Da te citiram da vidisDobojskiManijak je napisao/la: ↑29 jun 2020, 13:38atmosfera je odlična u ekipi a za pare (i sve ostalo) ima ko da se brine![]()

Sta rade puleni? De nam nesto ispricaj iz Konjica iz prve ruke.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Da te citiram da vidisDobojskiManijak je napisao/la: ↑29 jun 2020, 13:38atmosfera je odlična u ekipi a za pare (i sve ostalo) ima ko da se brine![]()
Imas 2 posta, i vec u trecem pricas kako treba banove pucati? Sat vremena si na forumu i vec bi da odredjujes sta i kako se pise, ovaj ti post necu obrisati, ali svaki sljedeeci u kojem budes nesto slicno pisao hocu, nakucaj fino par stotina postova, druzi se ovdje sa rajom, pa mozes davat sugestije o cemu da se pise itd.
evo neka ti Rex odgovori dva racionalna
Svasta u bozijoj basciirfo je napisao/la: ↑29 jun 2020, 14:12Imas 2 posta, i vec u trecem pricas kako treba banove pucati? Sat vremena si na forumu i vec bi da odredjujes sta i kako se pise, ovaj ti post necu obrisati, ali svaki sljedeeci u kojem budes nesto slicno pisao hocu, nakucaj fino par stotina postova, druzi se ovdje sa rajom, pa mozes davat sugestije o cemu da se pise itd.
A ovaj sajo se javlja samo na temu kad mu neko napadne guzne havere s lobotomije, ako ces samo tad ulazit na temu, ne moras nikako.
puno toga lijepoga a narvno Brko je taj koji sve vidi.Ne bi vjerovali koliko šovjek ima oko za sitnice koje u konačnici znače uspjeh.Naravno da bez plavog bolesnika Badžak ne bilo lahko ali uistinu su dobra kombinacija.Sprema se puno toga lijepog a treba istaći da "starci" Štilić,Jamak,Bekrić osim terena igraju ključnu ulogu u koheziji ekipe.LjoZee je napisao/la: ↑29 jun 2020, 14:09Da te citiram da vidisDobojskiManijak je napisao/la: ↑29 jun 2020, 13:38atmosfera je odlična u ekipi a za pare (i sve ostalo) ima ko da se brine![]()
Sta rade puleni? De nam nesto ispricaj iz Konjica iz prve ruke.![]()
U tvom postu lezi taj kancer nazalost kad su u pitanju Zeljini tkz navijaci posljedni par godina, ali to vise lici na neke falange. Znaci ”ja bi za takvo razmisljanje trajni ban”. Zbog razmisljanja drugacijeg, a ne zbog psovke, provokacije, stalni podyebavanja i slicno. Hmm interesantno
Je li ozbiljno?
Eh, raduje me to. Znam da sto se kaze iz prve ruke imas informacije jos i svojim ocima vidio zato te i pitan. Hvala ti puno.DobojskiManijak je napisao/la: ↑29 jun 2020, 14:20puno toga lijepoga a narvno Brko je taj koji sve vidi.Ne bi vjerovali koliko šovjek ima oko za sitnice koje u konačnici znače uspjeh.Naravno da bez plavog bolesnika Badžak ne bilo lahko ali uistinu su dobra kombinacija.Sprema se puno toga lijepog a treba istaći da "starci" Štilić,Jamak,Bekrić osim terena igraju ključnu ulogu u koheziji ekipe.
Ostavimo sve gluposti na stranu ,pozovimo što više raje da se učlani,kupuje u Shopu, jer ovo je naša godina
Prednost imaju 10godisnje jer po ugovoru imaju slobodan ulaz na sve tekme koje organizuje klub. Kako smo podjeljeni mogao bi se naci neko da povuce tuzbu ako mu se uskrati pravo.
Najnormalnije,prvih 300 aktivnih članova koji kupe kartu ulaze!
Ne plasiraj tu glupu pricu molim te. Podjela je imaginarna, imas je samo na forumima. Posjeta kao i publika su rekli svoje. Ja jos nisam uzivo sreo lajavce sto tako smradaju jedni na druge.
Dje smo podjeljeni? Ja licno ne znam ni jednog navijaca Zeljeznicara sa takvim misljenjem, a znam ih na stotine.
Ok, nije pidjela ali opet je ugovor svet.kerimatomic1921 je napisao/la: ↑29 jun 2020, 14:24Ne plasiraj tu glupu pricu molim te. Podjela je imaginarna, imas je samo na forumima. Posjeta kao i publika su rekli svoje. Ja jos nisam uzivo sreo lajavce sto tako smradaju jedni na druge.
taraba et sta tesko vrijeme korona svi ispastamo i ja sam imao godisnju za istok pa bi sad trebao tuziti klub sto nisam bio na tekmama na proljeće ne nego cu fino u red pa ako uspijem uzeti uzetiDragi21 je napisao/la: ↑29 jun 2020, 14:27Ok, nije pidjela ali opet je ugovor svet.kerimatomic1921 je napisao/la: ↑29 jun 2020, 14:24Ne plasiraj tu glupu pricu molim te. Podjela je imaginarna, imas je samo na forumima. Posjeta kao i publika su rekli svoje. Ja jos nisam uzivo sreo lajavce sto tako smradaju jedni na druge.
Hipoteticki
Ja imam 10godisnju i hocu da gledam tekmu. Sta sada?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 37 gostiju.