Gavricu je izletila dobra ponudu za vani, zamolio nase u Klubu da ga puste i pustili ga, ionako je bio 5-6 opcija a i sa Anelom je 90% sve dogovorenoGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 jun 2020, 12:15Kasnite kasnite
Napisao sam ima 2 sedmice da ce doci Anel
Dogovorili smo usmeno sve sa njim
Ma da nam on i nije neka bomba,njegov transfer smo i ocekivali
Cekamo sad spica
Edit:
Imam jednu teoriju,a to je da ako ne ostane Zinedin,prodat ce Rahmanovica,a gurnuti Susica naprijed,a time cemo na zadnjem veznom imati Oremusa i Hadzica
Samo u toj teoriji jedna stvar mi nije jasna,sto je onda otisao Gavric?Nece da bude na klupi?
Ako je tako,nama treba jos jedan zadnji vezni da bi imali 2 rezervna..Jer glupo bi bilo ostati samo na Đokanoviću kao rezervi
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
LikeInijesta je napisao/la: ↑30 jun 2020, 14:36Gavricu je izletila dobra ponudu za vani, zamolio nase u Klubu da ga puste i pustili ga, ionako je bio 5-6 opcija a i sa Anelom je 90% sve dogovorenoGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 jun 2020, 12:15Kasnite kasnite
Napisao sam ima 2 sedmice da ce doci Anel
Dogovorili smo usmeno sve sa njim
Ma da nam on i nije neka bomba,njegov transfer smo i ocekivali
Cekamo sad spica
Edit:
Imam jednu teoriju,a to je da ako ne ostane Zinedin,prodat ce Rahmanovica,a gurnuti Susica naprijed,a time cemo na zadnjem veznom imati Oremusa i Hadzica
Samo u toj teoriji jedna stvar mi nije jasna,sto je onda otisao Gavric?Nece da bude na klupi?
Ako je tako,nama treba jos jedan zadnji vezni da bi imali 2 rezervna..Jer glupo bi bilo ostati samo na Đokanoviću kao rezervi
Samo da se ne desi ko sa Hajrovicem 
Jer ni 99% nista ne znaci

Jer ni 99% nista ne znaci

Ma brate za nasu ligu i takve igrace ni 100% ne znaci

LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
- AngelDiMaria
- Kontakt:
cist primjer onaj hadzic u zrinjskom, dosao i otisao u istom prelaznom roku
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
- AngelDiMaria
- Kontakt:
btw ovaj zukanovic slobodan, treba vidjet sta
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
@kanarinac, dokle je Fanimo?
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- feniksptica
- Kontakt:
Cekam jos da se Sarajevo grad malo ''zacrni'' al izgleda prevarise nas.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Kao i njegov imenjak Anel je destruktivac, ali na zadnjem veznom je to korisnije nego na krilu ili gluho bilo bekufeniksptica je napisao/la: ↑30 jun 2020, 14:16Anel je doabr zato sto moze pokrit dvije pozicije inace je solidan, tesko da moze unaprijedit toliko igru.

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Bas

jbte citam, kao nebi bio prevaga a lik igrao u repki. Kao da mi imamo sve igrace reprezentativci

- AngelDiMaria
- Kontakt:
joj nesto kontam, daj nam lech u drugom pretkolu, da him rahman **** mater
Pa nije daleko od istineZip je napisao/la: ↑30 jun 2020, 15:52Bas
jbte citam, kao nebi bio prevaga a lik igrao u repki. Kao da mi imamo sve igrace reprezentativci![]()

Vladan (A ili U21)
Šabanović (U21)
Pidro (U21)
Besim (U21, uskoro A)
Miličević (Ex U21)
Đokanović (U21)
Sušić (Ex A)
Rahmanović (A)
Zinedin (U21)
Velkoski (A)
Ahmetović (A, B, C, D, E...

samo sto za tinu ne bih rekao ex A nego povremeni A reprezentativac BiHsampras je napisao/la: ↑30 jun 2020, 16:02Pa nije daleko od istine![]()
Vladan (A ili U21)
Šabanović (U21)
Pidro (U21)
Besim (U21, uskoro A)
Miličević (Ex U21)
Đokanović (U21)
Sušić (Ex A)
Rahmanović (A)
Zinedin (U21)
Velkoski (A)
Ahmetović (A, B, C, D, E...)

NEMA NAZAD
jest i da ih polomio u VogošćiAngelDiMaria je napisao/la: ↑30 jun 2020, 16:00joj nesto kontam, daj nam lech u drugom pretkolu, da him rahman **** mater

FKS
Naravno, uskoro ga očekujem ponovo u repki.holyman je napisao/la: ↑30 jun 2020, 16:04samo sto za tinu ne bih rekao ex A nego povremeni A reprezentativac BiH![]()
Ne samo njega, nego i Besima i Zinedina i još neke...
Pa igrao je i Adnan Zahirović u repki pa je u našoj ligi bio odronZip je napisao/la: ↑30 jun 2020, 15:52Bas
jbte citam, kao nebi bio prevaga a lik igrao u repki. Kao da mi imamo sve igrace reprezentativci![]()
-
- Kontakt:
Po meni bi, idealno bilo, dovesti Ivana Sesara, da on i Đokanović, budu rezerve, za Oremuša i Tinu.Također, Frane Ćirjak je još uvijek slobodan igrač, a vjerovatno će, uskoro biti i Marijan Ćavar. U svakom slučaju, odlaskom Gavrića, treba nam, još jedan zadnji vezni.
-
- Kontakt:
Gdje Sesara nadje ??Historicar je napisao/la: ↑30 jun 2020, 16:23Po meni bi, idealno bilo, dovesti Ivana Sesara, da on i Đokanović, budu rezerve, za Oremuša i Tinu.Također, Frane Ćirjak je još uvijek slobodan igrač, a vjerovatno će, uskoro biti i Marijan Ćavar. U svakom slučaju, odlaskom Gavrića, treba nam, još jedan zadnji vezni.
Onda i Puzigacu treba vratit
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: AvantiBL, boki86, Google Adsense [Bot], HordasDolacMalta, MaroonBjelave, N3R3D, Samba71 i 45 gostiju.