak. Dug od oko 5 miliona je realno velik kada nemas dodatna sredstva trenutna da digneš situaciju u pozovnom smijeru. Bolje je igrati i kantonalnu ligu vec da klub ugase kao sto i imaju namjeru ali dok je navijača to se nece desiti. Federalna liga nebi ništa dobro donijela klubu koji je u velikim dugovima ali kroz kantonalnu ligu moze se detaljno istraziti sve i kroz par godina dobre priče i transparentnog poslovanja i rada moze se ici na zelenu granu. Nekima je ponizno reci cuj kantonalna ali bolje je i to vec da ga vlast ugasi kao sto im je i bila namjera jos prije 4 godine. Bit ce ovo dug oporavak ali na dobrom smo putu da ga dignemo i vratimo gdje mu je i mjesto.
Ma ja ba, tu ne bi bilo kraja, opasan presedan....svake godine bi trazili novu...naviklo da prosi....istrenirano...
Ako ne platis licencu za federalnu ili ako ne ispunis zahtjeve sve onda ides u zadnju ligu a to he kantonalna. Uglavnom mi nismo za kanton u bukvalnom smislu, vec jedino rješenje kroz poslovanje i vraćanje dugova na pravedan način a to možeš kroz kanton. Federalna liga je jako zahtijevna i skupa skoro kao i premijer liga, a mi sa ovolikim dugovima ne vidimo nacin da za godinu dana izađeš iz te lige i udjes u premijer, a do federalne imas dva tri stepena da ideš a kroz ta dva tri stepena ako imas dobru priču kroz klub i ljude koji ce raditi svoj posao jako dobro e tek tada ce doći kantonalna do izražaja, zato i mislimo iskreno da treba tako. Grcamo u dugovima i problemima a za te iste nema rijesenje kroz godinu dvije vec od 3 do 5 godina za jako stabilan klub.Beduin je napisao/la: ↑30 jun 2020, 17:10A kako mislis ici u Kantonalnu, samo tako reci ne zelimo igrati 2. Ligu Federacije i zelimo u jos nizi rang? I onda oni kazu "OK, ako vi tako zelite, onda cemo iz svih nizih rangova promovisati po 1 klub za stepenicu vise zbog vas".OdmutNicaze1988 je napisao/la: ↑30 jun 2020, 14:22
Kantonalna liga je jedini i realni put kluba za oporavak. Dug od oko 5 miliona je realno velik kada nemas dodatna sredstva trenutna da digneš situaciju u pozovnom smijeru. Bolje je igrati i kantonalnu ligu vec da klub ugase kao sto i imaju namjeru ali dok je navijača to se nece desiti. Federalna liga nebi ništa dobro donijela klubu koji je u velikim dugovima ali kroz kantonalnu ligu moze se detaljno istraziti sve i kroz par godina dobre priče i transparentnog poslovanja i rada moze se ici na zelenu granu. Nekima je ponizno reci cuj kantonalna ali bolje je i to vec da ga vlast ugasi kao sto im je i bila namjera jos prije 4 godine. Bit ce ovo dug oporavak ali na dobrom smo putu da ga dignemo i vratimo gdje mu je i mjesto.
Ili se stvarno moze ici u nizi rang po zelji, a da nisam znao za to?
Nisi se ti izgleda na vrijeme rodio...
Meni se cini da je sloboda imala bus. E sad ne znam sta se s njim desilo,da li je jos uvijek u funkciji
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.