Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
Vanja8
-
Kontakt:
kerimatomic1921 je napisao/la: ↑30 jun 2020, 13:29
Vanja8 je napisao/la: ↑30 jun 2020, 13:26
kerimatomic1921 je napisao/la: ↑30 jun 2020, 13:24
Dje je avenija?
Finu igranku napravise ovi pitari iz saveza, ne zna se ko pije a ko placa. Bruka za nas fudbal. Korupcija, lopovluk i politicki interesi. Bruka. Uefa treba ugasiti ovaj kriminalni savez. Lo po vi!!!!!
Kerima bona, pa jedini vi im uzeste bodove za zelenim stolom, tacno ona tri boda sto im fale...
To nije nas problem tetka. Nista mi s tim nemamo, dosli na stadion zagrijavali se, sve po PS-u. Nemoj se ti bona sikirati satro za celik a vasi ljudi ih lagano gurnuse u provaliju. I jos ih za muda drze za licencu ucjenjuju ih godinama
Kerima drma tebe opasno PMS..
Krali ste im igrace...
I kada je Čelikov sekretar plakao na šugavici niste rekli igracemo tekmu...
Pokrali ste ih u Zenici, kako rece onaj vrli "strucnjak" ..."Faul jeste bio, ali nije uticao na gol"...
I sad se isekiraste za Čelikom, kao i za žalbu Tuzla C.-Situacija se mijenja iz sata u sat iz minute u minut...
Tako cete pisati za 10 godina kako ste spasili Opstinu N.Sarajevo od gasenja jer ste im dali lovu...

-
Stroj1946
-
Kontakt:
Kockoglavi je napisao/la: ↑30 jun 2020, 13:37
Plavac87 je napisao/la: ↑30 jun 2020, 12:41
Treba ga Vici oglabat. Haj Pitari.
Papak samo ti mijenjaj avatare to ti jedino dobro ide
Ujutro oca doji, naveče mu ga glaba
-
almir2018
-
Kontakt:
To bi bilo to,vidimo se u PL za 10-tak godina.Od danas me ne interesuje ni Reprezentacija ni Premijer liga ni nista u nasoj zemlji,Begicu i Begagicu i ostali Bosnje spustili ste gace Vici ali hvatat ce te se ubrzo za glavu svi koji ste glasali po uputama iz Banja Luke.
-
MortemHz
- Interni moderator
-
Kontakt:
Ništa od proširenja, Premijer liga ostaje sa 12 klubova
Sjednica IO je trebala biti održana prošle sedmice, ali je zbog opravdanih razloga odgođena za danas, te su istu s nestrpljenjem čekali u Čeliku i Zvijezdi 09.
No, kako SportSport.ba saznaje IO NSBiH odlučio je da se odbije zahtjev Čelika i Zvijezde 09, te je poručeno da od proširenja Premijer lige nema ništa.
Premijer liga BiH će se i naredne sezone igrati sa 12 klubova, a Zvijezda 09 i Čelik sele u niži rang. Umjesto njih u najjačem rangu bh. fudbala igrat će Olimpik i Krupa koji su to osigurali kao prvoplasirani u Prvoj ligi FBiH, odnosno Prvoj ligi RS.
Zadnja izmjena:
MortemHz, dana/u 30 jun 2020, 13:52, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
kerimatomic1921
-
Kontakt:
Postao/la kerimatomic1921 » 30 jun 2020, 13:43
Vanja8 je napisao/la: ↑30 jun 2020, 13:40
Vanja8 je napisao/la: ↑30 jun 2020, 13:26
Kerima bona, pa jedini vi im uzeste bodove za zelenim stolom, tacno ona tri boda sto im fale...
To nije nas problem tetka. Nista mi s tim nemamo, dosli na stadion zagrijavali se, sve po PS-u. Nemoj se ti bona sikirati satro za celik a vasi ljudi ih lagano gurnuse u provaliju. I jos ih za muda drze za licencu ucjenjuju ih godinama
Krali ste im igrace...
