Jedino Botosani ili Gaz Metan da naprave iznenadjenja u zadnjih 5 kola pa budu prvaci bi nam valjalo. Ostale 4 ekipe u doigravanju imaju bolji koeficijent od nas.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
JURIŠ
-
- Kontakt:
E nisi uredanmiky_hz je napisao/la: ↑29 jun 2020, 00:06ajdohordas je napisao/la: ↑28 jun 2020, 23:49E da hoce jedna bomba potpisat da padnemo svi u delirijum
Proberi![]()

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Danas je naša sjednica
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Hocel opet ici ona dokapitalizacija?
Ranije je neko pisao da ce u ove godine biti slicna stvar kao i prosle, a sve zbog upliva dodatnih novcanih sredstava.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Prodali smo se male pare

Bordo Jutro picichi udbaski, provjerio sam, idalje smo Sampioni Drzave Cjele!!!

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Kakav je plan priprema, hoce li ostati u Sarajevu citavo vrijeme ili ce ici negdje izvan Sarajeva, znam da se trebalo ici u Sloveniju al zbog ove situacije je to otkazano, trebalo bi sada u ovih mjesec dana barem 3 do 4 pripremne utakmice odigrati. Znam da ima za to ljudi koji su odgovorni al skroz slabo se iznose informacije, pobogu da hoce barem eto svaka dva dana vec ako im je svaki dan tesko, nekih 20ak slika, jedan video do 2 minute, da se nesto ima gledati, procitati vezano za nas klub, brate mili svi smo mi pozelili Sarajevo, vec 4 mjeseca kako se nista ne dešava.
Bordo bijeli za život cijeli!!
Mislim da ce danas i o tome, vjerovatno jer povlaci dodatnu lovu za testiranja itd.
Mislim da cemo vjerovatno sa ovim farmaceutima(velez, mladost) i mi gledat sta da odigramo...
Mislim da cemo vjerovatno sa ovim farmaceutima(velez, mladost) i mi gledat sta da odigramo...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Sanjao sam play off EL protiv Villareala 

Prošlo je 18 godina od smrti Ismira Pintola, velikog navijača FK Sarajevo
Na današnji dan 2002. godine nakon duge i teške bolesti preminuo je Ismir Pintol, samo jedan od dječaka koji je volio igru, druženje i nogomet.
Sve što ga je razlikovalo od ostatka njegove generacije bila je velika ljubav prema Fudbalskom klubu koje je volio neizmjerno i koje će uvijek voljeti njega.
Nakon što ga je teška bolest uzela sebi i otrgla iz zagrljaja mladosti, najvatreniji navijači Horde zla su odlučile da jedan od načina da sjećanja na Ismira bude trofej koji nosi njegovo ime i simbolizuje sve ono što je Ismir osjećao prema Bordo klubu.
"Trofej se dodjeljuje najborbenijem igraču Sarajeva, po izboru navijača, jer je takav bio i naš Ismir, borben do zadnjeg daha sa šalom Sarajeva oko vrata", poručili su iz FK Sarajevo.
Inače, ove godine nagradu za najborbenijeg igrača dobio je napadač Bordo tima Mersudin Ahmetović.
Na današnji dan 2002. godine nakon duge i teške bolesti preminuo je Ismir Pintol, samo jedan od dječaka koji je volio igru, druženje i nogomet.
Sve što ga je razlikovalo od ostatka njegove generacije bila je velika ljubav prema Fudbalskom klubu koje je volio neizmjerno i koje će uvijek voljeti njega.
Nakon što ga je teška bolest uzela sebi i otrgla iz zagrljaja mladosti, najvatreniji navijači Horde zla su odlučile da jedan od načina da sjećanja na Ismira bude trofej koji nosi njegovo ime i simbolizuje sve ono što je Ismir osjećao prema Bordo klubu.
"Trofej se dodjeljuje najborbenijem igraču Sarajeva, po izboru navijača, jer je takav bio i naš Ismir, borben do zadnjeg daha sa šalom Sarajeva oko vrata", poručili su iz FK Sarajevo.
Inače, ove godine nagradu za najborbenijeg igrača dobio je napadač Bordo tima Mersudin Ahmetović.
Sarajevo ljubavi moja.
Evo:
Bosna zakazala prijateljske utakmice: U Visoko stižu Sarajevo, Mladost, Željezničar i Velež
Bosna zakazala prijateljske utakmice: U Visoko stižu Sarajevo, Mladost, Željezničar i Velež
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Joj Bosne, sa pola lige zakazali prijateljske
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Pozdrav za urednike portala. Jesu ukusna M U D A? JEL MOZETE SPAVATI?
EVO VAM JEDNA INFO. I OVE SEZONE BIT CEMO PRVACI... POZDRAVITE MORZA
EVO VAM JEDNA INFO. I OVE SEZONE BIT CEMO PRVACI... POZDRAVITE MORZA
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Ali fakat, nevjerovatno koliko se ovaj portal uvlaci Amaru u pakas. Ne Zelji, koliko bas Amaru.
Postalo je ogavno citati koliko su jednostrani.
I ZAPAMTITITE OVO, ZELJEZNICAR JE NAJTROFENIJI KLUB JOS SAMO NA OVOM PORTALU, NIGDJE VISE.
Mozda prestanete pisati tu laz, kad budemo imali duplo vise trofeja, sad kad smo izjednaceni, ocito ovaj portal ima svoj kriterij.
Postalo je ogavno citati koliko su jednostrani.
I ZAPAMTITITE OVO, ZELJEZNICAR JE NAJTROFENIJI KLUB JOS SAMO NA OVOM PORTALU, NIGDJE VISE.
Mozda prestanete pisati tu laz, kad budemo imali duplo vise trofeja, sad kad smo izjednaceni, ocito ovaj portal ima svoj kriterij.
-
- Kontakt:
Tako je panto!!!
Zato ocekujemo od tebe informacije ko šiša urednike i portale.
Ocekujemo da nas izvjestis o danasnjoj skupštini.
-
- Kontakt:
Koliko sad ima željo titula koliko mi ?
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], bordobijeli, bvsic, DzemoSmjecanin, r3m1, ronaldo99, TETRAPAK i 36 gostiju.