FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

voltron30
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la voltron30 » 29 jun 2020, 20:30

BarbareZeljin je napisao/la:
29 jun 2020, 20:20
Pozdrav ljudi svima.Hvala na dobrodoslici. Nadam se da cemo se lijepo druzit.
Nego hoce li to krilo,neki Crnac,Crnkic...
Eee majstore, zbog tebe sam navracao na onaj forum, svaka ti je k'o Njegoseva. Dobro dosao. :bih:

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 29 jun 2020, 20:35

Igra li Vernes Selimovic jos uvijek? Treba ga dovest :kafa:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

mavi
Kontakt:

Post Postao/la mavi » 29 jun 2020, 20:36

Puno pitaš, tek si došao, ohani malo... :D

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 29 jun 2020, 20:41

voltron30 je napisao/la:
29 jun 2020, 20:30
Eee majstore, zbog tebe sam navracao na onaj forum, svaka ti je k'o Njegoseva. Dobro dosao. :bih:
A jeste brat izdominiran sa zadnjim postovima moram priznati :tokralju: nego ako si došao na ovaj forum kako bi se o Želji pisalo zajebao si se :rol: sad će još malo teniser i Ljoze o svojim problemima .Ja sam danas pisao da je skoro sve bilo dogovoreno sa Crnkicem i Ajayi-jem da su bili pristali medjutim opet su tražili malo vise pa je tu zapelo e sad ne znam šta će biti.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 29 jun 2020, 20:42

Kao da me proziva neko ?
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 29 jun 2020, 20:43

Evo nas opet proziva, Dela. Ocrni nas kod svakog.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 29 jun 2020, 20:44

Robust je napisao/la:
29 jun 2020, 20:11
slika

tko moze nek prebaci na bht prvi derbi nakon rata pojacan zvuk na maksimalno da se cuje navijanje uzivancija ovo gledati😍😍😍
Al ovi puleni igraju :tokralju:

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 29 jun 2020, 20:45

irfo je napisao/la:
29 jun 2020, 20:44
Robust je napisao/la:
slika

tko moze nek prebaci na bht prvi derbi nakon rata pojacan zvuk na maksimalno da se cuje navijanje uzivancija ovo gledati😍😍😍
delirijum i navijanje zeljo zeljo nakon gola najezio se jbt skoro do suza doveo :shock:

i telegram ivice i legende na klupi :bow:

Plavac87
Kontakt:

Post Postao/la Plavac87 » 29 jun 2020, 20:51

U srijedu utakmica. 💙
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 29 jun 2020, 20:54

LjoZee je napisao/la:
29 jun 2020, 20:43
Evo nas opet proziva, Dela. Ocrni nas kod svakog.
Strasno moj Ljoze a kad bude trebalo insajderskih okrenut ce se delinju.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 29 jun 2020, 20:57

LjoZee je napisao/la:
29 jun 2020, 20:06
Joj, Kanu emocije ponijele. Nece na dobro.
A kako neće bruda , nakon svega šta su mi uradili brate :oops: 4 godine provedeš na forumu (pile me je zvao da tamo predjem ),zajebancija ,ispoštujes svaku akciju maksimalno, dopisuješ se u pp i onda dodje do promjene uprave i vidiš da je sve bilo lažno, počne grupna napadanja samo zato sto misliš da najtrofejnijeg trenera ne treba vrijedjati i da bez obzira ko je u upravi treba dati podršku klubu .Dodjem na posao kaže mi kolega da su ga na Facebook-u zvali i pitali jel on piše :puke: nakon sto su mi tri e-mail blokirali , da bi na kraju mene proglasili da uopste ne postojim i da sam čak slagao da imam dijete :puke: ali sve na kraju dodje na svoje ima pravde bruda .Sigurno da je dosta raje krenulo mojim putem i došlo na ovaj forum :salut: moram priznati da se osjećam kao pobjednik .Ostala su 7 moderatora i dva vječita studenta, još mi je samo jednog lika zao a to je Minjore momak koji je živio Željezničar ali bijednici su mu ogadili sve .

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 29 jun 2020, 21:04

slika

Kako bi ova slika legla nekome na avatar :cool:

Ako ima jos kakvih zelja za avatar, pisite mi :kafa:

Dejan1921
Kontakt:

Post Postao/la Dejan1921 » 29 jun 2020, 21:06

Robust je napisao/la:
slika

Ovaj derbi mi je po mnogo čemu poseban. Prvo sam povratak na Grbavicu nakon toliko godina, a drugo jer sam na njega išao sa rahmetli dajdžom. Sjećam se, već sam sad bio dovoljno star da idem sa rajom i onaj derbi na Koševu te sezone sam išao na jug sa njima, ali mama znajući da je dajdža slab bukvalno natjera starog i mene da idemo sa njim. Gledali smo utakmicu sa sjevera i sjećam se dajdžinih suza kad je ušao na stadion i kad smo zabili go. Poslije pola godine dajdža je preselio, i tu mu je posljednja utakmica koju je gledao uživo. On me i zarazio plavom bojom, vodio na prve utakmice kao bebu i puno toga naučio kad je Željo u pitanju. I hvala Bogu pa mladalačko ludilo tad nije prevladalo pa nisam otišao na jug nego bio uz njega na njegovoj posljednjoj Željinoj utakmici.

