Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Dogodine najbolja odbrana i vezni red lige. Just saying. 

"We need to suffer. And we need to fight."
- JarnoTrulli
Cuadrado-Bonucci-De Ligt-A.Sandro
Pogba-Arthur-Bentancur
U pravu si 100%.

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ne dovede li se adekvatna alternativa Pjaniću Juve je u problemu. Arthur to nije.
Ovaj post me podsjeća na Dzenana kojeg cu quotati na kraju sezone, odnosno postove kako je Barella najbolji italijanski veznjak, a kako je Danac daleko najbolji veznjak lige.
Demiral - De Ligt ako budu zdravi će u godinama pred nama biti najbolji dvojac svijeta.Od mene si to čuo, a i ne samo od mene. A sa Chielliniem i Bonnuciem koji mogu bez problema još 2 godine dati na ovom nivou onda nikakve šanse nemate da budete najbolja odbrana, a još Woj pozadi.
Arthur je od ovog Pjanića bolji bez da se nešto potrudi. Juventusu je sa ili bez Pjanića svakako bio potreban veznjak ili dva i to je nešto što se mora uraditi.
Odličan transfer Hakimija usput, mislim da niko nije imao u vidu njega računajući da će ga ili Real vratiti ili BvB otkupiti jer je bio sjajan tamo. Igrač rođen za Contea da ga raubuje po strani, a ovaj može tome odgovoriti, odnosno baš pogodan za tu wing-back rolu koju niko i ne forsira od najvećih klubova.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 29 jun 2020, 19:58, ukupno mijenjano 2 puta.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Vidjet ćeš koliko je Miralem značio za Juventus tek kad ode. Osim ako Pogbu ne dovedu kao backup opciju. Trenutni Arthur ne može biti vođa sredine, ako se razvije to može postati. Juventusu treba instant rješenje u sredini, većina ključnih igrača im je u godinama i ako se ne uzme LP u iduće dvije sezone, onda dolazi period tranzicije i tu dobiješ proces razvijanja igrača.
Trenutno je Inter daleko ispred Juventusa što se tiče projekta u budućnost. Dovoljno govori činjenica da je Hakimi navodno odbio City iako su mu ponudili par miliona viška. Samo treba da se poklopi još par sitnica i to je to.

Fazon je da uopste nema neki zadatak da ga zamjeni, niti ce mu to biti tesko. Da su doveli Vecina mogo bi odigrat ovo sto je Pjanic zadnje 2 sezone.
Juve je osvajao ligu i bez Pjanica, a i ubuduce ce. Za ligu prvaka im treba mnogo jaci veznjak. Kad vec spominjes Pogbu ne moze on biti back up, nego veliki upgrade u odnosu na Pjanica.
Koliko su realne priče o Guardioli u Juveu ovo ljeto? Mislim pogotovo ako Cityu ostane ban od 2godine za LP... 

#SuningOUT
Pep ako dodje on će trazit 7 igrača da mu dovedu
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
Dovešće mu 7 džabnih.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
[/quote]
- BuffonGigi
- Kontakt:
Ja sam se bas zabrinuo, ne vidim zaista kako ce biti moguce naci zamjenu za onog koji dodaje prvom do sebe, vraca odbrani i sakriva se kad je najpotrebnije. Ja ne zelim da dovedemo zamjenu za Pjanics, Juventusu treba mnogo bolji vezni igrac.Captain4 je napisao/la: ↑29 jun 2020, 20:08Vidjet ćeš koliko je Miralem značio za Juventus tek kad ode. Osim ako Pogbu ne dovedu kao backup opciju. Trenutni Arthur ne može biti vođa sredine, ako se razvije to može postati. Juventusu treba instant rješenje u sredini, većina ključnih igrača im je u godinama i ako se ne uzme LP u iduće dvije sezone, onda dolazi period tranzicije i tu dobiješ proces razvijanja igrača.
Trenutno je Inter daleko ispred Juventusa što se tiče projekta u budućnost. Dovoljno govori činjenica da je Hakimi navodno odbio City iako su mu ponudili par miliona viška. Samo treba da se poklopi još par sitnica i to je to.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Dali bi oni i za manje....
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
[/quote]
[/quote]
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ne vjerujem ovom Beneventu nikako, mislim da ce iako su prekucali Serie B opet biti mozda i najgori naredne godine 

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- Beduin
- Kontakt:
Kvadrado i A. Sandro strasni bekovi, haha.
Sa druge strane i ja sam misljenja da bi Demiral i De Ligt mogli postati najbolji stoperski par svijeta, imaju predispozicije i mentore za to, do njih je.
Pjanic je u zadnje vrijeme skroz pao, nezainteresovano mi je izgledao i mozda je pametna odluka Juveta na vrijeme ga se rijesiti. Da li ce Artur biti pojacanje tesko je predvidjeti.
Sa druge strane i ja sam misljenja da bi Demiral i De Ligt mogli postati najbolji stoperski par svijeta, imaju predispozicije i mentore za to, do njih je.
Pjanic je u zadnje vrijeme skroz pao, nezainteresovano mi je izgledao i mozda je pametna odluka Juveta na vrijeme ga se rijesiti. Da li ce Artur biti pojacanje tesko je predvidjeti.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Romagnoli13
- Kontakt:
Pippo sa Beneventom prekuco Serie B.
De Ligt i Demirel neće nikad biti najbolji tandem na svijetu. Čak i da se razviju u ono što većina misli, Holanđanin će vrlo brzo put Reala i Barce. Odnosno nekih mega bogatih Engleza. Raiola mu je menadžer a a Juve usputna stanica.
Pjanić nije ništa bio gori niti bolji od Pogbe zadnje 2 godine. Štoviše Francuz nikad nije ni opravdao silni hajp oko njega. Niti će.
De Ligt i Demirel neće nikad biti najbolji tandem na svijetu. Čak i da se razviju u ono što većina misli, Holanđanin će vrlo brzo put Reala i Barce. Odnosno nekih mega bogatih Engleza. Raiola mu je menadžer a a Juve usputna stanica.
Pjanić nije ništa bio gori niti bolji od Pogbe zadnje 2 godine. Štoviše Francuz nikad nije ni opravdao silni hajp oko njega. Niti će.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Najdraza su mi ovi sto predvidjaju unapred ko baba Vanga ...znaju ko ce sta postat i kakv igrac ...ko ce biti prvak , sve znaju i tako evo 9 god .... Mahshala
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.