Pokrali ste ih u Zenici, kako rece onaj vrli "strucnjak" ..."Faul jeste bio, ali nije uticao na gol"...
I sad se isekiraste za Čelikom, kao i za žalbu Tuzla C.-Situacija se mijenja iz sata u sat iz minute u minut...
Tako cete pisati za 10 godina kako ste spasili Opstinu N.Sarajevo od gasenja jer ste im dali lovu...
Ne sikiramo se sekunde. Mi smo s njima nacisto, za razliku od vas hinjavaca. Evo igraci, ali zato ide ucjena i nogiranje u cvajtu preko saveza. Ne sjedi moj babo tamo vec sve bordo prijateljice.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
-
svrakino1921
-
Kontakt:
Postao/la svrakino1921 » 30 jun 2020, 13:44
da su im tad Pitari uletili sa parama
i da se odigrala utakmica
sad bi Celik bio u PL
a Pitari bi imali Bilino za Europu
-
Vanja8
-
Kontakt:
kerimatomic1921 je napisao/la: ↑30 jun 2020, 13:43
Vanja8 je napisao/la: ↑30 jun 2020, 13:40
Krali ste im igrace...
Ne sikiramo se sekunde. Mi smo s njima nacisto, za razliku od vas hinjavaca. Evo igraci, ali zato ide ucjena i nogiranje u cvajtu preko saveza. Ne sjedi moj babo tamo vec sve bordo prijateljice.
Znam da se ne sekirate...
Niste se sekirali ni kad ste im igrace cekali ispred stadiona sa onim natpisom..."Ko nije swetan u Čeliku dobwo dosao kod nas..."
A te Bordo prijateljice su pozajmljivale igrace Celiku, za razliku od onih koji traže neswetne...
-
Plavac87
-
Kontakt:
A valja na Bilinom igrati utakmicu.
* Begić FK 5arajevo
* Džemiđić FK 5arajevo
* Pilav FK 5arajevo
Robijaši, ovi će biti u loži kada Vicini dječaci budu gostovali.

Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
-
feniksptica
-
Kontakt:
Postao/la feniksptica » 30 jun 2020, 14:14
Ma to za utakmicu sa Zeljom bezveze, Zeljo i kad je najgori i kad 5x izgubi laganica pobijedi Celika i sa igracem manje. Nemam nista protiv ljudi al dosta je svake godine, da su prije 3 godine ispali i prihvatili to ne bi se uvalili u ovo sad. Nema izlaza, izlaz se ne nazire i to je tuzno za jedan takav grad.
A savez je donio ispravnu oduku. Liga 1o bi trebala od iduce sezone, ne treba nam opet cirkus da 6 ekipa ispada
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
-
OdmutNicaze1988
-
Kontakt:
Postao/la OdmutNicaze1988 » 30 jun 2020, 14:22
Realno su učinili uslugu i nasem klubu i nama navijačima sto se liga nije proširila. Dao bi zenički glavas fuad Kasumovic pare za licencu ali bi isto tako klub ostao na aparatima i sigurno bi situacija bila puno gora od ove ako i ima sta gore od ovoga.
Kantonalna liga je jedini i realni put kluba za oporavak. Dug od oko 5 miliona je realno velik kada nemas dodatna sredstva trenutna da digneš situaciju u pozovnom smijeru. Bolje je igrati i kantonalnu ligu vec da klub ugase kao sto i imaju namjeru ali dok je navijača to se nece desiti. Federalna liga nebi ništa dobro donijela klubu koji je u velikim dugovima ali kroz kantonalnu ligu moze se detaljno istraziti sve i kroz par godina dobre priče i transparentnog poslovanja i rada moze se ici na zelenu granu. Nekima je ponizno reci cuj kantonalna ali bolje je i to vec da ga vlast ugasi kao sto im je i bila namjera jos prije 4 godine. Bit ce ovo dug oporavak ali na dobrom smo putu da ga dignemo i vratimo gdje mu je i mjesto.
