FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Na Gavrica ne racunamo vise, logican potez nije kvalitet za nas posebno sad kad imamo jako kvalitetan vezni red. Hvala na prošloj sezoni i sretno.
-
- Kontakt:
Odlaskom Gavrica se stvara prostor ili za Mustafica ili za pojacanje... Vidjet cemo.
Sretno Gavricu !
Sretno Gavricu !
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- betrezengorbachev
- Kontakt:
Mozda se rijesavamo viska u vezi, radi dolaska Hadzica...
Djecak koji raste zavolio te tad! ⭐⭐⭐⭐⭐
- betrezengorbachev
- Kontakt:
Upravo tobelosevic28 je napisao/la: ↑30 jun 2020, 08:42Odlaskom Gavrica se stvara prostor ili za Mustafica ili za pojacanje... Vidjet cemo.
Sretno Gavricu !
Djecak koji raste zavolio te tad! ⭐⭐⭐⭐⭐
-
- Kontakt:
quote=ElCartel11 post_id=7683531 time=1593463626 user_id=36063]
GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑29 jun 2020, 22:02bordopoeta je napisao/la: ↑29 jun 2020, 21:58
Ma ta će Pjanić... bolji Džeko
To je @skorin drugi profil sigurno![]()
Moze biti.betrezengorbachev je napisao/la: ↑30 jun 2020, 08:45Mozda se rijesavamo viska u vezi, radi dolaska Hadzica...
Mada meni je Neso bio OK bgmi... Jbga, bio je nespreman... al sta ces..
Sretno mu svakako.
-
- Kontakt:
Nije me uopšte iznenadilo sto Gavric odlazi. Sušic, Rahmanovic, Oremus, Zinedin, Djokanovic, pa i Mustafic ni prije jednog ne moze igrati prva cetvorica kvalitetniji a ova dva su akademici i treba im dati šansu tako da Vinko nebi racunao na Gavrica. U svakom slučaju sretno dalje u karijeri.
-
- Kontakt:
Ako su ovi toliko nekorektni prema nama, ja sam ZA.
Ne znam meni je bio vise nego solidan, dobar sa klupe, domaci igrac, nadam se da neko jaci dolazi...
I da ga ni Borac ni Zrinja ne pokupe...
I da ga ni Borac ni Zrinja ne pokupe...
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 30 jun 2020, 09:01, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Zrinjski nema veznog reda, mislim da ce mu oni ponudit najvise, mada on i Arezina zajedno u vezi je suicid

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Ma dobar covjek, jako ljubazan , kulturan i igrao za klikere .
Ne smije FKS dovoditi nespremne . Cuj nespreman . Izvini @Denchi , ali dovesti nespremnog

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
- Kontakt:
Daj tog Hadžića, pa da bude TSS i on zadnji vezni
Oremuš i Đokanović alternative, vidili smo prošle sezone da treba imat minimalno dvojicu kao rezerve,jer je Krste morao na tu poziciju
Oremuš i Đokanović alternative, vidili smo prošle sezone da treba imat minimalno dvojicu kao rezerve,jer je Krste morao na tu poziciju
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Sad su svi nespremniSamozdravlje je napisao/la: ↑30 jun 2020, 09:12
Ma dobar covjek, jako ljubazan , kulturan i igrao za klikere .
Ne smije FKS dovoditi nespremne . Cuj nespreman . Izvini @Denchi , ali dovesti nespremnog![]()

Gavrićofili na aparatima! 

Ako bih birao izmedju Nese i Djokanovica, izbor u svakom slucaju bi bio Andrej...
Tog malog treba forsirati.
Tog malog treba forsirati.
Da to bi bila opasnija ekipa s njim, onim zutim malim, i Vranjesem ispred, gdje bi mogao bas otvarat igru svojim dodavanjem na krila itd. A ima ko da trci za njega....
Ode Gavrić ovo je bolje od pojačanja samo da je otišao i Džafić ali nema veze ali ne zna trčati kamoli šta drugo
FKS
Trenutno korisnika/ca: jurisicduska, Tarapi i 19 gostiju.