He budalice,toliko sam pozelio dolinu da mi ni Konn ne moze zabraniti

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
He budalice,toliko sam pozelio dolinu da mi ni Konn ne moze zabraniti
A sto brate?
Decko, n e m o z e. Ni preko kapije normalno ni preko krova pa ni tranzita.
Ovo neka nova moda, ili se pljuju igraci ili im se prave spomenici.kerimatomic1921 je napisao/la: ↑30 jun 2020, 10:30Sretno Dzeno, hvala za petu u finalu kupa i golove 5arima. Mislio sam da ce Amar od tebe napraviti ibrahimovica. Sretno!!!!!
pljuvalo se i pljuvat ce se i ti ne možeš to nikako spriječiti i ti nekome kazes kako nas drugi dozivljavaju a ti praskasti bot i laznog hadzije klovnDragi21 je napisao/la: ↑30 jun 2020, 12:03Ovo neka nova moda, ili se pljuju igraci ili im se prave spomenici.kerimatomic1921 je napisao/la: ↑30 jun 2020, 10:30Sretno Dzeno, hvala za petu u finalu kupa i golove 5arima. Mislio sam da ce Amar od tebe napraviti ibrahimovica. Sretno!!!!!
Zajmovic je nosio nas dres, ma kakav bio nije lijepo komentarisati njegov odlazak na ovaj nacin.
Pljuvanje igraca samo zato sto neko misli da je los je samar klubu. Stevanovic, Zajmovic, Veseli... nisu niti slovom ili sitnom gestom pljunuli na klub, ne trebaju ni navijaci na njih. Razumijem da se napise ne sviđa mi se kako igra ali ovakve objave su u najmanju ruku primitivne. Sa druge strane pjenite ako nesto neko lose napise o nekom drugom ko van je drag.
Konkretno, Zajmovic je karo pitare, za mene dovoljno, hvala mu i sretno u nastavku karijere.
Svi koji igraju za Zelju moraju od navijaca imati osnovno postovanje i podrsku dok nose sveti dres. Ako hocete da vas drugi dozivljavaju kao ozbiljne osobe a ne kao ... onda se tako i ponasajte.
Moze na stadion , ne bih reko da moze na teren
Ne zna se jos nista za prisustvo publike.Bajramovic1999 je napisao/la: ↑30 jun 2020, 12:53Vozdra raja kako ide
jesmol sutra na jugu? Po prvi put nakon 8.3.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.