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 29 jun 2020, 21:09

puno toga lijepoga a narvno Brko je taj koji sve vidi.Ne bi vjerovali koliko šovjek ima oko za sitnice koje u konačnici znače uspjeh.Naravno da bez plavog bolesnika Badžak ne bilo lahko ali uistinu su dobra kombinacija.Sprema se puno toga lijepog a treba istaći da "starci" Štilić,Jamak,Bekrić osim terena igraju ključnu ulogu u koheziji ekipe.

Ostavimo sve gluposti na stranu ,pozovimo što više raje da se učlani,kupuje u Shopu, jer ovo je naša godina
[/quote]

Zao mi je sto je danas radi onog Indijanca ovaj post i bracin prošli nekako nezapazeno .Drago mi je da ima još lijepih stvari na kojima se radi ali braco mi moramo jednom odraditi ove članske kako treba :pray: ne želimo prodaju ,ne zelimo investitore ,furamo se da smo klasa radnička pa hajde onda da jednom ovo zakucamo ,pokažimo da to sto pričamo ima osnova :bih:

MrkiMedo
Kontakt:

Post Postao/la MrkiMedo » 29 jun 2020, 21:10

Maturanti se naslikavaju, brat bratu 500 ljudi ima, a nama ne daju na utakmice. Fuj

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 29 jun 2020, 21:14

Dejan1921 je napisao/la:
29 jun 2020, 21:06
Robust je napisao/la:
slika

Ovaj derbi mi je po mnogo čemu poseban. Prvo sam povratak na Grbavicu nakon toliko godina, a drugo jer sam na njega išao sa rahmetli dajdžom. Sjećam se, već sam sad bio dovoljno star da idem sa rajom i onaj derbi na Koševu te sezone sam išao na jug sa njima, ali mama znajući da je dajdža slab bukvalno natjera starog i mene da idemo sa njim. Gledali smo utakmicu sa sjevera i sjećam se dajdžinih suza kad je ušao na stadion i kad smo zabili go. Poslije pola godine dajdža je preselio, i tu mu je posljednja utakmica koju je gledao uživo. On me i zarazio plavom bojom, vodio na prve utakmice kao bebu i puno toga naučio kad je Željo u pitanju. I hvala Bogu pa mladalačko ludilo tad nije prevladalo pa nisam otišao na jug nego bio uz njega na njegovoj posljednjoj Željinoj utakmici.
Dejo brate moram priznati da si mi jedan od dražih likova na ovom forumu :thumbup: (dosta smo se dopisivali i u pp)znam koliko voliš Željezničar voli te brat .

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 29 jun 2020, 21:14

Robust je napisao/la:
29 jun 2020, 20:45
irfo je napisao/la:
Robust je napisao/la:
slika

delirijum i navijanje zeljo zeljo nakon gola najezio se jbt skoro do suza doveo :shock:

Knedla u grlu kad se Škija uključi i poče pričati o Grbavici.

"Izgradićemo mi nju opet, ima da sija ko nekad.''
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 29 jun 2020, 21:16

Osim13 je napisao/la:
29 jun 2020, 21:14
Robust je napisao/la:
29 jun 2020, 20:45
irfo je napisao/la:

Knedla u grlu kad se Škija uključi i poče pričati o Grbavici.

"Izgradićemo mi nju opet, ima da sija ko nekad.''
al jako je bilo kad je rekao da je Grbavica falila gradu i da od svij prije rata tekmi da mu je ova draza jos sve ove pjesme navijanja emocije na max
Zadnja izmjena: Robust, dana/u 29 jun 2020, 21:17, ukupno mijenjano 1 put.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 29 jun 2020, 21:17

I stvarno sija hvala dragom Bogu. Bas gledam i onda u glavi mi slika kakav teren sad, istok pa i jug.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Dejan1921
Kontakt:

Post Postao/la Dejan1921 » 29 jun 2020, 21:17

KANA je napisao/la:
29 jun 2020, 21:14
Dejan1921 je napisao/la:
29 jun 2020, 21:06
Robust je napisao/la:
slika

Dejo brate moram priznati da si mi jedan od dražih likova na ovom forumu :thumbup: (dosta smo se dopisivali i u pp)znam koliko voliš Željezničar voli te brat .
Znaš brate da je to obostrano, voli te brat! A i volim kad dobijem od tebe poruku u inboks haha.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 58 gostiju.