Zenički Čelik 1945
Robijaši Zenica 1988
-
Vanja8
-
Kontakt:
OdmutNicaze1988 je napisao/la: ↑30 jun 2020, 14:22
Realno su učinili uslugu i nasem klubu i nama navijačima sto se liga nije proširila. Dao bi zenički glavas fuad Kasumovic pare za licencu ali bi isto tako klub ostao na aparatima i sigurno bi situacija bila puno gora od ove ako i ima sta gore od ovoga.
Kantonalna liga je jedini i realni put kluba za oporavak. Dug od oko 5 miliona je realno velik kada nemas dodatna sredstva trenutna da digneš situaciju u pozovnom smijeru. Bolje je igrati i kantonalnu ligu vec da klub ugase kao sto i imaju namjeru ali dok je navijača to se nece desiti. Federalna liga nebi ništa dobro donijela klubu koji je u velikim dugovima ali kroz kantonalnu ligu moze se detaljno istraziti sve i kroz par godina dobre priče i transparentnog poslovanja i rada moze se ici na zelenu granu. Nekima je ponizno reci cuj kantonalna ali bolje je i to vec da ga vlast ugasi kao sto im je i bila namjera jos prije 4 godine. Bit ce ovo dug oporavak ali na dobrom smo putu da ga dignemo i vratimo gdje mu je i mjesto.
Slažem se...
Jeste da je steta, ali bolje imati zdrav klub, nego vjecnog bolesnika na respiratorima...

-
Dragi21
-
Kontakt:
Jedini pravi izlaz je privatizacija, sve drugo ublehe. Neka se Celik i digne, na jednom nivou dizanja ce hahari reci, dovpljno se digao hajde da mi uletimo i da se namirimo. Onda opet pad. Ovo vrijedi za sve klubove u BH
Gazda se brine za svoje i neda blizu haharima.
Pravu privatizaciju, po zakonima poslovanja, zelim svakom klubu u BH a prije svega svom Zelji.
Tek tada mozemo ocekivari napredak fudbala kod nas.
-
OdmutNicaze1988
-
Kontakt:
Postao/la OdmutNicaze1988 » 30 jun 2020, 14:35
100% i mi smo svjesni toga, da je tužno jest ali ako ćemo svakih par godina dobijati samare na ovakav nacin od strukture grada(politike) onda nam je ovo najbezbolnije rješenje. Dosta ce se poraditi na klubu jer ces imati hajmo rec taj neki mir u kantonalnoj da možeš da razvijes strukturu ljudi u poslu unutar kluba i da se pozabavimo svim problemima koje imamo, jer nije bit samo vratiti dug, bit je napraviti nešto da posluje posteno uz vraćanje tih istih dugova i ne praviti druge dugove a ujedno sazrijevamo kroz ove silne borbe svih ovih godina. Da za 5 godina dodajemo do federalne ili premijer lige a da se to tada vrate skoro svi dugovi i posluje u plusu to ce biti naša pobjeda velika i zabetonirati temelje duboko. Svaki put je tezak, realno ovaj je najteži ali jako izvodljiv jer uz poštenje i dobru priču možemo izaci kao pobjednici iz ovoga.
Zenički Čelik 1945
Robijaši Zenica 1988
-
tcity055
-
Kontakt:
feniksptica je napisao/la: ↑30 jun 2020, 14:14
Ma to za utakmicu sa Zeljom bezveze, Zeljo i kad je najgori i kad 5x izgubi laganica pobijedi Celika i sa igracem manje. Nemam nista protiv ljudi al dosta je svake godine, da su prije 3 godine ispali i prihvatili to ne bi se uvalili u ovo sad. Nema izlaza, izlaz se ne nazire i to je tuzno za jedan takav grad.
A savez je donio ispravnu oduku. Liga 1o bi trebala od iduce sezone, ne treba nam opet cirkus da 6 ekipa ispada
Umjesto naziva fudbalski Savez prikladniji bi bio antisavez jer sve što su uradili za zelenim stolom i dogovor tri kluba je velika lakrdija koja je u konačnici i Čelik izbacila iz lige. Da je liga nastavljena, možda bi Čelik osigurao opstanak a i novac za dugove ovako utučeni od prekida ostali su bez ikakve nade.
