Arsenal - Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Chat
Zadnja 3 kontakta faul
Majku vam yebem glupu
Majku vam yebem glupu
Od Xhake krenulo, do Sea i Holdinga I ranog skoka
Sve prodati i gotovo
Sve prodati i gotovo
Ma seo je **** u refleksima.
Drugi put danas zabijaju jer je kurcina
Drugi put danas zabijaju jer je kurcina
A ja kreno da napišem kako Sebaljos nije ništa bolji od Viloka.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- feniksptica
- Kontakt:
PA napisi, i nije bolji, i jedan i drugi gol dadose a k....
Arteta de ubaci jos jednog golmana mjesto napadaca
Arteta de ubaci jos jednog golmana mjesto napadaca
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Vala smo jadni, gol iz akcije ne postoji, sve neki retardirani golovi
Kako smo mi uopste dosli do polufinala FA Cupa?
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
- feniksptica
- Kontakt:
Da nas Wenger vodi vec bih upisao ovaj trofej
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ne znam za vas, ali kad vidim sve ovo, fali profa 

Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
City je toliko drugi univerzum za nas da bukvalno ne mozemo proci ni kad bi imali svu srecu ovog svijeta. Ne vidim scenario po kojem bi mogli nesto izvesti. Ispadanje zagarantovano
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Strasno kako nas lagano pobjedjuju godinama, bice to jos jedan rutinski mec.
Mounier dzaba u drotmund.
Mi placamo cedrica i onog borisa pandzu.
Bravo
Mi placamo cedrica i onog borisa pandzu.
Bravo
Folarin Balogun is set to leave #Arsenal in the next transfer window after a new contract for the striker could not be agreed upon.
Arsenal would be willing to sell him this summer rather than lose him for free.
Pa mi smo yebeni idioti, ova uprava mora ici. Momak je ogroman talenat i ocekivao sam ga sljedece sezone
Pa mi smo yebeni idioti, ova uprava mora ici. Momak je ogroman talenat i ocekivao sam ga sljedece sezone
- AshburtonG
- Kontakt:
Pa mi smo jednog Gnabrya slali po nizerazrednim klubovima, pa covjek kroz 2 godine postade igrac sezone u Bayernu. Uopce me vise ne iznenadjuju ovi debilni potezi. Nekad smo mi krali igrace nesposobnim klubovima, a sad uzimamo 30ogodisnji otpad i placamo ih toliko, da mozemo akademiju mladih igraca cijelu ostavit u klubu.Brokula je napisao/la: ↑29 jun 2020, 10:47Folarin Balogun is set to leave #Arsenal in the next transfer window after a new contract for the striker could not be agreed upon.

Ne bi me iznenadilo da se opet dovede neki 30ogodsinjak kad ode Auba. Postajemo novi Tottenham iz vremena Kranjcara i ostalih metuzalema.
David Ornstein
Arsenal putting finishing touches to new long-term contract for Bukayo Saka that will settle future of brilliant academy graduate. Expected to be announced this week. Also intensifying pursuit of Atletico Madrid midfielder Thomas Partey
Arsenal putting finishing touches to new long-term contract for Bukayo Saka that will settle future of brilliant academy graduate. Expected to be announced this week. Also intensifying pursuit of Atletico Madrid midfielder Thomas Partey
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.