-
Zip
-
Kontakt:
Jbte, dodje i taj dan da je Celik u drugoj ligi...
Jbga, predugo se kuhalo da se ovo nebi desilo...
-
Baader
-
Kontakt:
Nikakvo proširenje nema smisla, posebno ne zbog stanja u kojem se Čelik nalazi, kao i zbog bodovnog salda Zvijezde.
Koliko ja znam Čelik se uopšte nije žalio drugostepenoj komisiji za licenciranje, tako da svakako ne bi dobio licencu, a ostavljati Zvijezdu sa jednocifrenim brojem osvojenih bodova stvarno nije bilo smisla. Da ne govorimo o problemu sistema takmičenja sa 14 klubova u ligi. Jednostavno se ne isplati dirati išta.
-
BOGICEVIC
-
Kontakt:

vicini kmetovi sa gradskog stadiona kosevo zabiberili svojoj braci iz zenicee
"Otišao sam sa terena jer je to bilo jako loše za moje srce. Morate me razumijeti. Ne želim da umrem dok sam selektor Japana. Kada budem umirao želim da to bude u mom rodnom gradu Sarajevu i mojoj državi Bosni i Hercegovini."
-
Dragi21
-
Kontakt:
Zelim sto skoriji povratak Celika u PLBIH jer je sakata ova liga bez Celika i drugih klubova sa tradicijom.
-
OdmutNicaze1988
-
Kontakt:
Postao/la OdmutNicaze1988 » 30 jun 2020, 14:40
Dragi21 je napisao/la: ↑30 jun 2020, 14:33
Jedini pravi izlaz je privatizacija, sve drugo ublehe. Neka se Celik i digne, na jednom nivou dizanja ce hahari reci, dovpljno se digao hajde da mi uletimo i da se namirimo. Onda opet pad. Ovo vrijedi za sve klubove u BH
Gazda se brine za svoje i neda blizu haharima.
Pravu privatizaciju, po zakonima poslovanja, zelim svakom klubu u BH a prije svega svom Zelji.
Tek tada mozemo ocekivari napredak fudbala kod nas.
Kako je privatizacija usla u nasu državu taj ista je i dovela državu do ovoga svega, jer s tim dopuštas da te vara opet i iznova i daješ mu puno toga sa privatizacijom. Jer to ti je primjer imas kucu i rusis je svakih par godina radi ispucalog zida a taj isti se pojavi svakih par godina i tako ideš u nedogled.
Zenički Čelik 1945
Robijaši Zenica 1988
-
Vanja8
-
Kontakt:
OdmutNicaze1988 je napisao/la: ↑30 jun 2020, 14:35
100% i mi smo svjesni toga, da je tužno jest ali ako ćemo svakih par godina dobijati samare na ovakav nacin od strukture grada(politike) onda nam je ovo najbezbolnije rješenje. Dosta ce se poraditi na klubu jer ces imati hajmo rec taj neki mir u kantonalnoj da možeš da razvijes strukturu ljudi u poslu unutar kluba i da se pozabavimo svim problemima koje imamo, jer nije bit samo vratiti dug, bit je napraviti nešto da posluje posteno uz vraćanje tih istih dugova i ne praviti druge dugove a ujedno sazrijevamo kroz ove silne borbe svih ovih godina. Da za 5 godina dodajemo do federalne ili premijer lige a da se to tada vrate skoro svi dugovi i posluje u plusu to ce biti naša pobjeda velika i zabetonirati temelje duboko. Svaki put je tezak, realno ovaj je najteži ali jako izvodljiv jer uz poštenje i dobru priču možemo izaci kao pobjednici iz ovoga.
Vi se morate fokusirati na OP i dovodjenje mladih igraca koje poslije možete unovciti...
Udaljiti politiku od kluba kako god znate i onda polako...
Velik je to klub i mislim da nece tavoriti dugo po nižim ligama...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.